Now Reading
Ζώδια και αδρεναλίνη: Ποια να είναι τα πιο ισορροπημένα και ποια να αποφύγεις

Ζώδια και αδρεναλίνη: Ποια να είναι τα πιο ισορροπημένα και ποια να αποφύγεις

Avatar photo
ζώδια και ψυχραιμία

Ποια είναι τα πιο ισορροπημένα ζώδια; Τα κατατάξαμε από το καλύτερο στο χειρότερο.

Ο καθένας από εμάς αντιδρά διαφορετικά σε περιόδους δυσκολίας, μπροστά στο απροσδόκητο ή απλά όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως ακριβώς θα θέλαμε. Κάποιοι καταφέρνουν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με ψυχραιμία, ενώ κάποιοι άλλοι ταράζονται, αγχώνονται ή πέφτουν σε οργή. Δεδομένου ότι τα ζώδια επηρεάζουν, κατά κάποιο τρόπο, τον έλεγχο που μπορούμε να ασκήσουμε στα συναισθήματα μας, θα είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε ποια είναι, σύμφωνα με τον αστρολογικό χάρτη, τα πιο ήρεμα και ποια, από την άλλη, τείνουν περισσότερο να είναι υπερβολικά. 

Από cool και ήρεμους έως πιθανούς «κατά συρροή δολοφόνους», θα μάθουμε ποια έχουν την ικανότητα να διατηρούν την ψυχραιμία τους κι έτσι θα μάθεις που βρίσκεσαι (όχι πως δε γνωρίζεις ήδη). Σύμφωνα με τη vogue.it, ας δούμε ποια είναι τα πιο ήρεμα από το πρώτο ως το τελευταίο σε ψυχραιμία.

ζώδια και ψυχραιμία

Τα πιο ισορροπημένα ζώδια, από το πρώτο έως το τελευταίο:

1. Ψάρι

Όταν τα πράγματα θερμαίνονται και απειλούν να κλιμακωθούν σε συμπλοκή, μπορεί κανείς μόνο να ελπίζει ότι ένας Ιχθύς θα προχωρήσει και θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να εξομαλύνει την κατάσταση και να εξουδετερώσει βόμβες έτοιμες να εκραγούν χάρη σε αυτή την ενσυναίσθηση και τη φαινομενικά απεριόριστη υπομονή που είναι το χαρακτηριστικό του ζωδίου.

2. Καρκίνος

Κυβερνούμενο από τη Σελήνη, το ζώδιο του Καρκίνου είναι από τα πιο ήρεμα του ζωδιακού κύκλου, αλλά, ταυτόχρονα, διακρίνεται από υψηλό βαθμό ενσυναίσθησης, που το καθιστά εξαιρετικό έμπιστο. Αν είχες μια κακή μέρα, είναι το ιδανικό άτομο για να απευθυνθείς: θα μπορέσει να βρει τις πιο κατάλληλες λέξεις και θέματα για να σε κάνει να ξαναβρείς την ηρεμία.

3. Ζυγός

Κινούμενοι από την ανάγκη για αρμονία, όσοι γεννιούνται στο ζώδιο του Ζυγού είναι συνήθως γεννημένοι διπλωμάτες. Για αυτούς, η πραγματικότητα δεν είναι ποτέ μόνο ασπρόμαυρη, αλλά γεμάτη αποχρώσεις και γκρίζες ζώνες, με αποτέλεσμα, για να διατηρήσουν την ηρεμία, να είναι πρόθυμοι να συμβιβαστούν και να δώσουν στους άλλους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας.

ζώδια και ψυχραιμία

4. Ταύρος

Όντας ζώδιο της γης, οι Ταύροι έχουν συνήθως πολύ συγκεκριμένες απόψεις και δεν ενοχλούνται εύκολα από αυτά που λένε ή σκέφτονται οι άλλοι. Περιττό να προσπαθήσεις να τον προσβάλεις ή να του προκαλέσεις κρίση: δεν θα μπορέσεις να ταράξεις την ολυμπιακή του γαλήνη.

5. Υδροχόος

Σπάνια θα δεις έναν Υδροχόο να πανικοβάλλεται. Εάν τον εκτιμάς, μπορείς να αποδώσεις την ατάραχη συμπεριφορά του σε μια εξελιγμένη νοοτροπία, η οποία φυσικά τον οδηγεί να ξεπεράσει το δράμα. Εάν, από την άλλη, τον αντιπαθείς, θεώρησε την εκνευριστική ηρεμία που επιδεικνύει ως μια στάση που υπαγορεύεται από την ανάγκη να παραμείνει συνεπής με την ουσιαστικά επικούρεια φιλοσοφία ζωής στην οποία έχει επιλέξει να εμμείνει. Και στις δύο περιπτώσεις, μην περιμένεις να τον δεις να αγχώνεται και να πανικοβάλλεται.

6. Παρθένος

Αναλυτικοί και σχολαστικοί ως το μεδούλι, όσοι γεννήθηκαν στο ζώδιο της Παρθένου δεν μπορούσαν ποτέ να βρουν κάτι θετικό στο απροσδόκητο. Στην πραγματικότητα, μισούν όταν τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με τα σχέδια που έχουν κάνει με κόπο. Κοινώς μια Παρθένος θα έλεγε: «είμαι αρκετά ευγενικός και ανιδιοτελής για να συγκρατήσω τον εκνευρισμό μου προς το συμφέρον του κοινού καλού».

7. Τοξότης

Η καλλιέργεια της αρετής της υπομονής δεν είναι εύκολη για τους «νομάδες του ζωδιακού κύκλου». Μόλις τα πράγματα δώσουν το παραμικρό σημάδι ότι δεν λειτουργούν, θα τους βρείτε να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους, έτοιμοι να μεταναστεύσουν σε πιο πράσινα λιβάδια. Ίσως θα δώσουν την εντύπωση ότι μπορούν να διατηρήσουν μια ορισμένη ηρεμία, αλλά όλα είναι μια εικόνα, καθώς μέσα τους «βράζουν» και θέλουν να εκτονώσουν τη δυσαρέσκεια τους.

ζώδια και ψυχραιμία8. Αιγόκερως

Μεθοδικός και γεμάτος καλή θέληση, ο Αιγόκερως είναι πρόθυμος να σηκώσει τα μανίκια και να εργαστεί σκληρά για να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν. Αλλά, μόλις ξεπεραστεί το κατώφλι της υπομονής, ο ειλικρινής χαρακτήρας του θα του καταστήσει αδύνατο να μην σε ενημερώσει, με όχι ακριβώς ήρεμους τόνους, για αυτό που διαταράσσει την ηρεμία του.

9. Δίδυμος

Οι Δίδυμοι δεν αναζητούν το δράμα: το δράμα τους βρίσκει. Αυτό αξίζει να αναφερθεί, καθώς η δυαδικότητα του ζωδίου έχει κερδίσει στους Διδύμους τη φήμη τους ως άστατα και ανυπόμονα πλάσματα.

10. Κριός

Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός, χαρακτηρίζεται από κάποια παιδική παρορμητικότητα και συχνά κατηγορείται ότι ενεργεί πριν σκεφτεί. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι ο αλτρουισμός του τον οδηγεί συχνά να δίνει μάχες για τους άλλους.

11. Σκορπιός

Μην αφήσεεις την ήρεμη και αποστασιοποιημένη στάση τους να σε ξεγελάσει. Οι γεννημένοι στο ζώδιο του Σκορπιού δεν ξεχνούν τίποτα και μάλλον κρατούν τις αποδείξεις για κάθε φορά που τους αδίκησες.

12. Λέων

Με το φλογερό πάθος του ήλιου να πέφτει πάνω τους, όσοι γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Λέοντα μπορούν εύκολα να φτιάξουν μια καμένη γη όταν χάσουν την ψυχραιμία τους. Γρήγορα όμως η φωτιά σβήνει και χάρη στη φυσική τους γοητεία σύντομα θα μπορέσουν να κάνουν τον κόσμο να ξεχάσει την ασυγκράτητη μανία που επέδειξαν, με αποτέλεσμα όλα να καταλήξουν σε ένα party!

 

ζώδια και ψυχραιμία

Διάβασε επίσης:

Νιώθεις μόνη; Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα σου σταθούν ό,τι κι αν συμβεί

Οι καλύτερες φιλίες είναι γραμμένες στα άστρα. Αρκεί μόνο η ερώτηση «τι ζώδιο είσαι» και έχεις όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Αν νιώθεις ότι έχεις ένα κενό στη ζωή σου για έναν σκληροπυρηνικό φίλο που θα σταθεί στο πλευρό σου σε όλα τα δύσκολα στρέψε την προσοχή σου στον ζωδιακό κύκλο. Όταν πρόκειται για την ικανότητα αληθινής πιστής φιλίας που απλά δεν εγκαταλείπει, ορισμένα ζώδια είναι πιο πίστα και αφοσιωμένα από άλλα.

Παρέα κοριτσιώνΤο να ανοίξεις το μυαλό σου στην αστρολογία μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης για την δημιουργία μερικών από τις πιο στέρεες φιλίες της ζωής σου. Γνώρισε το δικό σου ζώδιο του ήλιου ή ανακάλυψε στον γενέθλιο χάρτη σας με έναν αστρολόγο ή μια ιστοσελίδα όπως το Cafe Astrology για να καταλάβεις καλά με ποια ζώδια είσαι πιο συμβατή. Στη συνέχεια, ρίξε μια ματιά  ποια από αυτά που βρίσκονται σε αυτή τη λίστα υπάρχουν στη ζωή σου. Εδώ είναι τα ζώδια του ήλιου που πρέπει να προσέχεις όταν ψάχνεις για τον νέο σου καλύτερο φίλο.

Εδώ θα δεις ποια είναι τα 5 ζώδια.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι λέει το χρώμα του υπνοδωματίου σου για σένα, σύμφωνα με τους επαγγελματίες
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δοκίμασε αυτό το απλό baby oil hack για ένα πεντακάθαρο τζάμι στο ντουςDnews

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews       pelop.gr       theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr