Now Reading
«Spare» είναι ο τίτλος του βιβλίου του πρίγκιπα Harry θίγοντας έτσι τον ρόλο του στο Παλάτι

«Spare» είναι ο τίτλος του βιβλίου του πρίγκιπα Harry θίγοντας έτσι τον ρόλο του στο Παλάτι

Avatar photo

Το βιβλίο θα περιγράφει τις εμπειρίες, τις περιπέτειες και τα μαθήματα ζωής που βοήθησαν στη διαμόρφωση χαρακτήρα του πρίγκιπα.

Ημερομηνία κυκλοφορίας φαίνεται πως απέκτησαν τα πολυαναμενόμενα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry. Σύμφωνα με στελέχη της βιομηχανίας το βιβλίο με τίτλο «Spare» θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου 2023. Eίναι διαθέσιμο για προπαραγγελία, κοστίζει 28 λίρες σε σκληρό εξώφυλλο, 13,99 λίρες ως eBook, 20 λίρες ως audio download και 25 λίρες ως CD. Θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά, με 15 ξενόγλωσσες εκδόσεις.

Το βιβλίο 416 σελίδων ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, ως μέρος μιας συμφωνίας πολλών εκατομμυρίων λιρών με την Penguin Random House. Όμως η έκδοσή του καθυστέρησε μετά τον θάνατο της βασίλισσας και ο Harry φέρεται να έχει ζητήσει ορισμένες αλλαγές ώστε να είναι λιγότερο επικριτικό για τη βασιλική οικογένεια. Ο εντυπωσιακός τίτλος είναι μια αναφορά στον κοινό χαρακτηρισμό του Harry ως «εφεδρικού» πρίγκιπα, σε αντίθεση με τον αδελφό του πρίγκιπα Williams, τον «διάδοχο». Η ισπανόφωνη έκδοση είναι ακόμη πιο αιχμηρή, αφού της δόθηκε ο τίτλος Spare: En La Sombra (Spare: Στη σκιά).

Ο συγγραφέας του «Revenge» Tom Bower δήλωσε τον Οκτώβριο ότι η βασιλική οικογένεια ήταν «εξαιρετικά νευρική» για τον επερχόμενο τόμο και χαρακτήρισε το βιβλίο «ωρολογιακή βόμβα». «Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουν ότι οι Σάσεξ δεν μπορούν να τροποποιήσουν το βιβλίο με κανέναν τρόπο», εξήγησε. «Μπορούν να το κάνουν πιο άσχημο; Γιατί διαφορετικά, δεν θα είχαμε πωλήσεις».

Ο Bower υποστήριξε ότι το βιβλίο θα περιλαμβάνει και ένα κεφάλαιο για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ. «Θα υπάρχει απλώς περισσότερο υλικό για το πώς τους σνομπάρουν και όλες τις υπόλοιπες ύβρεις κατά της βασιλικής οικογένειας», πρόσθεσε.

Σχετικά με την απόφασή του να γράφει τα απομνημονεύματα του ο πρίγκιπας Harry είχε εξηγήσει: «Έχω φορέσει πολλά καπέλα όλα αυτά τα χρόνια, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά, και η ελπίδα μου είναι ότι λέγοντας την ιστορία μου, τα λάθη, τα μαθήματα που πήρα μπορώ να δείξω ότι από όπου κι αν προερχόμαστε, έχουμε περισσότερα κοινά απ’ ό,τι νομίζουμε».

«Το Spare μεταφέρει τους αναγνώστες αμέσως πίσω σε μια από τις πιο καυστικές εικόνες του εικοστού αιώνα: δύο νεαρά αγόρια, δύο πρίγκιπες, να περπατούν πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους, καθώς ο κόσμος παρακολουθούσε με θλίψη – και φρίκη», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου σύμφωνα με την dailymail. 

Η συνεργασία με το Netflix

Ο Harry και η Meghan εργάζονται επίσης σε ένα docuseries του Netflix από τότε που παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και μετακόμισαν στην Καλιφόρνια το 2020. Η συμφωνία ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στα μέσα του 2021 καθώς το περίγραψαν ως «ένα οικείο και ειλικρινές» απομνημόνευμα του γιου του βασιλιά Καρόλου ΙΓ’ που θα προσφέρει «την οριστική περιγραφή των εμπειριών, των περιπετειών, των απωλειών και των μαθημάτων ζωής που τον βοήθησαν να διαμορφωθεί».

Οι λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ των Σάσεξ παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό και τίποτα δεν έχει διαρρεύσει στον Τύπο μέχρι τώρα. Το ζευγάρι είχε υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με το Netflix, ύψους 150 εκατομμυρίων δολαρίων, λίγο μετά την ανακοίνωσή τους ότι θα παραιτηθούν από μέλη της βασιλικής οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/CezC6Ypsdeu/

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ηθοποιοίDnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top