Now Reading
Πώς με ένα πανεύκολο κόλπο θα προσελκύσεις καλή τύχη κι ευημερία στο σπίτι σου

Πώς με ένα πανεύκολο κόλπο θα προσελκύσεις καλή τύχη κι ευημερία στο σπίτι σου

Avatar photo

Οι πρακτικές του Feng shui μπορούν να ενεργοποιήσουν και να καθαρίσουν το χώρο μας από αρνητικούς εξωτερικούς παράγοντες.

Feng Shui σημαίνει άνεμος και νερό. Η έννοια προήλθε από ένα αρχαίο ποίημα που μιλάει για την ανθρώπινη σύνδεση με το περιβάλλον γύρω μας και πώς πρέπει να ρέουμε μαζί του. Το Feng Shui είναι η πρακτική της διευθέτησης του χώρου διαβίωσης σου με τρόπο που να δημιουργεί ειρήνη και ισορροπία με τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο απώτερος στόχος είναι να δημιουργήσεις μια συνέργεια μεταξύ του εαυτού σου και του περιβάλλοντος σου με αποτέλεσμα την απόλυτη αρμονία. Το Feng shui λειτουργεί θεωρώντας ότι τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του κόσμου στον οποίο ζούμε, επηρεάζονται από αόρατες δυνάμεις και ενέργειες. Ο στόχος της πρακτικής είναι να «ξεμπλοκάρει» το μονοπάτι, αφήνοντας τη θετική ενέργεια να ρέει ελεύθερα για να δημιουργηθεί ένας ήρεμος και γαλήνιος χώρος.

Feng shui και η σημασία της εξώπορτας μας

Χρησιμοποιώντας το Feng shui , ένας εύκολος τρόπος για να προσκαλέσεις την τύχη και τον πλούτο στο σπίτι σου είναι να καθαρίσεις την εξώπορτα σου.
Στο Feng shui η μπροστινή πόρτα είναι πολύ σημαντική. Είναι το πρώτο πράγμα που αγγίζεις όταν μπαίνεις στο σπίτι σου. Πιστεύεται ότι είναι το σημείο όπου η ενέργεια και ο πλούτος μπαίνουν στο σπίτι σου. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρεις για την μπροστινή σου πόρτα είναι ότι αν βλέπει προς άλλες εξωτερικές πόρτες, όπως μπαλκόνι ή συρόμενη γυάλινη πόρτα, είναι γρουσουζιά. Τα χρήματα και η καλή τύχη θα μπουν μέσα αλλά θα συνεχίσουν να βγαίνουν κατευθείαν έξω. Μια λύση σε αυτό είναι να χτίσεις έναν τοίχο ή ένα φράγμα για να παγιδεύσεις την καλή ενέργεια και την τύχη, επιτρέποντας της να κυκλοφορεί.

Μια σκέψη σχετικά με την εξώπορτα ή οποιαδήποτε άλλη πόρτα που ανοίγει σε χώρους του σπιτιού σου, είναι ότι ο καθαρισμός της καλωσορίζει τις καλές δονήσεις. Η ελκυστικότητα του σπιτιού σου είναι ζωτικής σημασίας για το Feng shui. Η μπροστινή πλευρά είναι το σημείο όπου εισέρχεται το τσι (καλή ή κακή ενέργεια), οπότε θα πρέπει να είναι πάντα καθαρή, ζεστή και φιλόξενη.

Η TikToker RayRayPaTayTay, γνωστή και ως Rachel, αποφάσισε να δοκιμάσει η ίδια αυτή την πεποίθηση. Εξηγεί ότι το καθάρισμα της μπροστινής πόρτας ή οποιασδήποτε άλλης πόρτας στο σπίτι μας, για την ακρίβεια, φέρνει καλή τύχη στη ζωή μας. Η Rachel συνεχίζει λέγοντας ότι μια φίλη της καθάρισε τις πόρτες της και της συνέβησαν ένα σωρό θετικά πράγματα.

@rayraypataytay

#greenscreen #willcleandoorforgoodluck

♬ original sound – Rayraypataytay

Καθαρίζοντας την εξώπορτα μας ανάλογα το υλικό

Τώρα που ξέρουμε πόσο πολύτιμη είναι η μπροστινή πόρτα του σπιτιού μας όταν προσελκύει την τύχη και τη θετική ενέργεια στο σπίτι μας, υπάρχουν ορισμένοι τρόποι για να καθαρίσουμε την πόρτα μας ανάλογα με το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένη.

1. Πως να καθαρίσεις μια ξύλινη πόρτα

Όλες οι πόρτες δεν είναι ίδιες. Αν καθαρίζεις μια ξύλινη πόρτα, ξεκίνησε αναμειγνύοντας ένα διάλυμα καθαρισμού που αποτελείται από ζεστό νερό και σαπούνι πιάτων. Χρησιμοποίησε ένα καθαρό πανί που δεν είναι λειαντικό για να τρίψεις απαλά την πόρτα από πάνω προς τα κάτω. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ένα ξεχωριστό παρόμοιο πανί και νερό για να απομακρύνεις τυχόν υπολείμματα σαπουνιού. Φρόντισε να στεγνώσεις εντελώς την ξύλινη πόρτα μετά το σκούπισμα. Ολοκλήρωσε την εργασία με μια ελαφριά στρώση γυαλιστικού επίπλων.

2. Πως να καθαρίσεις μια πόρτα με μόνωση

Τα σκληρά καθαριστικά μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στην πόρτα από μονωτικά υλικά. Αντ’ αυτού, μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν συνδυασμό υγρού πλυντηρίου πιάτων και νερού ή κάτι φυσικό, όπως ξύδι και νερό. Απλώς πρόσθεσε το διάλυμα σε ένα μπουκάλι ψεκασμού, ψέκασε το στην πόρτα και σκούπισε με ένα μαλακό πανί. Αν θέλεις να απομακρύνεις τη σκληρή βρωμιά από τον καθαρισμό της πόρτας με μόνωση, δοκίμασε να προσθέσεις  1/4 φλιτζανιού μαγειρική σόδα.

3.Πως να καθαρίσεις μια γυάλινη πόρτα

Οι γυάλινες πόρτες είναι όμορφες και ευαίσθητες. Αλλά τίποτα δεν είναι χειρότερο από μια θολή γυάλινη πόρτα που έχει κολλήσει με βρωμιά. Για τον καθαρισμό του γυαλιού, ξεκίνησε με ένα καθαριστικό γυαλιού ή με έναν συνδυασμό νερού και ξύδι. Ψέκασε την πόρτα και σκούπισε κυκλικά με ένα πανί ή μια χαρτοπετσέτα για να ελαχιστοποιήσεις τις ραβδώσεις που μπορεί να μείνουν πίσω.

4. Πως να καθαρίσεις μια χαλύβδινη πόρτα

Οι χαλύβδινες πόρτες είναι μοναδικές στο ότι σπάνια τις συναντάμε σε σπίτια. Αλλά αν τυχαίνει να έχεις μια χαλύβδινη εξώπορτα, η διατήρηση της σε άριστη κατάσταση είναι απαραίτητη. Για τον καθαρισμό, ξεκίνησε με ένα ήπιο σαπούνι και νερό ή ένα απαλό καθαριστικό γενικής χρήσης και ένα μαλακό πανί. Στη συνέχεια καθάρισε την πόρτα με σκέτο νερό. Εάν η ατσάλινη πόρτα σου έχει συσσωρευτεί επιπλέον βρωμιά, χρησιμοποίησε ατσαλόμαλλο ή γυαλόχαρτο για να την αφαιρέσεις. Ένα επιπλέον βήμα που πρέπει να κάνεις κατά τον καθαρισμό της χαλύβδινης πόρτας είναι να εφαρμόσεις μια στρώση αστάρι για να αποτρέψεις τη σκουριά. Οι ίδιες τεχνικές μπορούν να εφαρμοστούν και στο μεταλλικό υλικό της πόρτας.

Άλλοι τρόποι για να φέρεις τύχη στην μπροστινή πόρτα

1. Εφάρμοσε έλαιο μέντας για να αυξήσεις τις δονήσεις σου.

Η TikToker με το όνομα Kara λέει ότι η εφαρμογή ελαίου μέντας αναμεμειγμένου με νερό στην εξώπορτα σου θα προσκαλέσει την αφθονία, την τύχη και τον πλούτο. Μπορείς επίσης να αυξήσεις τη δόνηση σου με αυτόν τον τρόπο. Απλά χρησιμοποίησε ένα πανί πλύσης και το μείγμα, τρίβοντας το στην εξώπορτα σου.

@elysianhearttarot

#abundancespell #doorcleanse #peppermintfrontdoor #witchytip

♬ original sound – Kara

2. Δημιούργησε και χρησιμοποίησε το δικό σου «μαγικό πλύσιμο»

Η χρήστης του TikTok Amy Harvey μοιράστηκε το δικό της «μαγικό πλύσιμο» που δημιούργησε για να καθαρίσει την μπροστινή πόρτα.. Ξεκινάει με μερικά απλά υλικά. Πρώτον, μέντα για ευημερία, τύχη και επιτυχία και στη συνέχεια, δεντρολίβανο για προστασία, θεραπεία και δύναμη.

@witchofrosethornecottage

My Simple Magickal Wash to bring Protection and Prosperity to your home. #witch #witchcraft #potion #protectionmagick #prosperity #witchesbrew #witchtip #witchcraftforbeginners

♬ Carolina – “Where The Crawdads Sing” – Video Edition – Taylor Swift

Πρόσθεσε και τα δύο βότανα σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό για να βράσουν και, μόλις κρυώσει, σκούπισε την εξώπορτα σου, «γνωρίζοντας ότι τώρα καλείτε προστασία και ευημερία στο σπίτι σας».

3. Πρόσθεσε κουδούνια και κρυστάλλους

Και τέλος η  TikToker που ακούει στο όνομα Fairy Ninang προσθέτει ότι μπορείς να δημιουργήσεις τη «μαγεία της εξώπορτας», βάζοντας καμπάνες Feng shui στο πόμολο της πόρτας. Με αυτόν τον τρόπο προσκαλείς την καλή τύχη και την τύχη να προστατευτείς από την αρνητική ενέργεια που μπορεί να εισέλθει στο σπίτι σου.

@yourfairyninang

#crystals #witchtok #fengshui #vibes

♬ Pure Imagination – Rook1e

Μπορείς επίσης να τοποθετήσεις κρυστάλλους πάνω από την εξώπορτά, συμπεριλαμβανομένων πολύτιμων λίθων όπως ο καπνιστός χαλαζίας για τον καθαρισμό της αρνητικής ενέργειας, ο νεφρίτης για καλή τύχη και σταθεροποίηση των συναισθημάτων, ο μαύρος τουρμαλίνης για την αύξηση της ασφάλειας και την προστασία από την αρνητική ενέργεια και το μάτι της τίγρης για μια ώθηση θάρρους.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κρεβατοκάμαρα και παράθυρο
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
english cottage διακοσμηση


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top