Now Reading
Τι δεν πρέπει ποτέ, μα ποτέ να κάνεις για έναν άντρα

Τι δεν πρέπει ποτέ, μα ποτέ να κάνεις για έναν άντρα

Avatar photo
ζευγάρι αγκαλιά

Αν κάνεις κάτι από τα παρακάτω σίγουρα δεν είναι ο ένας και μοναδικός και μάλλον ήρθε η στιγμή να ξανασκεφτείς την σχέση σου.

Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με το πότε έχουμε βρει πραγματικά «τον ένα και μοναδικό». Αλλά δεν υπάρχει ακριβής επιστήμη στην αγάπη. Δεν υπάρχει καμία φόρμουλα, λίστα ελέγχου ή σύνολο δοκιμών για να αποκρυπτογραφήσεις αν έχεις τελικά συναντήσει την αδελφή ψυχή σου. Δυστυχώς, όλα εξαρτώνται από το ένστικτο.  Το να ακολουθήσεις το ένστικτό σου, ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο. Με όλους αυτούς τους περισπασμούς και τα ανάμεικτα σήματα εκεί έξω, χανόμαστε στην ιδέα της αγάπης και ξεχνάμε πώς να την εντοπίσουμε στην πραγματικότητα. 

  ζευγαρι σε που χαμογελαει

Πάρα πολλοί από εμάς ακολουθούμε προκατασκευασμένες κυρίως χολιγουντιανές αντιλήψεις για τον ρομαντισμό. Νομίζουμε ότι η αγάπη είναι ένα μεγάλο δράμα γεμάτο σκαμπανεβάσματα και αποτυχίες, μηνύματα που δεν απαντήθηκαν και συνεχή αγωνία. Νομίζουμε ότι αν δεν κλαίμε γι’ αυτόν κάθε βράδυ, δεν είναι σωστό. Νομίζουμε ότι αν η αγάπη δεν συνοδεύεται από μεγάλες χειρονομίες και έντονες ερωτικές σκηνές, δεν είναι σωστή. 

Δεν μπορούμε να σου δώσουμε μια ακριβή συνταγή ή μια λίστα για να τσεκάρεις κουτάκια για να ξέρεις αν έχεις βρει τον κατάλληλο, αλλά υπάρχουν κάποια σημάδια όταν σίγουρα δεν τον έχεις βρει. Το πρώτο πράγμα που αφορά τους ανθρώπους που κάνουν εικασίες για το πότε έχουν συναντήσει τον έναν και μοναδικό: Αν πρέπει να αναρωτιέσαι, τότε αυτό το άτομο δεν είναι ο ένας και μοναδικός. 

Ο άνθρωπος με το οποίο είναι γραφτό να είστε μαζί είναι εκείνος που απάντα όλες τις ερωτήσεις και ηρεμεί τις ανησυχίες σου. Ενώ κάθε σχέση είναι τόσο διαφορετική όσο και κάθε αγάπη, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν χρειάζεται ποτέ να γίνουν σε μια σχέση αγάπης. Αν πιάνεις τον εαυτό σου να κάνει κάποιο από τα παρακάτω πράγματα, δεν είσαι με τον κατάλληλο. 

ζευγαρι σε χειμωνιατικο τοπιο

7 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνετε για έναν άντρα 

  1. Να τον κυνηγάς

Οι ταινίες τα έχουν κάνει όλα λάθος. Παρουσιάζουν τον μεγάλο έρωτα με μεγάλη εμμονή. Την απεικονίζουν με χρόνια μέσα στο μαράζωμα και εμμονή. Το κάνουν να φαίνεται σαν να μην αξίζει τον κόπο αν δεν έχει καθόλου δουλειά και πόνο. 

Αλλά η αγάπη υποτίθεται ότι δεν είναι δουλειά. Η αγάπη υποτίθεται ότι είναι η πιο εύκολη δουλειά που έχεις κάνει ποτέ. Γιατί πρέπει να κυνηγάς κάποιον που υποτίθεται ότι σε αγαπάει; Το θέμα με αυτόν που είναι γραφτό να είσαι μαζί του είναι ότι δεν είναι σαν κανέναν άλλον. Ήξερε από τη στιγμή που σε γνώρισε ότι ήθελε να ξεκινήσει μια ζωή μαζί σου. 

  1. Να τον παρακαλέσεις

Η αληθινή αγάπη δεν χρειάζεται να την παρακαλάς. Η αληθινή αγάπη ρέει τόσο φυσικά και αβίαστα όσο το τρεχούμενο νερό. Μπορείς να απομακρυνθείς από αυτήν και αυτή θα συνεχίσει να τρέχει. Όταν ικετεύεις κάποιον να σε αγαπήσει, δεν θα πάρεις ποτέ την αγάπη που ψάχνεις και ζητάς κάτι που εκείνος σαφώς δεν μπορεί να σου δώσει. Η αγάπη υποτίθεται ότι πρέπει να σε ανεβάζει ψηλότερα, όχι να σε γονατίζει. 

  1. Να αλλάξεις γι ‘αυτόν

Αυτός που σε αγαπάει, αγαπάει κάθε πτυχή σου και εσένα ολόκληρη. όλους σας. Μπορεί να μην συμφωνεί μαζί σου όλη την ώρα, αλλά δεν θα άλλαζε ούτε τον τρόπο που διαφωνείτε. Όταν κάποιος σου ζητάει να αλλάξεις, μπορεί κάλλιστα να σου ζητάει να φύγεις. Ο σωστός άνθρωπος δεν ψάχνει για τον ιδανικό σύντροφο ψάχνει για κάποιον που του ταιριάζει. Όταν θα είσαι εσύ, δεν θα υπάρχει καμία αμφιβολία για το τι είναι λάθος και τι σωστό σε σένα. 

 4.Να διαπραγματεύεσαι μαζί του προκειμένου να τον κρατήσεις 

Μια σχέση δεν είναι ένα βραβείο παρηγοριάς. Δεν πρέπει ποτέ να είσαι με κάποιον που σε αναγκάζει να διαπραγματευτείς τους όρους της. Οι διαπραγματεύσεις που βασίζονται στην απειλή ότι θα φύγεις είναι για σχέσεις που πεθαίνουν. Η μόνη διαπραγμάτευση που πρέπει να γίνεται είναι με τα σχέδια για δείπνο και τα σαββατοκύριακα γονέων στα οποία προτιμάς να μην παρευρεθείς.  

5.Να αναρωτιέσαι για τα συναισθήματά του για σένα 

Δεν πρέπει ποτέ να μην είσαι σίγουρη για το πώς αισθάνεται για σένα ή ποιες είναι οι φιλοδοξίες του στη ζωή. Θα πρέπει να είναι ανοιχτός για οτιδήποτε θέλει, και αυτό που θέλει θα πρέπει να περιλαμβάνει και έσενα. 

Το μυστήριο μπορεί να είναι ενδιαφέρον και να παίζει μεγάλο ρόλο στη διαδικασία του ραντεβού, αλλά εσύ το έχεις ξεπεράσει αυτό. Οι δυο σας υποτίθεται ότι είστε ερωτευμένοι, και όταν είστε ερωτευμένοι, το μυστήριο δεν πρέπει να είναι πουθενά στον ορίζοντα. 

 

χερια σε ασπρομαυρη φωτογραφια

6.Να κλαις  

Τα δάκρυα δεν είναι το νερό που βοηθάει μια εκκολαπτόμενη σχέση να αναπτυχθεί. Τα δάκρυα είναι αυτό που σκοτώνει την αγάπη. 

Το να κλαις για κάποιον δεν είναι σημάδι ότι πρέπει να είσαι μαζί του, είναι σημάδι ότι πρέπει να τον αφήσεις. Οι σχέσεις δεν χτίζονται με νύχτες που περνάς κλαίγοντας, χτίζονται με τις μέρες που είσαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ στη ζωή σου. 

  1. Να λες ψέματα γι’ αυτόν

Αν κρύβεις έστω και ένα πράγμα γι’ αυτόν στους φίλους σου, είσαι σε λάθος σχέση. Αν προσποιείσαι ότι είναι κάποιος που δεν είναι, είσαι με τον λάθος άνθρωπο. 

Ο άνθρωπος με τον οποίο είναι γραφτό να είσαι μαζί του είναι αυτός που δεν θα μπορούσες να κρύψεις ούτε αν προσπαθούσες. Μιλάς γι’ αυτόν σε όλους γιατί είναι τα πάντα για σένα. Ακόμα κι αν δεν τον αναφέρεις σε κάθε συζήτηση, τον σκέφτεσαι σε κάθε σιωπή. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το «τεστ γκαρνταρόμπας» των 5 δευτερολέπτων θα δείξει την πορεία της σχέσης σου

Υπάρχει ένα κρίσιμο σημείο στις σχέσεις μας που αναρωτιόμαστε αν θέλουμε να προχωρήσει η σχέση μας ή αν θέλουμε να αποχωρήσουμε από αυτήν. Οι σχέσεις ως γνωστόν είναι δύσκολες και υπάρχουν πολύ λεπτές ισορροπίες. Κάτι άλλο που μπορεί να βασανίζει το μυαλό σου είναι αν εσύ είσαι έτοιμη για το επόμενο βήμα, και δεδομένων των συνθηκών που έχουμε ανεξαρτητοποιηθεί αρκετά.

Μετά ερωτήματα άλλου τύπου που επίσης μπορεί να σε απασχολούν όπως, το ταιριάζουμε, είμαι με τον σωστό άνθρωπο ή αν πάμε ένα βήμα παρακάτω θα αλλάξει ενώ τώρα είμαστε μια χαρά; Είναι λογικό να διατηρείς και να έχεις κάποιες αμφιβολίες, αλλά σύμφωνα με τον επιστήμονα σχέσεων του Hinge Logan Ury, συγγραφέα του βιβλίου «How To Not Die Alone», υπάρχει ένας απλούστερος τρόπος για να κάνεις έναν έλεγχο αν το ένστικτο σου, η διαίσθηση σου, σου δείχνουν τι πρέπει να κάνεις.

Το «τεστ της ντουλάπας»

Αυτό το τεστ είναι σχεδιασμένο για να προσδιορίσει πώς αισθάνεσαι πραγματικά για έναν σύντροφο. Αυτό το «τεστ γκαρνταρόμπας» για μια σχέση ρωτάει: «Αν ο σύντροφος σας ήταν ένα ρούχο που σας ανήκει στη ντουλάπα σας, ποιο ρούχο θα ήταν;» λέει ο Ury. «Η ερώτηση είναι αρκετά αφηρημένη και παράλογη ώστε να επιτρέπει στους ανθρώπους να αποκαλύψουν τα αληθινά τους συναισθήματα και μπορεί να βοηθήσει στην αποκάλυψη κάποιων υποκείμενων αληθειών για τις σχέσεις μας».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top