Now Reading
Ξέχνα το τρέξιμο! Κάψε θερμίδες και βελτίωσε την αντοχή σου με αυτή την 7 ‘ προπόνηση

Ξέχνα το τρέξιμο! Κάψε θερμίδες και βελτίωσε την αντοχή σου με αυτή την 7 ‘ προπόνηση

Avatar photo
Ξέχνα το τρέξιμο - Κάψε θερμίδες και βελτίωσε την αντοχή σου με αυτή την 7 ' προπόνηση

Δεν χρειάζεσαι εξοπλισμό, παρά μόνο ένα καλό ζευγάρι παπούτσια προπόνησης κι ένα χαλάκι γυμναστικής.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το τρέξιμο είναι φανταστικό όταν πρόκειται για την καύση θερμίδων και τη βελτίωση των συνολικών επιπέδων φυσικής κατάστασης. Είναι επίσης εξαιρετικό για ενσωμάτωση στο πρόγραμμα προπόνησής σου παράλληλα με την προπόνηση ενδυνάμωσης, εάν προσπαθείς να χάσεις βάρος σωστά. Όμως, δεν το απολαμβάνουμε όλοι μας ή δεν το απολαμβάνουμε ιδιαίτερα καλά, ανεξάρτητα από το πόσο καλό είναι για εμάς. Εάν αυτό αφορά και εσένα, τότε αυτή η εναλλακτική προπόνηση έχει μερικά από τα ίδια πλεονεκτήματα, αλλά δεν απαιτεί από εσένα να δέσεις τα κορδόνια από τα παπούτσια σου και να ετοιμαστείς για τρέξιμο.

περπάτημα σε διάδρομοΠιθανότατα αναρωτιέσαι «τι είναι καλύτερο από το τρέξιμο;». Λοιπόν, αν προσπαθείς να χάσεις βάρος, υπάρχουν πολλά εναλλακτικά στυλ προπόνησης που μπορούν να σε βοηθήσουν, για παράδειγμα το HIIT (υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση), που είναι αυτή η συγκεκριμένη προπόνηση. Εάν δεν έχεις δοκιμάσει το HIIT πριν, είναι βασικά σύντομες εκρηκτικές άσκησεις που ανεβάζουν τον καρδιακό ρυθμό με μια σύντομη περίοδο ανάπαυσης μεταξύ κάθε άσκησης. Αυτή η μέθοδος μπορεί να κάψει πολλές θερμίδες, και επομένως είναι καλό για την απώλεια λίπους, αλλά αυτές οι προπονήσεις μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν καύσεις για έως και 24 ώρες μετά την προπόνηση.

@kayla_itsines

Για αυτήν την προπόνηση το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα καλό ζευγάρι παπούτσια προπόνησης, ώστε να είσαι πιο σταθερή όταν εκτελείς κάθε άσκηση και ένα στρώμα γυμναστικής. Έχεις 6 ασκήσεις για να ολοκληρώσεις. Ωστόσο, αν δεν θέλεις να τρέξεις, τότε θα πρέπει να προκαλέσεις το σώμα σου με άλλους τρόπους. Τα καλά νέα είναι ότι κάνεις κάθε άσκηση μόνο για 30 δευτερόλεπτα και μετά θα ξεκουραστείς για άλλα 30 δευτερόλεπτα πριν ξανακάνεις ολόκληρο το πρόγραμμα. Ιδανικά θα πρέπει να επαναλάβεις τις ασκήσεις από τρεις φορές. Είσαι έτοιμη;

Mountain Climbers: H top άσκηση κοιλιακών για να κάψεις λίπος και να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά  Εδώ είναι η προπόνησή σου:

1.Criss-cross jumps
2.High knees
3.Pop squat and twist
4.Mountain climber
5.Half burpee
6.Bicycle crunches

Αν και αυτή η προπόνηση είναι σύντομη και δεν θα κάψει τόσες θερμίδες όσες η μεγαλύτερη προπόνηση HIIT, είναι μια καλή αρχή για το ταξίδι της φυσικής σoy κατάστασης. Η έρευνα έχει επίσης δείξει ότι ο συνδυασμός αερόβιας άσκησης μαζί με προπόνηση ενδυνάμωσης είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να χάσεις σωματικό λίπος.

Διάβασε επίσης:

Θέλεις να αποκτήσεις γραμμωμένα και δυνατά χέρια; Δοκίμασε αυτές τις εύκολες ασκήσεις

Αν φανταστείς κάποιον να προπονεί τα χέρια και το στήθος του, είναι εύκολο να φανταστείς μια έντονη προπόνηση με βάρη στο γυμναστήριο. Ευτυχώς, αυτό δεν συμβαίνει πάντα – μπορείς να αναπτύξεις δύναμη στο πάνω μέρος του σώματος με λίγες μόνο κινήσεις και ένα ζευγάρι αλτήρες.

Θέλεις να αποκτήσεις γραμμωμένα και δυνατά χέρια; Δοκίμασε αυτές τις εύκολες ασκήσειςΕάν δεν έχεις ήδη ένα ζευγάρι στο σπίτι, θα ήταν ιδανικό να επενδύσεις σε ένα σετ ρυθμιζόμενων αλτήρων. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να αυξήσεις το βάρος καθώς γίνεσαι πιο δυνατοί χωρίς να χρειάζεται να αγοράσεις ένα νέο σετ.

Δες εδώ τις ασκήσεις

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θες ενυδάτωση; Μην πιεις νερό αλλά αυτό το ρόφημα που με μια γουλιά κάνει θαύματα
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το πιο υγιεινό φυτικό γάλα για να πίνεις κάθε πρωίDnews

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews       pelop.gr       theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr