Now Reading
The Killer:Ο Michael Fassbender σε ρόλο εκτελεστή στο νέο θρίλερ του David Fincher

The Killer:Ο Michael Fassbender σε ρόλο εκτελεστή στο νέο θρίλερ του David Fincher

Λινα Γριβογιάννη
Νέο θρίλερ The Killer

Στο νέο θρίλερ του David Fincher, ο Michael Fassbender είναι ένας εκτελεστής με συνείδηση και το σενάριο ανήκει στον Andrew Kevin Walker που υπογράφει το  το «Seven». Ακόμα η Tilda Swinton, ο Charles Parnell, η Arliss Howard και η Sophie Charlotte πρωταγωνιστούν επίσης στην ταινία που είναι κυκλοφορία του Netflix.

Ο Michael Fassbender είναι ένας συμβατικός δολοφόνος με συνείδηση στο «The Killer» του David Fincher. Γραμμένο από τον σεναριογράφο του «Seven» Andrew Kevin Walker και προσαρμοσμένο από την ομώνυμη σειρά graphic novel του Alexis Nolent (AKA Matz), το «The Killer» ακολουθεί έναν ψυχρό δολοφόνο που αρχίζει να έχει μια ψυχολογική κρίση σε έναν κόσμο χωρίς ηθική πυξίδα. Το graphic novel εικονογραφήθηκε από τον Luc Jacamon και αρχικά δημοσιεύτηκε στη γαλλική γλώσσα από την Editions Casterman.

Νέο θρίλερ The Killer
ΠΗΓΗ: instagram.com/thekillermovie/

Το teaser του Netflix για την ταινία του Fincher λέει: «Μοναχικός, ψυχρός, μεθοδικός και απεριόριστος από ενδοιασμούς ή τύψεις, ένας δολοφόνος περιμένει στη σκιά, παρακολουθώντας τον επόμενο στόχο του. Ωστόσο, όσο περισσότερο περιμένει, τόσο περισσότερο πιστεύει ότι χάνει το μυαλό του, αν όχι την ψυχραιμία του». Το επίσημο logline λέει: «Μετά από μια μοιραία παραλίγο αστοχία, ένας δολοφόνος πολεμά τους εργοδότες του και ο ίδιος, σε ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό, επιμένει ότι δεν είναι προσωπικός». Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Tilda Swinton, Charles Parnell, Arliss Howard και Sophie Charlotte, με τον Ceán Chaffin να είναι παραγωγός.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ κινηματογραφική ταινία «Mank» Erik Messerschmidt επανενώνεται ξανά με τον Fincher για αυτή τη διεθνή παραγωγή, η οποία γυρίστηκε εν μέρει στο Παρίσι. Η ταινία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Βενετίας, αυτές τις μέρες. Ο πρωταγωνιστής Michael Fassbender αποκάλυψε κατά τη διάρκεια ενός βίντεο από τα παρασκήνια του «The Killer» ότι θεωρούσε ότι η συνεργασία με τον Fincher ήταν «μεγάλο προνόμιο και τιμή», αποκαλώντας τον Fincher «έναν από τους καλύτερους κινηματογραφιστές εκεί έξω».

Νέο θρίλερ The Killer
ΠΗΓΗ: instagram.com/thekillermovie/

Η εμπειρία του «ονείρου πραγματικότητα» σύμφωνα με τα λεγόμενα του Fassbender σηματοδοτεί και την επιστροφή του στο Hollywood από το 2019 πριν από την πανδημία. «Ήμουν σίγουρα έτοιμος να επιστρέψω στη δουλειά», είπε ο ηθοποιός του «Shame». «Με κάποιον του διαμετρήματος του David, ήταν μια πολύ ιδιαίτερη ευκαιρία για μένα». 

Ο Fincher ήταν συνδεδεμένος με το έργο από το 2007 προτού προσγειωθεί στο Netflix, όπου έγινε η παραγωγή της σειράς «Mindhunter» του Fincher. Ο διευθυντής ταινιών του Netflix, Scott Stuber, είπε στο Variety ότι το «The Killer» είναι στο ύφος των θρίλερ της υπογραφής του Fincher.

«Το «The Killer» βασίζεται σε ένα graphic novel και αφορά κάποιον που είναι πληρωμένος δολοφόνος και τη μεθοδολογία αυτού του κόσμου και αυτό που κάνει, το οποίο ο David κάνει λεπτομερώς καλύτερα από τον καθένα. Είναι τόσο καλός στη λεπτομέρεια της μεθόδου, στο να παρακολουθεί κάτι να ξετυλίγεται», είπε ο Stuber. «Βλέποντας ότι τα πρώτα στάδια αυτού που κάνει, και κάτι πάει στραβά που στη συνέχεια τον επηρεάζει προσωπικά. Είναι μια πραγματικά διασκεδαστική, μεγάλη ταινία στα χέρια ενός από τους καλύτερους κινηματογραφιστές και κάποιου με τον οποίο είμαστε πραγματικά τυχεροί που έχουμε σχέση».

Νέο θρίλερ The Killer
ΠΗΓΗ: instagram.com/thekillermovie/

Το στέλεχος του Netflix συνέχισε, «Ο Fassbender είναι γοητευτικός και υπέροχος και αστείος και όλα αυτά τα πράγματα που θέλετε να έχει ευκαιρίες να τα δείξει στον κινηματογράφο. Είναι ένας γιγάντιος αστέρας έτοιμος να εκραγεί στον κόσμο και απλώς ψάχνει εκείνα τα μέρη που μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτό που είναι ως άτομο. Ευκαιριακά βλέπεις τι έχει κάνει ο David με ταλέντο σε όλη την καριέρα του και πώς συνεχώς ανυψώνει τους ανθρώπους για να κάνουν την καλύτερη δουλειά τους. Ο συνδυασμός αυτών των δύο ήταν πραγματικά ενθουσιασμένος. Είναι ο David που συνεργάζεται ξανά με τον Andrew Kevin Walker για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό (από το «Seven»). Είναι μια πραγματικά προκλητική και ενδιαφέρουσα ταινία. …Είμαι τόσο ενθουσιασμένος γι’ αυτό».

Το «The Killer» κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 27 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμο στο Netflix στις 10 Νοεμβρίου.

Διάβασε επίσης:

Love&Death:Η Elizabeth Olsen υποδύεται την Candy προσπαθώντας να ρίξει νέο φως στο έγκλημα του ‘80

«Έχω κάνει όλα όσα πρέπει να κάνει μια σύζυγος: το σπίτι, τα παιδιά, το φαγητό. Πού είναι η εκδίκηση;» λέει η Candy Montgomery, ενώ μιλάει με την καλύτερή της φίλη Jackie. Η Jackie περνάει ένα πρόσφατο διαζύγιο, οπότε η Montgomery την παρηγορεί μέσα από την αποδοκιμασία που φέρνει ένας χωρισμός γάμου στην καθολική εκκλησία τους. Ωστόσο, η Candy δεν αποδοκιμάζει την πράξη όπως άλλοι άνθρωποι στην κοινότητα του Τέξας, αλλά σχεδόν ζηλεύει το νέο ξεκίνημα της φίλης της και συμβουλεύει την Jackie να δει το διαζύγιο ως μια «νέα αρχή, ένα νέο πεπρωμένο».

LOVE & DEATH HBO
ΠΗΓΗ:instagram.com/loveanddeathhbo

Αν και το «Love & Death» του HBO Max, διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1980, η δυσαρέσκεια της Candy για την πεζή ζωή της απηχεί το πώς αισθάνονται οι Αμερικανίδες σήμερα. Μελέτη της Pew Research του 2017 διαπίστωσε ότι το 77% των γυναικών αντιμετωπίζει πίεση να είναι ένας εμπλεκόμενος γονέας, ενώ το 30% των γυναικών δηλώνει ότι η κοινωνία εκτιμά μια γυναίκα που φροντίζει και έχει ενσυναίσθηση πάνω από όλες τις άλλες ιδιότητες. Παρόλο που η πίεση που δέχονται οι γυναίκες από τους ανθρώπους στη ζωή τους (γονείς, σύζυγος, φίλοι ή απλώς η κοινωνία γενικότερα) δεν δικαιολογεί τυχόν παραπτώματα, μας κάνει να καταλάβουμε πώς αυτό το βάρος της ευθύνης μπορεί να επηρεάσει τις αποφάσεις που παίρνουν κάποιες.

Δες εδώ ποια είναι η τελευταία δουλειά της Elizabeth Olsen 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣDnews

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews       pelop.gr       theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr