Now Reading
Πρίγκιπας William-Kate Middleton:H διαφορετική φωτογραφία που επέλεξαν για τη Χριστουγεννιάτη κάρτα

Πρίγκιπας William-Kate Middleton:H διαφορετική φωτογραφία που επέλεξαν για τη Χριστουγεννιάτη κάρτα

Avatar photo

Ο πρίγκιπας William και η Κate Middleton μοιράστηκαν τη χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειάς τους για το 2022.

Στη δημοσιότητα έδωσαν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, την εικόνα της επίσημης χριστουγεννιάτικης κάρτας τους, όπως κάνουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Το ζευγάρι αυτή την χρονιά επέλεξε ένα στιγμιότυπο από μια ηλιόλουστη ημέρα όπου η οικογένεια του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας κρατιούνται χέρι χέρι και περπατούν στην εξοχή.

Η εικόνα που τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Matt Porteous, αντανακλά την οικογενειακή ευτυχία που βιώνουν ο William και η Kate. Στη χριστουγεννιάτικη κάρτα, η οικογένεια βρίσκεται μία ηλιόλουστη ημέρα στο Νόρφολκ. Τα παιδιά φορούν καλοκαιρινά ρούχα, ενώ το πριγκιπικό ζεύγος επέλεξε τζιν και αθλητικά παπούτσια. Επέλεξαν λοιπόν αυτή τη χρονιά μια διαφορετική λήψη, όχι μόνο με τη χαλαρή ενδυμασία τους αλλά και το πώς έχουν προσεγγίσει το «κλικ» της φωτογραφίας, επιλέγοντας να μοιάζει πιο προσωπική.

Πηγή: instagram – princeandprincessofwales

Έχει γίνει ετήσια παράδοση για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να δίνουν στη δημοσιότητα την αγαπημένη φωτογραφία που επιλέγουν για τις κάρτες με τις οποίες στέλνουν τις ευχές τους τα Χριστούγεννα.

Πέρυσι, ο πρίγκιπας William, η Middleton και τα παιδιά τους πόζαραν κατά τη διάρκεια ενός ιδιωτικού οικογενειακού ταξιδιού στην Ιορδανία . Η μαμά τριών παιδιών και η Charlotte φορούσαν φορέματα, ενώ ο William, ο George και ο Louis φορούσαν μπλουζάκια πόλο και σορτς.

Η πρώτη χριστουγεννιάτικη κάρτα του βασιλιά Κάρολου μετά τον θάνατο της Ελισάβετ

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ και η Queen Consort αποκάλυψαν δημόσια την χριστουγεννιάτικη κάρτα τους για το 2022, σηματοδοτώντας τα πρώτα Χριστούγεννα του μονάρχη από την άνοδό του στο θρόνο.

Μια ανακοίνωση από την Royal Communications εξηγεί: «Το παλάτι του Μπάκιγχαμ είναι στην ευχάριστη θέση να κυκλοφορήσει τη φωτογραφία που επέλεξαν οι Μεγαλειότητες The King and The Queen Consort για τη Χριστουγεννιάτικη κάρτα τους φέτος. Η κάρτα περιέχει μια φωτογραφία των Μεγαλειοτήτων τους που τραβήχτηκε από τον Sam Hussein στους Αγώνες Braemar στις 3 Σεπτεμβρίου.

Το Braemar Gathering που πραγματοποιείται κάθε χρόνο το πρώτο Σάββατο του Σεπτεμβρίου, είναι ίσως τα πιο διάσημα ορεινά παιχνίδια του είδους του. Η εκδήλωση έχει μακροχρόνιες σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια, καθώς η αείμνηστη Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ ήταν πιστή παρευρισκόμενη κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών παραμονών της στο Balmoral, την αγαπημένη κατοικία της Σκωτίας όπου πέρασε τις τελευταίες της μέρες.

Οι βασιλικοί κανόνες που ο Κάρολος και η Camilla δεν πρέπει πλέον να ακολουθούν

Με τον θάνατο της Ελισάβετ Β’ τερματίστηκε η μακροβιότερη βασιλεία στην ιστορία της βρετανικής μοναρχίας. Κυβέρνησε ως βασίλισσα για 70 χρόνια, σύμφωνα με το BBC, και πέθανε σε ηλικία 96 ετών στο κάστρο Balmoral στη Σκωτία.

Λόγω των κανόνων διαδοχής, ο Κάρολος έγινε βασιλιάς τη στιγμή που πέθανε η μητέρα του και η σύζυγός του, Camilla στέκεται στο πλάι του. Ενώ είναι ήδη βασιλιάς, η στέψη του Καρόλου και της Camilla έχει ανακοινωθεί για τις 6 Μαΐου 2023, σύμφωνα με την Washington Post. Το βασιλικό ζεύγος δείχνει να απολαμβάνει την προνομιακή τους θέση αφού παύουν πλέον να ακολουθούν κάποιους κανόνες.

  • Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ δεν θα πληρώσει ούτε δεκάρα σε φόρους κληρονομιάς

Μια σημαντική εξαίρεση που παρέχεται στον βασιλιά Κάρολο είναι ότι απαλλάσσεται από την καταβολή φόρων κληρονομιάς για την περιουσία που κληρονομήθηκε από την εκλιπούσα μητέρα του, τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Ενδεικτικά, ο μέσος άνθρωπος θα πλήρωνε περίπου 40% σε φόρους για μια κληρονομιά αξίας άνω των 374.000 δολαρίων, ανά NPR, οπότε αυτό είναι ένα τεράστιο ευεργέτημα για τον νέο βασιλιά. Η απόφαση ότι ο Βρετανός μονάρχης δεν θα χρειάζεται να πληρώνει φόρο κληρονομιάς ελήφθη το 1993, όταν ο τότε πρωθυπουργός Τζον Μέιτζορ συμφώνησε σε μια φορολογική ρύθμιση με τη βασιλική οικογένεια.

Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
πριγκιπας Harry
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top