Now Reading
Λιθοθεραπεία: Τι είναι και πώς θα σε βοηθήσει να λάμψεις στην εργασία σου

Λιθοθεραπεία: Τι είναι και πώς θα σε βοηθήσει να λάμψεις στην εργασία σου

Avatar photo
Λιθοθεραπεία:Τι είναι και πώς θα σε βοηθήσει να λάμψεις στην εργασία σου

Η λιθοθεραπεία είναι μία μορφή θεραπείας από αυτές τις 16 πέτρες που σου έχουμε απαριθμήσει στη συνέχεια και μπορεί να σε βοηθήσει να αναδειχθείς στην εργασία σου και να διαχειριστείς την πίεση, σύμφωνα με έναν ειδικό στα κρύσταλλά και τους πολύτιμους λίθους. 

Πάρε τη σωστή απόφαση, απέφυγε την αναβλητικότητα και πέτυχε στην δουλειά σου με την μέθοδο της λιθοθεραπείας. Η Carole Smile αποκαλύπτει όλα τα μυστικά των πετρών για να τονώσεις την ενδυνάμωσή σας και να λάμψετε στο γραφείο! Η αυτοπεποίθηση δεν είναι πραγματικά έμφυτη. Μεταβλητή σε κάθε στάδιο της ζωής, είναι ωστόσο η προστιθέμενη αξία που μπορεί να δημιουργήσει μια πληθώρα μεγάλων επαγγελματικών επιτυχιών: να εκφραστείς εύκολα κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης, να είσαι περήφανοι για τον εαυτό σου και τη δουλειά σου, να παραμένεις ήρεμη, να καταφέρεις σε μια διαφωνία και να «κερδίσεις» μια συζήτηση, να υπερασπιστείς τις ιδέες σου σε μια συνάντηση, να διαχειριστείς το άγχος, να πετύχεις σε μια συνέντευξη. Αν ο δρόμος είναι μακρύς για να τη καλλιεργήσεις υπάρχουν μερικές συμβουλές για να αναγκάσεις το πεπρωμένο σου! Η προσωπική ανάπτυξη, ο διαλογισμός, η γραφή ενός ημερολόγιου, ο αθλητισμός.

Ένα από αυτά όμως τράβηξε την προσοχή του Vogue.fr: η λιθοθεραπεία. «Όλες οι πέτρες εκπέμπουν δικές τους δονήσεις. Επομένως μπορούν να επηρεάσουν τόσο τη νοητική όσο και τη συναισθηματική πτυχή. Τοποθετώντας τις πέτρες σε πολύ συγκεκριμένα σημεία στο σώμα, οι λιθοθεραπευτές μπορούν να εξισορροπήσουν ξανά την ενέργεια ενός «ασθενούς» εξηγεί η Carole Smile, ειδική στους κρυστάλλους και, προπονήτρια προσωπικής ανάπτυξης και ειδικός στην ψυχολογία των χρωμάτων στο τελευταίο της βιβλίο «Οι 100 πέτρες και οι κρύσταλλοι μου».

Λιθοθεραπεία:Τι είναι και πώς θα σε βοηθήσει να λάμψεις στην εργασία σου

Η ενέργεια των λίθων μπορεί επομένως να σου επιτρέψει να εστιάσεις ξανά και να τονώσεις μία ή περισσότερες πτυχές της προσωπικότητάς σου, όπως ακριβώς μπορεί να καταπραΰνει τον φόβο ή το άγχος. Η ιδέα είναι τελικά απλή: «η πέτρα είναι ένα αντικείμενο άνεσης-ασφάλειας  για μεγάλους που σε ακολουθεί παντού και σε όλες τις περιστάσεις», λέει η Carole Smile. Με λίγα λόγια, ο ιδανικός σύμμαχος για να μπει στην τσέπη, την τσάντα για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου και να λάμψεις στη δουλειά. Εδώ είναι μια επιλογή από πέτρες που πρέπει να αποκτήσεις για να καλλιεργήσεις την ενδυνάμωσή σου και να βάλεις την επαγγελματική σου καθημερινότητα μέσα στον κόσμο της επιτυχίας, ακολουθώντας τις συμβουλές της Carole Smile, ιδρύτριας της κοινότητας Let’s Play On The Moon.

Μια πέτρα για…προτείνει με την Carole Smile:

1. Βελτίωσε την ευγλωττία σου με μπλε απατίτη
«Ρευστοποιεί τα συναισθήματα στο σώμα αποσυμπλέκοντας το τσάκρα του λαιμού και βοηθά στην άμβλυνση των εσωτερικών μπλοκαρισμάτων που σχετίζονται με την επικοινωνία, όπως η ντροπαλότητα. Θα αισθάνεσαι πιο άνετα στην κοινωνία να εκφράσετε αυτό που θέλετε να πουν η καρδιά και τα συναισθήματά σας».

2. Διαχειρίσου το άγχος με λεπιδολίτη

«Όπως μια μεγάλη ανάσα αέρα, ο λεπιδολίτης φέρνει ηρεμία και επανασυγκέντρωση, σαν μια αίσθηση καλύτερης αναπνοής. Βοηθώντας στη μείωση του στρες και των κρίσεων άγχους, βοηθά στην αλλαγή της οπτικής γωνίας, αφαιρώντας το άγχος».

3. Τόνωσε τη δημιουργικότητά σου ομαδοποιημένο πυρίτη

«Στη γωνία του γραφείου σου, ο πυρίτης σου μεταδίδει όλες τις φωτεινές του ιδέες. Διατηρεί τη δημιουργική σας πλευρά και σας αναζωογονεί τη μοιραία στιγμή του «φαινόμενου λευκής σελίδας».

Λιθοθεραπεία:Τι είναι και πώς θα σε βοηθήσει να λάμψεις στην εργασία σου

4. Καλλιέργησε τη διαίσθησή σου με χαλκοπυρίτης

«Είναι ο τέλειος σύμμαχος για να ξεκινήσετε νέα έργα. Σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε τις ιδέες σας, ώστε να μην χάσετε τον στόχο σας. Η αδιάλειπτη υποστήριξη σε στιγμές αμφιβολίας, είναι η σημαδούρα που θα σας κρατήσει στην πορεία καλλιεργώντας τη διαίσθησή σας».

5. Πάρε τη σωστή απόφαση με φθορίτη ουράνιου τόξου

«Εναρμονίζοντας την καρδιά και το μυαλό, ο φθορίτης του ουράνιου τόξου βοηθά στη λήψη σωστών αποφάσεων, στην εξισορρόπηση της συναισθηματικής παρόρμησης και του καρτεσιανού λόγου. Όσο πιο μωβ είναι, τόσο περισσότερο θα μιλάει το μυαλό, και αντίστροφα, όσο πιο πράσινο είναι, τόσο πιο βασιλιάς θα είναι η καρδιά».

6. Αποφορτίσου ψυχικά με μαύρη τουρμαλίνη

«Η μαύρη τουρμαλίνη σάς επιτρέπει να δεκαπλασιάζετε την ενσυναίσθησή σας και να προστατεύσετε τον εαυτό σας από βλαβερές ενέργειες, στέλνοντας άσχημα κύματα πίσω στη γη, για μια συνολική ψυχική εκκένωση».

7. Απώθησε τα άσχημα vibes με λαμπραδορίτης

«Η απόλυτη προστατευτική πέτρα, ο λαμπραδορίτης είναι η ενεργειακή ασπίδα που προτείνω σε όλους για να μην επηρεαστούν από την κακή διάθεση των γύρω τους. Με λίγα λόγια, σας επιτρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό σας από αρνητικές εξωτερικές επιρροές».

Λιθοθεραπεία:Τι είναι και πώς θα σε βοηθήσει να λάμψεις στην εργασία σου

8. Εστίαση με κυβικό πυρίτη

«Τα καθαρά περιγράμματα του μιλούν από μόνα τους: ο κυβικός πυρίτης σάς επιτρέπει να βάλετε το μυαλό σας  σε μαθηματική σκέψη. Η αυστηρότητα της φόρμας επηρεάζει τελικά την αυστηρότητα του μυαλού, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε ξανά και να είστε στα καλύτερά σας λίγο πριν από μια σημαντική παρουσίαση ή μια συνέντευξη.”

9. Καθησύχασε τον εαυτό σου και ανάκτησε την αυτοπεποίθηση σου με ροζ χαλαζία

«Εμπιστοσύνη, αυτοεκτίμηση, αγάπη: ο ροζ χαλαζίας πλημμυρίζει την καρδιά με θετικότητα. Εκτός από το όμορφο παστέλ χρώμα της, αυτή η πέτρα σας υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να αγαπάτε, να συγχωρείτε και να σέβεστε τον εαυτό σας για να είστε στην κορυφή της ανάπτυξής σας.

10. Να είσαι συγκεντρωμένη με τη βοήθεια του φθορίτη του ουράνιου τόξου

«Είναι μια μεγάλη υποστήριξη για τους καταπονημένους μαθητές, που τους επιτρέπει να κάνουν ταχυδακτυλουργικά πολλά καπέλα (εργασία, προσωπικό, σπουδές, αγάπη). Πηγή ισορροπίας, σας επιτρέπει να είστε αυστηροί, να παραμένετε συγκεντρωμένοι και να παίρνετε τις καλύτερες αποφάσεις υπό πίεση, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης».

11. Απέφυγε την αναβολή με ίασπις μοχαίτη

«Διεγερτικός, ο Mochaite Jasper –ίασπις μοχαίτη (για να τοποθετηθεί απευθείας στο γραφείο σας) βελτιστοποιεί την αντοχή και στοχεύει στην ιδανική ταχύτητα της ζωής σας για να πετύχετε τους στόχους σας, χωρίς να καίει τα φτερά σας. Το τσιμέντο της εσωτερικής σου δύναμης, σε ωθεί να επιμείνεις. Οπότε, αν ψάχνετε για μια πέτρα κατά της αναβλητικότητας, έχετε έρθει στο σωστό μέρος!».

12. Δημιούργησε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα σε μια αίθουσα συσκέψεων με ένα σύμπλεγμα κρυστάλλων βράχου

«Επιλέγοντας ένα σύμπλεγμα βράχου κρυστάλλου (παχύτερο από μια λεγόμενη πέτρα “τσέπης”), η δύναμη της πέτρας δεκαπλασιάζεται και επηρεάζει ολόκληρη την ατμόσφαιρα ενός δωματίου. Αυτός ο κρύσταλλος είναι ιδανικός για την εγκατάσταση μιας γαλήνιας και καθαρής ατμόσφαιρας , ενώ ενισχύει την ενέργεια και εξαγνίζει τις κακές δονήσεις. Για να τοποθετηθεί στο κέντρο του τραπεζιού, ο κρύσταλλος βράχου είναι τελικά το νέο βασικό αντικείμενο καλών δονήσεων στις αίθουσες συσκέψεων.»

13. Να είσαι πιο αισιόδοξη με  πορτοκαλί ασβεστίτης

«Ιδανικός για να καταπραΰνει τους ντροπαλούς και ανήσυχους, ο πορτοκαλί ασβεστίτης μας προσκαλεί να δούμε τη ζωή από τη φωτεινή πλευρά, «το ποτήρι μισογεμάτο». Ενισχύει τις θετικές στάσεις και απελευθερώνει απαλά την αύρα κάθε αρνητικότητας».

14. Φόρτισε τις μπαταρίες σου με κόκκινος ίασπις

«Όπως μια επιστροφή στα βασικά, ο κόκκινος ίασπις σάς επιτρέπει να βρείτε την άγκυρά σας στην παρούσα στιγμή και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας για να ξεκινήσετε ξανά καλύτερα. Είναι το «κουμπί παύσης», που ενθαρρύνει την ενδοσκόπηση και επαναφορτίζει την ψυχή».

Λιθοθεραπεία:Τι είναι και πώς θα σε βοηθήσει να λάμψεις στην εργασία σου

15. Φέρε τύχη στη ζωή σου με Αχάτης Μποτσουάνα

«Ο αχάτης της Μποτσουάνας προσελκύει τύχη και προστασία. Ένας πραγματικός φύλακας που αφήνει μόνο καλές ενέργειες να περάσουν, είναι η τέλεια ώθηση για μια επιτυχημένη ζωή. Τραβάει μια γραμμή κάτω από τις κακές δονήσεις και αντίο στην ετικέτα «μαύρη γάτα»!».

16. Ενίσχυσε την πλευρά του «girl boss» με  καρνελιάνικο

«Αυτή η πέτρα ομοιοκαταληκτά με το μάντρα “Αγαπώ τη ζωή και την παίρνω στο έπακρο”. Σαν καταλύτης επιτυχίας, τίποτα δεν σε σταματάει με το καρνελίνο. Σε ενθαρρύνει να προχωρήσεις, με χαρά και καλό χιούμορ. Είναι συν; δίνει κουράγιο μετά από δοκιμασίες και αποτυχίες».

Πρακτικές συμβουλές από την Carole Smile:
Πού να τοποθετήσεις την πέτρα σου; : «Στο γραφείο, στην τσέπη, ως βραχιόλι ή στην τσάντα, εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου, η καρδιά σου θα ξέρει τι της ταιριάζει καλύτερα».

Λιθοθεραπεία:Τι είναι και πώς θα σε βοηθήσει να λάμψεις στην εργασία σου

Πώς να επαναφορτίσεις ή αποφορτίσεις τις πέτρες σου: «Χάρη στην ιερή γεωμετρία, είναι πραγματικά το πιο απλό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μικρό στρογγυλό πιάτο, διακοσμημένο με επαναλαμβανόμενο μοτίβο (ουράνιο τόξο, μισή σφαίρα, λουλούδι κ.λπ.), πάνω στο οποίο τοποθετείτε τις πέτρες σας. Είναι σημαντικό να αφήσετε τους κρυστάλλους σας για τουλάχιστον 15 λεπτά, ώστε να επαναφορτιστούν πλήρως και να λάμπουν ξανά. Αν νιώθετε την ανάγκη, μπορείτε να τα αφήσετε για ένα ολόκληρο πρωί ή απόγευμα».

Διάβασε επίσης:

Μπλε ζαφείρι: Η γενέθλια βασιλική πέτρα της Παρθένου

Ο μήνας Σεπτέμβριος ανοίγει τη θέση του για το υπέροχο μπλε ζαφείρι, το οποίο αναφέρεται και ως ένας από τους «4 μεγάλους» πολύτιμους λίθους, φδέρνοντας μαζί του έναν αδιαμφισβήτητο αέρα βασιλείας. Ενώ το ζαφείρι είναι συνδεδεμένο με τους βασιλείς που στολίζονται πολλά χρόνια με αυτήν την πέτρα, η μπλε απόχρωση του υποδηλώνει ένα βάθος πέρα από τη λάμψη του. Το μπλε χρώμα είναι συνήθως συνώνυμο με τη διαίσθηση, τη σοφία και την ευφυΐα.

Ζαφείρι: Η γενέθλια βασιλική πέτρα της Παρθένου

Το ζαφείρι είναι μια κρυσταλλική ποικιλία ενός ορυκτού γρίφου και διατίθεται σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων (εκτός από το κόκκινο), αλλά: «το βασιλικό-μπλε ζαφείρι συνδέεται περισσότερο με τον μήνα Σεπτέμβριο», σύμφωνα με την εμπειρογνώμονα για τα κρύσταλλα Elizabeth Ο Trattner, AP, DOM, όπως αναφέρει στο Well+Good. Τα μπλε ζαφείρια αποτελούνται από τα χημικά στοιχεία του σιδήρου και του τιτανίου και πιστεύεται ότι είναι οι πιο πολύτιμοι από όλους τους μπλε πολύτιμους λίθους λόγω του κορεσμού των χρωμάτων, της λάμψης και της αντοχής τους. Τα καλύτερα μπλε ζαφείρια μπορούν να βρεθούν στην Ινδία, τη Βιρμανία, τη Σρι Λάνκα και στο Yogo Gulch στη Μοντάνα.

Δες εδώ ποια είναι η πέτρα της Παρθένου

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αχλάδι: 5 τρόποι που αυτό το φρούτο μπορεί να ενισχύσει την υγεία 
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Aftercare sex: Καλά τα προκαταρκτικά ομως δες πώς να φροντίσεις το ταίρι σου μετάDnews

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews       pelop.gr       theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr