Now Reading
20 μικρά πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και «αγαπούν» κρυφά οι άντρες

20 μικρά πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και «αγαπούν» κρυφά οι άντρες

Avatar photo

Υπάρχουν κάποιες γυναίκειες συμπεριφορές που κανένας άνδρας δεν μπορεί να αντισταθεί και σίγουρα λατρεύει να δέχεται από την αγαπημένη του ακόμα και αν δεν το δείχνει.

Είτε ένας άντρας μόλις έχει αρχίσει να βγαίνει με μια γυναίκα είτε βρίσκεται σε μια σταθερή σχέση μαζί της, υπάρχουν μερικά χαριτωμένα πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και τα οποία οι άντρες λατρεύουν. Και συνήθως κάνει αυτά τα πράγματα χωρίς να το σκέφτεται δεύτερη φορά. Αν και μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβεις τι θέλουν οι άντρες, υπάρχουν ορισμένες, διακριτικές ενέργειες που κάνουν οι γυναίκες και τις οποίες οι άντρες αγαπούν κρυφά.  Υπάρχουν πολλά περίεργα πράγματα που οι άντρες βρίσκουν ελκυστικά, συμπεριλαμβανομένων μικρών συνηθειών και ενεργειών που πιθανώς δεν γνωρίζεις καν. Αλλά ποια είναι αυτά; 

 

Εδώ θα βρεις ποια είναι τα 20 πράγματα που κάνουν τα κορίτσια και τα οποία οι άντρες -κρυφά- λατρεύουν. 

 1. Να ακουμπάς το κεφάλι σου στο στήθος του

Όταν ξαπλώνεις στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση ή ξαπλώνεις στο κρεβάτι μετά από μια κουραστική μέρα, είναι ένα από τα καλύτερα συναισθήματα όταν μια γυναίκα βάζει το κεφάλι της στο στήθος σου και βάζει το χέρι της πάνω σου. 

 1. Να ζητάει υποστήριξη

Στους άντρες,  αρέσει να νιώθουν ότι είναι προστατευμένοι και αυτό σημαίνει ότι νιώθει ασφάλεια στην αγκαλιά μας. Στην πραγματικότητα, είναι ένα από τα πιο ελκυστικά πράγματα που κάνουν τα κορίτσια. 

 1. Κάνοντας την πρώτη κίνηση

Υπάρχει μεγάλη πίεση στους άντρες να κάνουν πάντα την αρχή. Μερικές φορές, μπορεί να μην ξέρει αν είναι πολύ πιεστικός ή αν στέλνει πολλά μηνύματα. Μπορεί να το σκέφτεται υπερβολικά και να μην σου στείλει καθόλου μήνυμα, γεγονός που μπορεί να σε αφήσει να αναρωτιέσαι. Κάνοντας την πρώτη κίνηση θα σε βοηθήσει και τους δύο. 

  

 1. Να του στέλνεις τα πρώτα μηνύματα

Και στα αγόρια αρέσει να νιώθουν τρυφερότητα και αν του αρέσεις πραγματικά θα σε σκέφτεται. Το να του στείλεις ένα γρήγορο μήνυμα θα του φτιάξει τη μέρα και θα πυροδοτήσει μια καλή συζήτηση. 

 1. Να του πεις ότι τον εκτιμάς

Μερικοί άνθρωποι είναι πιο στοργικοί από άλλους και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Απλά να θυμάσαι, αν ένας άντρας καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στη σχέση σας -όπως θα έπρεπε-, δεν θα παραπονεθεί ποτέ που θα ακούσει πόσο τον εκτιμάς. 

 1. Να του λες πώς αισθάνεσαι πραγματικά

Ενώ θα πρέπει να είναι σε θέση να διαβάσει τα συναισθήματά σου από τις πράξεις σου, μερικοί άντρες χρειάζονται μια πιο άμεση προσέγγιση. Αυτό θα τον κάνει να νιώσει ζεστά μέσα του. 

 1. Να δαγκώνεις τα χείλη του ενώ τον φιλάς

Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο σπουδαίο ήταν αυτό, μέχρι που η φίλη μου το έκανε τυχαία μια μέρα. Το δάγκωμα των χειλιών είναι ένα άλλο ελκυστικό πράγμα που κάνουν τα κορίτσια κατά τη διάρκεια ενός παθιασμένου φιλιού. 

Δεν είναι κάθε άντρας στην ίδια σελίδα γι’ αυτό, οπότε φρόντισε να επικοινωνήσεις για το στυλ του φιλιού του από πριν. 

 

 1. Να παίζεις με τα μαλλιά του την ώρα που οδηγεί

Όταν οδηγεί, φτάσε και χάιδεψε ελαφρά το πίσω μέρος του κεφαλιού του για λίγο, είναι εγγυημένο ότι θα τον κάνεις να χαμογελάσει.  

 1. Να καυχηθείς γι’ αυτόν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Κάποια κορίτσια το παρακάνουν με αυτό όπως, πάρα πολύ παρακάνουν. Αλλά αν ο άντρας σου κάνει κάτι καλό για εσένα, ποτέ δεν βλάπτει να μιλήσεις γι’ αυτό ή να τραβήξεις μια φωτογραφία από το αυτοσχέδιο δείπνο που οργάνωσε όταν γυρίσατε από τη δουλειά. 

 1. Να φοράς τα ρούχα του

Θα του δείξεις ότι τον εκτιμάς και είσαι πρόθυμη να μοιραστείς την εκτίμηση και την αγάπη σου γι’ αυτόν με τον κόσμο. 

 1. Ακούγοντας πραγματικά

Οι γυναίκες γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ότι το να είσαι καλή ακροάτρια δεν είναι απλώς μια παθητική δραστηριότητα. Είναι μια ενέργεια και χρειάζεται προσπάθεια. 

Μερικές φορές, ένας άντρας έχει κάτι σημαντικό στη ζωή του, εργάζεται για έναν στόχο ή απλά είναι αγχωμένος για τη δουλειά του. 

 

 1. Κάνοντας οπτική επαφή με τα μάτια

Όταν κάθεσαι, κράτησε την επαφή με τα μάτια του και προσπάθησε να εμπλακείς πραγματικά σε μια συζήτηση για κάτι σημαντικό γι’ αυτόν. Αυτό θα τον αφήσει να καταλάβει ότι νοιάζεστε -ακόμα και αν ήδη νοιάζεται-. 

 1. Να του στέλνεις μηνύματα όταν είσαι έξω με τους φίλους σας

Έχω ακούσει μερικές πολύ άσχημες ιστορίες για άντρες που ζηλεύουν τρελά ή δεν «αφήνουν» την κοπέλα τους να βγει με φίλους, ειδικά με άλλους άντρες. 

Αν και καταλαβαίνω την ανησυχία, ένας άντρας πρέπει να είναι αρκετά ασφαλής στη σχέση του -και να εμπιστεύεται αρκετά την κοπέλα του- ώστε να μην ανησυχεί κάθε δευτερόλεπτο που είναι έξω χωρίς αυτόν. Αν έχεις έναν άντρα που είναι αρκετά ώριμος για να σου πει να πας να περάσεις καλά, στείλε του κάθε τόσο ένα μήνυμα κατά τη διάρκεια της νύχτας απλά για να του πεις ένα γεια. Αυτό θα τον κάνει να χαμογελάσει και θα του δώσει να καταλάβει ότι τον σκέφτεσαι ακόμα όταν είσαι έξω. 

 1. Να είσαι στοργική

Δεν χρειάζεται να πέφτεις πάνω του δημοσίως, αλλά μικρά πράγματα, όπως το να πιάνεις το χέρι του ενώ περπατάς, να τον αγκαλιάζεις στην ουρά του super- market ή να κρατάς το χέρι σου στο δικό του καθώς μπαίνετε μαζί σε ένα πάρτι, θα τον κάνουν να νιώσει κοντά σου και θα τον αφήσουν να καταλάβει ότι είσαι περήφανη που είσαι μαζί του. 

 1. Κάνε μία έκπληξη με λιχουδιές.

Τα μικρά πράγματα έχουν μεγάλη σημασία, ειδικά ένα ντόνατ για πρωινό. 

 1. Κανόνισε να γνωρίσει τους φίλους σου.

Οι άνδρες είναι σχετικά εύκολο να ευχαριστηθούν. Όταν το λέμε αυτό, το εννοούμε. 

Κάτι τόσο απλό όσο το να τον προσκαλέσεις με τους φίλους σου μπορεί πραγματικά να επιβεβαιώσει ότι είσαι περήφανη που τον έχεις στη ζωή σου.  

 1. Σχεδιάζοντας μια βραδιά ραντεβού

Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζονται μεγάλες ρομαντικές χειρονομίες για να κάνεις έναν άντρα ευτυχισμένο. Αλλά κάθε τόσο η οργάνωση μιας βραδιάς ραντεβού μπορεί να πάρει την πίεση από τον άνδρα να σχεδιάζει τα πάντα. Επιπλέον, θα τον κάνει να νιώσει όμορφα. 

 1.  Να θυμάσαι τι του αρέσει και τι δεν του αρέσει

Ένα κορίτσι που δίνει προσοχή είναι ένα κορίτσι που είναι βέβαιο ότι θα σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστός. Ίσως του μαγειρέψεις το αγαπημένο του φαγητό ή του φτιάξεις μια λίστα αναπαραγωγής στο Spotify με τα αγαπημένα του τραγούδια. 

 1. Να του υπενθυμίζεις πόσο πολύ τον αγαπάς

Το να ερωτεύεσαι δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται πολλή δουλειά και υπάρχουν τόνοι χαριτωμένων και αξιολάτρευτων τρόπων για να κάνεις πράγματα που αγαπούν οι άντρες. Απλά βάλε ένα σημείωμα στην τσέπη του για να το βρει κατά τη διάρκεια της ημέρας ή φίλησε τον στο μάγουλο ενώ βλέπετε τηλεόραση. 

Αυτά τα μικρά πράγματα θα τον κάνουν να χαμογελάσει και εσένα επίσης. 

 

Διάβασε επίσης:

Πώς να κάνεις τον άλλον να σε ερωτευτεί

έρωτας, το συναίσθημα του ενθουσιασμού και της λαχτάρας, είναι όλα όσα αισθάνεσαι όταν αντικρύζεις κάποιον που σου αρέσει και θέλεις να νιώθει το ίδιο και για σένα. Ίσως να μην υπάρχει εγγυώμενος τρόπος αλλά υπάρχουν κάποιές έξυπνες κινήσεις που μπορείς να κάνεις και να του ξυπνήσεις αυτά τα συναισθήματα.   Αν υπάρχει ένα πράγμα που μας έχουν αφήσει οι ρομαντικές ταινίες, είναι η λαχτάρα να μας κοιτάξει κάποιος με τον πόθο που έχει ο χαρακτήρας του Ryan Gosling- Noah για την Allie της Rachel McAdams στο «The Notebook». Ή το πώς η Elizabeth Bennet έλκεται από τον περήφανο Mr. Darcy σε κάθε μεταφορά του βιβλίου της Jane Austen «Περηφάνια και Προκατάληψη». Υπάρχει αθάνατη αφοσίωση που αντέχει στο χρόνο.  

Το να ερωτεύεσαι είναι μια αξέχαστη εμπειρία, με κάποιους μάλιστα να πιστεύουν ότι ο έρωτας έρχεται τόσο εύκολα όσο η πρώτη ματιά. Ο ψυχολόγος Zick Rubin πιστεύει ότι η ρομαντική αγάπη αποτελείται από προσκόλληση, φροντίδα και οικειότητα. Άλλοι ερευνητές και θεωρητικοί έχουν δηλώσει ότι η αγάπη είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα.  

Ανεξάρτητα από το ποιος πιστεύεις ότι είναι ο ορισμός της αγάπης, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την επικράτησή της στον κόσμο γύρω σου. Πέρα από τις ταινίες, δεν θα σου πάρει πολύ να ξεχωρίσετε μερικά ερωτευμένα ζευγάρια από τον δικό σας κοινωνικό κύκλο. Είναι δυνατόν, όμως, να κάνεις εκείνο το άτομο που έχεις ερωτευτεί από τα τέλη του περασμένου έτους να σε ερωτευτεί παράφορα; Υπάρχει αλήθεια φόρμουλα για όλα αυτά; Είναι δυνατό να κάνεις το αντικείμενο του πόθου σου να σε ερωτευτεί…  

Διάβασε τη συνέχεια εδώ 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ημικρανία κορίτσι
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
φλουδα πορτοκαλι


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top