Now Reading
Νιώθεις μόνη; Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα σου σταθούν ό,τι κι αν συμβεί

Νιώθεις μόνη; Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα σου σταθούν ό,τι κι αν συμβεί

Avatar photo
Παρέα κοριτσιών

Είτε πιστεύεις στα ζώδια είτε όχι υπάρχουν κάποια χαρακτηρίστηκα που φαίνεται ότι ισχύουν και μάλιστα είναι κοινά για κάποια από τα ζώδια όπως το ότι θα είναι δίπλα σου ό,τι και αν γίνει.

Οι καλύτερες φιλίες είναι γραμμένες στα άστρα. Αρκεί μόνο η ερώτηση «τι ζώδιο είσαι» και έχεις όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Αν νιώθεις ότι έχεις ένα κενό στη ζωή σου για έναν σκληροπυρηνικό φίλο που θα σταθεί στο πλευρό σου σε όλα τα δύσκολα στρέψε την προσοχή σου στον ζωδιακό κύκλο. Όταν πρόκειται για την ικανότητα αληθινής πιστής φιλίας που απλά δεν εγκαταλείπει, ορισμένα ζώδια είναι πιο πίστα και αφοσιωμένα από άλλα.  

Το να ανοίξεις το μυαλό σου στην αστρολογία μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης για την δημιουργία μερικών από τις πιο στέρεες φιλίες της ζωής σου. Γνώρισε το δικό σου ζώδιο του ήλιου ή ανακάλυψε στον γενέθλιο χάρτη σας με έναν αστρολόγο ή μια ιστοσελίδα όπως το Cafe Astrology για να καταλάβεις καλά με ποια ζώδια είσαι πιο συμβατή. Στη συνέχεια, ρίξε μια ματιά  ποια από αυτά που βρίσκονται σε αυτή τη λίστα υπάρχουν στη ζωή σου. Εδώ είναι τα ζώδια του ήλιου που πρέπει να προσέχεις όταν ψάχνεις για τον νέο σου καλύτερο φίλο.  

φίλεσ σε ποτάμι 

Αιγόκερως 

Ο Αιγόκερως αντιπροσωπεύεται από την κατσίκα του βουνού. Αυτά τα μεγαλοπρεπή πλάσματα σκαρφαλώνουν σε απίστευτα βραχώδεις και επικίνδυνα κάθετους γκρεμούς και δεν σταματούν μέχρι να φτάσουν στην κορυφή, όσος χρόνος κι αν χρειαστεί. Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτό το ζώδιο είναι σκληρά καρύδια και τείνουν να παρουσιάζονται ως μοναχικοί λύκοι, όπως περιγράφει αναλυτικά το Explore Astrology. Ωστόσο, αν καταφέρετε να σπάσεις έναν Αιγόκερω και να τον κάνεις να σε αφήσει να μπεις μέσα, θα αποκτήσεις έναν πιστό σύντροφο για μια ζωή. 

Λέων 

Ο Λέων, το φωνακλάδικο και περήφανο λιοντάρι, μπορεί να μην είναι το πρώτο ζώδιο που σου έρχεται στο μυαλό όταν φαντάζεσαι τον ιδανικό σου φίλο. Παραδόξως, η λατρεία ενός Λέοντα μπορεί να επεκταθεί πέρα από τον εαυτό του και να φτάσει σε άλλους που θεωρεί άξιους. Αυτό δεν σημαίνει ότι η κολακεία δεν θα σε οδηγήσει πουθενά, σίγουρα θα σε οδηγήσει, όπως περιγράφει αναλυτικά το ZodiacFire. Ωστόσο, θα πρέπει ακόμα να φέρεις και τη δική σου αφοσίωση στη σχέση, και να περιμένεις ότι ένας Λέοντας θα τη δοκιμάζει περιστασιακά. 

κορίτσια σε μπάτσελορ 

Κριός 

Ο Κριός, το ταυροκέφαλο κριάρι, είναι άλλος ένας εκπληκτικός υποψήφιος για αφοσιωμένο έμπιστο φίλο. Αυτή η πύρινη μπάλα με τους τροχούς μπορεί να σε υποβάλει σε ένα περιστασιακό θυμωμένο ξέσπασμα, αλλά υπάρχει επίσης μεγάλη πιθανότητα να απευθύνεται σε κάποιον άλλον για λογαριασμό σας. Το πάθος τους θα είναι πάντα μεταδοτικό και οι συμβουλές τους θα είναι πάντα δυνατές και ειλικρινείς. Το καλύτερο από όλα, η αφοσίωση ενός Κριού θα είναι αδιάσπαστη. Αυτό είναι το άτομο στη ζωή σου που εμφανίζεται για να σε εμψυχώσει, ακόμα κι αν δεν έχει ιδέα τι είναι αυτό που πραγματικά κάνεις.  

φίλες με αθλητικά Σκορπιός 

Ο Σκορπιός, ο σκοτεινός και μυστηριώδης σκορπιός, μπορεί να είναι το τελευταίο ζώδιο που θα περίμενες να δεις να αναφέρεται μαζί με τη συντροφικότητα. Και δεν θα έπεφτες εντελώς έξω, καθώς οι Σκορπιοί τείνουν να είναι εξαιρετικά κλειστοί, μυστικοπαθείς, ανεξάρτητοι μοναχικοί άνθρωποι. Είναι σοβαροί, έντονοι και θεατρικοί και εκτιμούν πάνω απ’ όλα την παρέα τους. Αν καταφέρεις να τραβήξεις το βλέμμα τους με το γρήγορο πνεύμα ή τη νοημοσύνη σου, ίσως καταφέρεις να αποσπάσεις μια σπάνια πρόσκληση στον εσωτερικό τους κόσμο. Πρόσεξε όμως να μην προδώσεις ποτέ την εμπιστοσύνη του. Αυτά τα αραχνοειδή είναι όσο πιο εκδικητικά γίνεται και δεν θα ησυχάσουν μέχρι να φροντίσουν προσωπικά να πληρώσεις για ό,τι έχεις κάνει.   

φιλες

Ταύρος 

Ο Ταύρος είναι ο τύπος του σταθερού, πιστού ζωδίου που όλοι θα πρέπει να γνωρίσουν ως έμπιστο σύντροφο κάποια στιγμή στη ζωή τους. Αν και αντιπροσωπεύεται από τον ταύρο, ο Ταύρος δεν έχει την φλογερή, εμβόλιμη φύση του Κριού. Αντίθετα, εμφανίζει τα ισχυρά, σταθερά, προσγειωμένα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου χερσαίου θηλαστικού. Αυτός είναι ο σταθερός, υποστηρικτικός, πιστός καλύτερος φίλος των ονείρων σας. Ένας Ταύρος είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει όταν τον χρειάζονται, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ακυρώσει τα δικά του σχέδια. Αν μη τι άλλο, ο Ταύρος μπορεί να καταλήξει λίγο προσκολλημένος μόλις νιώσει ότι έχει δημιουργήσει έναν πραγματικό δεσμό μαζί σου. Αν σου αρέσουν οι φιλίες σου στενές και μόνιμες, προχώρησε άφοβα. 

Διάβασε επίσης:

Υπάρχει φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών; Μια έρευνα δίνει επιτέλους την απάντηση

Μπορούν οι άνδρες και οι γυναίκες να είναι φίλοι; Μόνο απλοί φίλοι – χωρίς δεσμεύσεις; Χωρίς ρομαντικά συναισθήματα; Χωρίς συγκρουσιακά, «θα έπρεπε»; ή «δεν θα έπρεπε»; συναισθήματα; Αυτό το ερώτημα είναι ένα πανάρχαιο ερώτημα που, όπως φαίνεται, είναι δύσκολο να απαντηθεί. Πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν τις προσωπικές τους απόψεις και δύσκολα θα μπορούσε κανείς να κάνει μια συζήτηση επί του θέματος χωρίς να αναφερθεί κάπου εκεί μέσα στο κλασικό έργο των τελών της δεκαετίας του ’80, «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι». 

Ωστόσο, αυτό δεν θα έπρεπε να είναι δύσκολο. Αυτό το ερώτημα δεν είναι πλέον τόσο βαθιά φιλοσοφικό όσο ήταν κάποτε, αν σκεφτεί κανείς πώς έχει εξελιχθεί η κοινωνία μας σε ορισμένα σημεία -ενώ έχει αρκετό δρόμο να διανύσει-, θα πρέπει να υπάρχει μέσα στη συγκεκριμένη συνείδηση της σύγχρονης κοινωνίας ότι οι άνδρες και οι γυναίκες μπορούν να είναι «απλώς φίλοι» πλέον, έτσι δεν είναι; 

ζευγάρι φύση

Μπορούν οι άνδρες και οι γυναίκες να είναι φίλοι; 

Μπορώ να σας δώσω την απάντηση αυτή τη στιγμή: Ναι. Αδιαμφισβήτητα, με σαφήνεια και καλές προθέσεις, ναι οι άνδρες και οι γυναίκες μπορούν να είναι φίλοι, χωρίς να συμβαίνει καμία απολύτως επιπλοκή. Και είναι πραγματικά αντιαισθητικό για την κοινωνία να προσποιείται το αντίθετο. 

Δες εδώ τα πάντα για τη φιλία ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
10 ιδανικές τροφές για την καλύτερη υγεία του θυρεοειδή σου
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τροφές για διαβητικούςDnews

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews       pelop.gr       theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr