Now Reading
6 αλάνθαστοι τρόποι για να σε ερωτεύεται ξανά και ξανά που θα τρομάξεις αν δεις πόσο λειτουργούν

6 αλάνθαστοι τρόποι για να σε ερωτεύεται ξανά και ξανά που θα τρομάξεις αν δεις πόσο λειτουργούν

Avatar photo
6 αλάνθαστοι τρόποι για να σε ερωτεύεται ξανά και ξανά που θα τρομάξεις αν δεις πόσο λειτουργούν

Ο έρωτας είναι η πιο συναρπαστική αίσθηση που μπορείς να νιώσεις. Δώσε του διάρκεια στον χρόνο.

Η αίσθηση του έρωτα είναι συναρπαστική και απόλυτα αναζωογονητική! Κατά τη διάρκεια αυτών των πρώτων σταδίων των σχέσεων, όταν ερωτεύεσαι για πρώτη φορά, αισθάνεσαι γεμάτη ενέργεια, ενθουσιασμό και ελπίδα. Νιώθεις ότι ο κόσμος είναι γεμάτος δυνατότητες. Θέλεις να συλλάβεις αυτό το συναίσθημα και να το κρατήσεις για το υπόλοιπο της ζωής σου. Αλλά, κατά κάποιο τρόπο, ξέρεις ότι δεν μπορείς.

Η εμβάθυνση στον εαυτό σου θα σε βοηθήσει να μπεις βαθιά μέσα στη νέα σου σχέση και να ενισχύσεις την αγάπη που δημιουργείται μεταξύ σας. Εάν εσύ και ο σύντροφός σου μπορείτε να μιλήσετε ο ένας στην ψυχή και στο πνεύμα του άλλου, θα δείτε τι πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε τη σχέση σας.

6 αποτελεσματικές τεχνικές

6 αλάνθαστοι τρόποι για να σε ερωτεύεται ξανά και ξανά που θα τρομάξεις αν δεις πόσο λειτουργούν1.Ησύχασε το μυαλό σου

Ένα καλό σημείο για να ξεκινήσεις είναι να βρεις τρόπους να ηρεμήσεις το μυαλό σου. Ίσως θέλεις να προσπαθήσεις να διαλογιστείς. Υπάρχουν ομάδες, εφαρμογές, CD και βιβλία που θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις. Συχνά το περπάτημα, η ακρόαση μουσικής, η κηπουρική, η κατασκευή χειροτεχνιών και άλλες δραστηριότητες μπορούν να σε βοηθήσουν πραγματικά να ηρεμήσεις. Συνέχισε να δοκιμάζεις νέα πράγματα έως ότου βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Η ηρεμία του μυαλού σου θα σε βοηθήσει να είσαι «παρούσα» δίνοντάς σου τη δυνατότητα να δώσεις προσοχή στις δικές σου ανάγκες και στις ανάγκες του συντρόφου σου.

6 αλάνθαστοι τρόποι για να σε ερωτεύεται ξανά και ξανά που θα τρομάξεις αν δεις πόσο λειτουργούν2.Εκφράσου δημιουργικά

Σκέψου όλες τις πτυχές της σχέσης σου: Ποιες λειτουργούν καλά και ποιες όχι. Αφιερώνοντας χρόνο για να γράψεις τις σκέψεις σου σε χαρτί μπορεί να σε βοηθήσει και να κατανοήσεις βαθύτερα. Το σχέδιο, η ζωγραφική ή οποιαδήποτε άλλη δημιουργική προσπάθεια, μπορεί να σε βοηθήσει να εκφράσεις πώς νιώθεις για τη σχέση σου. Η δημιουργική έκφραση σε βοηθά να εμβαθύνεις στον εαυτό σου μαθαίνοντας από το σώμα και τα συναισθήματά σου. Γράψε ή ζωγράφισε. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος! Το φως σε όλες τις σκέψεις και τις εικόνες σου μπορεί να σε βοηθήσει να διακρίνεις τι είναι αλήθεια και τι ψέμα για εσένα. Η αποκάλυψη του εσωτερικού σου διαλόγου θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις πώς οι στάσεις σου επηρεάζουν τη σχέση σου. Θα σε βοηθήσει να ονομάσεις τις στάσεις που σε βοηθούν, τις νέες συμπεριφορές που πρέπει να μάθεις και τι να αφήσεις.

6 αλάνθαστοι τρόποι για να σε ερωτεύεται ξανά και ξανά που θα τρομάξεις αν δεις πόσο λειτουργούν3.Επανασυνδέσου με τον εαυτό σου

Αν έχεις μια πολυάσχολη ζωή, όταν είσαι απασχολημένη, είναι εύκολο να χάσεις την επαφή με τον εσωτερικό σου πυρήνα. Ο διαλογισμός και το ημερολόγιο μπορούν να σε βοηθήσουν να συνδεθείς με τον εαυτό σου. Όταν έχεις μια βαθύτερη σχέση με τον εαυτό σου, είναι πιο εύκολο να έχεις βαθύτερες και πιο ικανοποιητικές σχέσεις με τους άλλους. Όταν μπορείς να συνδεθείς με τον εαυτό σου, θα αποκτήσεις μεγαλύτερη επίγνωση του τι συμβαίνει στο σώμα, τα συναισθήματα και το μυαλό σου. Με τον τρόπο αυτό θα είσαι άμεσα συνδεδεμένη και με τη διαίσθησή σου, η οποία σε κρατά ενήμερη για την κατάσταση που βρίσκεται η σχέση σου.

6 αλάνθαστοι τρόποι για να σε ερωτεύεται ξανά και ξανά που θα τρομάξεις αν δεις πόσο λειτουργούν4.Προσδιόρισε τις ανάγκες σου

Έχεις ανάγκες! Το ερώτημα είναι αν ικανοποιείς τις ανάγκες σου μέσα στη σχέση. Αλλά προτού μπορέσεις να εκφράσεις τις ανάγκες σου στον σύντροφό σου, πρέπει να καταλάβεις ποιες είναι. Ακόμα κι αν το έχεις κάνει πριν, οι ανάγκες σου αλλάζουν σε όλη τη διάρκεια της ζωής.

Έχεις αρκετό χρόνο με τους φίλους σου χωριστά ο ένας από τον άλλον; Καταφέρνεις να κυνηγήσεις τα ενδιαφέροντά σου; Νιώθεις ότι σε εκτιμάει ο σύντροφός σου; Αν όχι, πώς μπορεί να σου δείξει περισσότερη εκτίμηση; Τι λείπει από τη ζωή σου; Πώς μπορεί ο σύντροφός σου να σε ενθαρρύνει να ακολουθήσεις τα όνειρά σου; Νιώθεις πληρότητα στη σχέση σου; Σου λείπει κάτι; Είναι ο σύντροφός σου σε θέση να εκπληρώσει τις επιθυμίες σου;

Πρέπει να βρίσκετε χρόνο κάθε εβδομάδα για να μοιράζεστε ποιοτικό χρόνο ο ένας με τον άλλον, ώστε να είστε και οι δύο εκεί ο ένας για τον άλλον.

6 αλάνθαστοι τρόποι για να σε ερωτεύεται ξανά και ξανά που θα τρομάξεις αν δεις πόσο λειτουργούν5.Επικοινωνία

Εσύ είσαι αυτή που ξέρει τι χρειάζεσαι και πρέπει να εξασκηθείς στο να επικοινωνείς με αμεσότητα τις ανάγκες σου στο σύντροφό σου. Μην περιμένεις να διαβάσει το μυαλό σου. Πρέπει να του μιλάς και να σου μιλάει αντίστοιχα κι εκείνος.

6.Έλξη

Τι σε τράβηξε αρχικά στον σύντροφό σου; Θυμήσου την αίσθηση και τον τρόπο που βίωνε το σώμα, τα συναισθήματα και το μυαλό σου την επαφή σας. Σκέψου τις στιγμές που αισθάνεσαι ακόμα αυτά τα δυνατά συναισθήματα. Πόσο συχνά τα νιώθεις; Τι χρειάζεσαι για να τα νιώσεις περισσότερο; Τι σε εμποδίζει να έχεις το είδος της σχέσης που σου αρέσει; Είσαι πολύ κουρασμένη; Περνάς πολύ χρόνο στη δουλειά; Έχεις κατάθλιψη; Τρως καλά; Πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη για τη σωματική, συναισθηματική και πνευματική σου ευημερία. Δεν μπορείς να αλλάξεις κανέναν παρά μόνο τον εαυτό σου.

6 αλάνθαστοι τρόποι για να σε ερωτεύεται ξανά και ξανά που θα τρομάξεις αν δεις πόσο λειτουργούν

Οι σχέσεις απαιτούν συνεχή προσοχή. Εσείς και ο σύντροφός σου θα μεγαλώσετε και θα αλλάξετε, οπότε θα χρειαστεί να γίνουν προσαρμογές στον τρόπο που σχετίζεστε μεταξύ σας. Το μυαλό σας θα έχει τη συνήθεια να προσπαθεί να σας πείσει ότι όλα είναι εντάξει, αλλά το σώμα και τα συναισθήματά σας δεν θα σας αφήσουν να ξεφύγετε με το ψέμα. Καμία σχέση δεν είναι τέλεια. Αλλά ο εσωτερικός σου εαυτός θα σε ενημερώσει αν είσαι στον καλύτερο δρόμο. Όταν είστε και οι δύο στα καλύτερά σας, θα βοηθήσετε να αναδείξετε ο ένας τον καλύτερο εαυτό σας και να κάνετε την αγάπη σας πιο δυνατή από ποτέ.

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις ότι είναι πραγματικός έρωτας

Όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση: πέρασες μερικές καλές νύχτες κάνοντας swiping στο Tinder, επιτέλους βρήκες κάποιον που αξίζει να μιλήσεις.

ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΦΙΛΙΕΤΑΙΜετά από μερικά μπρος-πίσω βγαίνετε ραντεβού, και μετά ένα επόμενο ραντεβού, και άλλο ένα, και πριν το καταλάβετε αναρωτιέσαι «ερωτεύομαι αυτό το άτομο;». Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να προσέξεις και θα σε βοηθήσουν να απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα.

Δες εδώ τα σημάδια

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είναι τα αφροδισιακά και πώς μπορούν να επηρεάσουν προς το καλύτερο την ερωτική μας ζωή
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τόνωσε τους μύες σε όλο σου το σώμα σου μέσα σε 30' μόνο με ένα λάστιχο αντίστασηςDnews

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews       pelop.gr       theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr