Now Reading
Ενώ William και Kate ταξιδεύουν στις ΗΠΑ οι Σάσεξ διεκδικούν βραβείο για τον ρατσισμό της μοναρχίας

Ενώ William και Kate ταξιδεύουν στις ΗΠΑ οι Σάσεξ διεκδικούν βραβείο για τον ρατσισμό της μοναρχίας

Avatar photo

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα φτάσουν στη Βοστώνη την Τετάρτη και ορισμένες λεπτομέρειες της επίσκεψής τους έχουν αποκαλυφθεί!

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε που ο πρίγκιπας William και η πριγκίπισσα Kate πάτησαν στις αμερικανικές ακτές. Την τελευταία φορά που βρέθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε μια επίσκεψη στη Νέα Υόρκη τον Δεκέμβριο του 2014, ο William δεν ήταν καν βασιλιάς πλήρους απασχόλησης. Ο αδερφός του, πρίγκιπας Harry ήταν ακόμα ελεύθερος και η μέλλουσα νύφη του Meghan Markle ήταν απλώς ηθοποιός στο “Suits”.

Καθώς ο William και η Kate φτάνουν στη Βοστώνη την Τετάρτη για να απονείμουν το Βραβείο Earthshot, δείχνουν πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα, ενώ παράλληλα διεκδικούν το στέμμα του Νο 1 ζευγαριού της βασιλικής οικογένειας. Η επίσκεψη στη Βοστώνη είναι μια ευκαιρία για την Kate να συνδεθεί δημοσίως περαιτέρω με την τελευταία πριγκίπισσα της Ουαλίας: την αείμνηστη πεθερά της, Diana, που έκανε τεράστια εντύπωση στις Ηνωμένες Πολιτείες με τις ανθρωπιστικές της επισκέψεις.

Instagram/@princeandprincessofwales

Η τελετή απονομής των βραβείων Earthshot θα μεταδοθεί στο PBS στις 5 Δεκεμβρίου. Μέρες αργότερα, η σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix των Sussexes πρόκειται να ξεκινήσει, ακολουθούμενη από τα απομνημονεύματα του Harry, “Spare”, που υπόσχεται “ακατέργαστη, ακλόνητη ειλικρίνεια” όταν δημοσιευθεί στις 10 Ιανουαρίου.

Ο William εμπνεύστηκε να επιλέξει τη Βοστώνη για την τελετή απονομής των βραβείων από τον John F. Kennedy και τη φιλόδοξη ομιλία του «Moon Shot» το 1962. Ωστόσο, η Meghan και ο Harry επειδή μίλησαν εναντίον της βασιλικής οικογένειας θα τιμηθούν με βραβείο για ανθρώπινα δικαιώματα για την ηρωική στάση τους απέναντι στον “ρατσισμό” της μοναρχίας. Το ζευγάρι θα τιμηθεί στις 6 Δεκεμβρίου με το βραβείο Ripple of Hope, σε ένα λαμπερό γκαλά στη Νέα Υόρκη που διοργανώνει το Ίδρυμα Robert F Kennedy.

Η ανησυχία της βασίλισσας Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ πίστευε ότι ο εγγονός του πρίγκιπα Harry ήταν «ίσως λίγο υπερβολικά ερωτευμένος» με τη νέα του νύφη Meghan Markle, σύμφωνα με μια επερχόμενη βιογραφία. «Αυτό έφτασε στο να ξεστομίσει ποτέ μια λέξη εναντίον της νέας Δούκισσας του Σάσεξ», έγραψε ο βρετανός τηλεοπτικός σταθμός Gyles Brandreth στο «Elizabeth: An Intimate Portrait ».

Η αείμνηστη Βρετανίδα μονάρχης ήταν «πραγματικά ενθουσιασμένη» όταν ο εγγονός της είπε ότι παντρεύονταν τη Μarkle, σύμφωνα με το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο. «Της άρεσε η Meghan και το είπε σε πολλούς ανθρώπους. Και έκανε ό,τι μπορούσε για να νιώσει ευπρόσδεκτη η μέλλουσα εγγονή της», σύμφωνα με τη βιογραφία, απόσπασμα της οποίας δημοσιεύτηκε στην Daily Mail.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η βασίλισσα δεν απογοητεύτηκε καν από τη διαβόητη συνέντευξη του Sussex με την Oprah Winfrey. «Μπορώ να σας πω, γιατί το ξέρω αυτό, ότι η βασίλισσα ανησυχούσε πάντα περισσότερο για την ευημερία του Harry παρά για «αυτή την τηλεοπτική ανοησία», εννοώντας τόσο τη συνέντευξη της Όπρα Γουίνφρεϊ – που προκάλεσε τόση διαμάχη – όσο και την προσοδοφόρα συμφωνία των Σάσεξ. φτιαγμένο με το Netflix», έγραψε ο Brandreth, πρώην βουλευτής που γνώριζε από καιρό τη βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας William θεσπίζει το «βραβείο Νόμπελ» για το περιβάλλον

Το The Earthshot Prize είναι ένα βραβείο που ιδρύθηκε από τον Πρίγκιπα William και το Βασιλικό Ίδρυμα, τη φιλανθρωπική οργάνωση που ιδρύθηκε από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ και τον ιστορικό David Attenborough για να τιμήσει πέντε φιναλίστ μεταξύ 2021 και 2030 για την ανάπτυξη λύσεων μάχης της κλιματική κρίσης. Το 2021 ήταν η πρώτη χρονιά που απονεμήθηκαν βραβεία στους φιναλίστ για τη συμβολή τους στους πέντε Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Max Foster του CNN, ο πρίγκιπας William εξέφρασε τη φιλοδοξία του για το πιο σημαντικό περιβαλλοντικό βραβείο μέχρι σήμερα και προσδιόρισε ως στόχο του την μετατόπιση του δημόσιου διαλόγου από τον πεσιμισμό και την αρνητικότητα στην αισιοδοξία και στην ελπίδα. «Υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι που κάνουν απίστευτα πράγματα σε όλο τον κόσμο, μέσα σε μικρές κοινότητες. Εάν κάποιος από αυτούς έχει μια καταπληκτική ιδέα, μπορούμε να την ενισχύσουμε και να την χρησιμοποιήσουμε για να αντιμετωπίσουμε ουσιαστικά μία σειρά ζητημάτων», ανέφερε ο ίδιος.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM LADY GAGA
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top