Now Reading
Τα Red Flags που πρέπει να αναζητήσεις στα πρώτα ραντεβού με κάποιον

Τα Red Flags που πρέπει να αναζητήσεις στα πρώτα ραντεβού με κάποιον

Avatar photo
δυο ανθρώποι που κράτουν χερια

Οι κόκκινες σημαίες –γνώστες σε όλους μας και παγκοσμίως ως Red Flags- είναι εκείνα τα σημάδια που θα πρέπει να αναγνωρίσεις από τα πρώτα ραντεβού και να αρχίσεις να τρέχεις μακριά. Στη συνέχεια θα διαβάσεις τα πιο σημαντικά.

Όσον αφορά τα Red Flags -κόκκινες σημαίες- συνήθως είμαστε αρκετά μέσα στη σχέση χρονικά, προτού αρχίσουμε να τα αναγνωρίζουμε. -Για παράδειγμα το πώς και το πόσο συχνά μιλάει ο σύντροφός σου –εδώ και οκτώ μήνες- στους γονείς του;- Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχουν ορισμένα προειδοποιητικά σήματα που μπορείς να εντοπίσεις αμέσως. Υπάρχουν 3 red flags που θα πρέπει να αναζητήσεις –αν υπάρχουν- στα τρία πρώτα ραντεβού με κάποιον νέο πιθανό σύντροφο.

Θα πρέπει να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά, καθώς θα μπορούσες να χαλαρώσεις σε μια σχέση που θα σου σπαταλήσει τα επόμενα τουλάχιστον δύο χρόνια της ζωής σου.  Τότε είναι που θα συνειδητοποιήσεις ότι το γνώριζες από την αρχή, τη ισχύει, αλλά δεν το είχες προσέξει.

1. Αργεί στα ραντεβού

Κατά καιρούς, έχουμε περάσει πέντε λεπτά παραπάνω στη δουλειά ή το brunch με τους φίλους μας, αλλά η μόνιμη καθυστέρηση την ώρα του ραντεβού μπορεί να σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι έτοιμος να δεσμευτεί για μια σχέση. Η καθυστέρηση με έγκυρη δικαιολογία είναι ένα πράγμα, αλλά εάν αργήσει και στα επόμενα δυο, τότε αυτό είναι σίγουρα μια κόκκινη σημαία που σημαίνει ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί.

δυο ανθρώποι που κράτουν χερια

  1. Πίνει πάρα πολύ

Μερικά ποτήρια κρασί στο πρώτο ραντεβού μπορεί να σε χαλαρώσουν και να κρατήσουν το άγχος μακριά, αλλά όταν βγαίνεις συχνά ραντεβού με κάποιον θα πρέπει να είσαι σε επιφυλακή για όταν το παρακάνει.  Αν ο άνθρωπος  με τον οποίο βγαίνεις μεθύσει στα τρία πρώτα ραντεβού σας, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι έχει μια ανθυγιεινή σχέση με το αλκοόλ. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσει μονός του,  εκτός μιας σχέσης και δεν μπορείς να το διορθώσεις. Έχεις και εσύ ανάγκες και όλοι πρέπει να είναι σε σχέση με κάποιον συναισθηματικά υγιή και απαλλαγμένο από εθισμούς.

  1. Φαίνεται από την αρχή να σε θέλει πάρα πολύ

Ο βομβαρδισμός αγάπης είναι μια κόκκινη σημαία που θέλεις να προσέξεις στην αρχή της σχέσης σου με κάποιον νέο. Είναι σύμπτωμα που φανερώνει τόσα πολλά πράγματα. -Γρήγορη επεξήγηση: Ο βομβαρδισμός αγάπης είναι όταν ένα άτομο με το οποίο βγαίνεις πρόσφατα εμφανίζεται έντονα με επαίνους, στοργή και άλλες μεγαλειώδεις χειρονομίες σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει γρήγορα μια έντονη σύνδεση.- Αν έχεις βγει μόνο τρία ραντεβού, δεν σε αγαπάει ακόμα -ακόμα κι αν δηλώνει την αγάπη του-, δεν πρέπει να μετακομίσει στο σπίτι σου και δεν πρέπει να κάνει μελλοντικά σχέδια ή να ξέρει πού βρίσκεσαι κάθε στιγμή της ημέρας. Οι βομβαρδισμοί αγάπης διαπερνούν τα όριά σου. Και ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα μπορούσε να φανερώνει στοιχεία ναρκισσισμού.

Διάβασε επίσης

Τι δεν πρέπει ποτέ, μα ποτέ να κάνεις για έναν άντρα

Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με το πότε έχουμε βρει πραγματικά «τον ένα και μοναδικό». Αλλά δεν υπάρχει ακριβής επιστήμη στην αγάπη. Δεν υπάρχει καμία φόρμουλα, λίστα ελέγχου ή σύνολο δοκιμών για να αποκρυπτογραφήσεις αν έχεις τελικά συναντήσει την αδελφή ψυχή σου. Δυστυχώς, όλα εξαρτώνται από το ένστικτο.  Το να ακολουθήσεις το ένστικτό σου, ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο. Με όλους αυτούς τους περισπασμούς και τα ανάμεικτα σήματα εκεί έξω, χανόμαστε στην ιδέα της αγάπης και ξεχνάμε πώς να την εντοπίσουμε στην πραγματικότητα. 

ζευγαρι σε που χαμογελαει 

Πάρα πολλοί από εμάς ακολουθούμε προκατασκευασμένες κυρίως χολιγουντιανές αντιλήψεις για τον ρομαντισμό. Νομίζουμε ότι η αγάπη είναι ένα μεγάλο δράμα γεμάτο σκαμπανεβάσματα και αποτυχίες, μηνύματα που δεν απαντήθηκαν και συνεχή αγωνία. Νομίζουμε ότι αν δεν κλαίμε γι’ αυτόν κάθε βράδυ, δεν είναι σωστό. Νομίζουμε ότι αν η αγάπη δεν συνοδεύεται από μεγάλες χειρονομίες και έντονες ερωτικές σκηνές, δεν είναι σωστή. 

Δεν μπορούμε να σου δώσουμε μια ακριβή συνταγή ή μια λίστα για να τσεκάρεις κουτάκια για να ξέρεις αν έχεις βρει τον κατάλληλο, αλλά υπάρχουν κάποια σημάδια όταν σίγουρα δεν τον έχεις βρει. Το πρώτο πράγμα που αφορά τους ανθρώπους που κάνουν εικασίες για το πότε έχουν συναντήσει τον έναν και μοναδικό: Αν πρέπει να αναρωτιέσαι, τότε αυτό το άτομο δεν είναι ο ένας και μοναδικός. 

Ο άνθρωπος με το οποίο είναι γραφτό να είστε μαζί είναι εκείνος που απάντα όλες τις ερωτήσεις και ηρεμεί τις ανησυχίες σου. Ενώ κάθε σχέση είναι τόσο διαφορετική όσο και κάθε αγάπη, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν χρειάζεται ποτέ να γίνουν σε μια σχέση αγάπης. Αν πιάνεις τον εαυτό σου να κάνει κάποιο από τα παρακάτω πράγματα, δεν είσαι με τον κατάλληλο. 

 

 

 

Διάβασε τη συνέχεια εδώ 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top