Now Reading
Αυτές οι θετικές εκφράσεις «μαγνητίζουν» την τύχη και βοηθούν την ψυχική σου υγεία

Αυτές οι θετικές εκφράσεις «μαγνητίζουν» την τύχη και βοηθούν την ψυχική σου υγεία

Avatar photo
Χαρούμενο κορίτσι

Για να προσελκύσεις την τύχη και τη θετική ενέργεια στη ζωή σου, πρέπει να ακολουθήσεις το σύνδρομο «Lucky Girl».

Όλοι μας όταν έρχεται νέα χρονιά αποφασίζουμε να κάνουμε αλλαγές και βάζουμε στόχους που ελπίζουμε να τους εκπληρώσουμε. Το θέμα είναι να νιώθουμε την τύχη με το μέρος μας και να μην αμφιβάλλουμε για τον εαυτό μας. Τις τελευταίες μέρες στο Tik Tok κυριαρχεί το σύνδρομο «Lucky Girl». Πρόκειται για έναν συνδυασμό του νόμου της έλξης και του νόμου της υπόθεσης. Ο πρώτος λέει ότι η θετική σκέψη προσελκύει θετικά αποτελέσματα. Ο τελευταίος λέει ότι αυτό που υποθέτουμε ότι είναι αληθινό γίνεται πραγματικότητα.

Η αισιοδοξία και η θετική σκέψη μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της αυτοεκτίμησης και της ψυχικής μας υγείας. Υπάρχουν ορισμένα συστατικά του Συνδρόμου «Lucky Girl» που μπορούν να μας βοηθήσουν να καλλιεργήσουμε μια θετική νοοτροπία. «Όταν επικεντρώνουμε τις ενέργειές μας σε αυτό που επιθυμούμε και πώς αυτό θα μας έφερνε πραγματική συναισθηματική αλλαγή, υπάρχει σαφήνεια. Είναι ένα σημείο όπου κάνουμε επιλογές και αλλάζουμε τις σκέψης μας σε πιο θετικές», αναφέρει η σύμβουλος αποκατάστασης Erica Spiegelman.

Τύχη - κορίτσι

Όταν κάνεις αυτές τις ασκήσεις αυτοεκτίμησης και ψυχικής υγείας είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς θετικές λέξεις στον παρόντα χρόνο. Μερικές ιδέες για να αντλήσεις έμπνευση είναι:

  • Είμαι τόσο τυχερός.
  • Όλα μου πάνε πάντα στο καλύτερο.
  • Τα όνειρά μου γίνονται πραγματικότητα.
  • Προσελκύω αγάπη άνευ όρων.
  • Έχω όλα όσα χρειάζομαι.

Μπορεί ο τρόπος που αντλούμε θετική ενέργεια για τον εαυτό μας να επηρεάζει και τον τρόπο με τον οποίου ζούμε, σίγουρα όμως υπάρχουν και άλλα πράγματα που είναι σημαντικά και πρέπει να τα έχουμε κατά νου. Για παράδειγμα η τύχη επηρεάζεται επίσης από συστημικές προκαταλήψεις και προνόμια.

Κορίτσι

Τέλος, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι δεν θα φέρουμε τον εαυτό μας σε τύχη με το σύνδρομο «Lucky Girl» όταν υπάρχει τοξικότητα. «Υπάρχει τόση πίεση για να παραμείνουμε θετικοί στις μέρες μας. Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται ανεπαρκείς εάν δεν μπορούν να διατηρήσουν μια θετική στάση ανά πάσα στιγμή», δηλώνει η Ph.D Jennifer Galvan. Όπως και να έχει μην ξεχνάς ότι υπάρχει χώρος για να δημιουργηθούν τα συναισθήματα αρκεί να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε τα οφέλη μιας θετικής στάσης και ταυτόχρονα, να εξομαλύνουμε τα αρνητικά συναισθήματα.

Χαρούμενο κορίτσι

Διάβασε επίσης:

Πώς με ένα πανεύκολο κόλπο θα προσελκύσεις καλή τύχη κι ευημερία στο σπίτι σου

Feng Shui σημαίνει άνεμος και νερό. Η έννοια προήλθε από ένα αρχαίο ποίημα που μιλάει για την ανθρώπινη σύνδεση με το περιβάλλον γύρω μας και πώς πρέπει να ρέουμε μαζί του. Το Feng Shui είναι η πρακτική της διευθέτησης του χώρου διαβίωσης σου με τρόπο που να δημιουργεί ειρήνη και ισορροπία με τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο απώτερος στόχος είναι να δημιουργήσεις μια συνέργεια μεταξύ του εαυτού σου και του περιβάλλοντος σου με αποτέλεσμα την απόλυτη αρμονία. Το Feng shui λειτουργεί θεωρώντας ότι τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του κόσμου στον οποίο ζούμε, επηρεάζονται από αόρατες δυνάμεις και ενέργειες. Ο στόχος της πρακτικής είναι να «ξεμπλοκάρει» το μονοπάτι, αφήνοντας τη θετική ενέργεια να ρέει ελεύθερα για να δημιουργηθεί ένας ήρεμος και γαλήνιος χώρος.

Feng shui και η σημασία της εξώπορτας μας

Χρησιμοποιώντας το Feng shui , ένας εύκολος τρόπος για να προσκαλέσεις την τύχη και τον πλούτο στο σπίτι σου είναι να καθαρίσεις την εξώπορτα σου.
Στο Feng shui η μπροστινή πόρτα είναι πολύ σημαντική. Είναι το πρώτο πράγμα που αγγίζεις όταν μπαίνεις στο σπίτι σου. Πιστεύεται ότι είναι το σημείο όπου η ενέργεια και ο πλούτος μπαίνουν στο σπίτι σου. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρεις για την μπροστινή σου πόρτα είναι ότι αν βλέπει προς άλλες εξωτερικές πόρτες, όπως μπαλκόνι ή συρόμενη γυάλινη πόρτα, είναι γρουσουζιά. Τα χρήματα και η καλή τύχη θα μπουν μέσα αλλά θα συνεχίσουν να βγαίνουν κατευθείαν έξω. Μια λύση σε αυτό είναι να χτίσεις έναν τοίχο ή ένα φράγμα για να παγιδεύσεις την καλή ενέργεια και την τύχη, επιτρέποντας της να κυκλοφορεί.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
σπίτι σαλόνι
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΛΑΓΑΝΑ


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top