Now Reading
Ποια ζώδια είναι οι μεγαλύτεροι κουτσομπόληδες και ποια δεν θα σε σχολιάσουν ποτέ

Ποια ζώδια είναι οι μεγαλύτεροι κουτσομπόληδες και ποια δεν θα σε σχολιάσουν ποτέ

Avatar photo
ζώδια

Όλα τα ζώδια έχουν μέσα τους την τάση για κουτσομπολιό κάποιοι απλώς το παρακάνουν.

Ενώ μπορεί να υπάρχουν κάποια οφέλη στο κουτσομπολιό, ως επί το πλείστον, η συζήτηση για άλλους ανθρώπους τείνει να γίνεται κακόβουλη και να κάνει τον κουτσομπόλη να φαίνεται κακός, ζηλιάρης ή κακόβουλος. Το θέμα είναι ότι ίσως μπορείς να κατηγορήσεις το ζώδιό σου για το πόσο πολύ κουτσομπολεύεις ή όχι. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι επιρρεπείς στο να πέσουν στην παγίδα του κουτσομπολιού, αλλά υπάρχουν κάποια ζώδια που ευδοκιμούν όταν μιλούν για τους άλλους και κάποια που θα προτιμούσαν να αποφεύγουν εντελώς το κουτσομπολιό.

φιλοι που πινουν 

Ανακαλύψαμε ένα μικρό μοτίβο όταν εξετάσαμε κάθε ζώδιο και την έμφυτη ανάγκη του ή την έλλειψη αυτής για κουτσομπολιό. Φαίνεται ότι το στοιχείο που κυβερνά το ζώδιο σου μπορεί να έχει κάτι να πει για το πόσο κουτσομπόλα είσαι. Τα ζώδια του νερού και της γης τείνουν να κουτσομπολεύουν λιγότερο. Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στο γεγονός ότι τα ζώδια του νερού είναι συναισθηματικά και ενσυναισθητικά, γεγονός που καθιστά το κουτσομπολιό δύσκολο γι’ αυτά. Τα ζώδια της γης είναι τα πιο προσγειωμένα από όλα τα ζώδια, γεγονός που τα κάνει πιο ισορροπημένα και λιγότερο πιθανό να πέσουν σε μικροπρεπείς συζητήσεις, αλλά δεν είναι αδύνατο. 

Τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς τείνουν να είναι τα πιο κουτσομπολίστικα από τα στοιχεία. Τα ζώδια του αέρα λατρεύουν να μιλάνε και κάποια στιγμή, θα ξεμείνουν από πράγματα να πουν για τον εαυτό τους και θα αρχίσουν να μιλάνε για κάποιον άλλο. Τα ζώδια της φωτιάς έχουν φλογερή συμπεριφορά, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε οργισμένα κουτσομπολιά και μισαλλόδοξους λόγους για τους ανθρώπους που θεωρούν ότι τους έχουν αδικήσει. Για να βουτήξουμε βαθύτερα, ας δούμε αυτά τα ζώδια με τη σειρά, ξεκινώντας από τα λιγότερο πιθανά να κουτσομπολέψουν έως τα πιο πιθανά να το κάνουν.

  

Ο Αιγόκερως έχει όρια 

Ο γήινος Αιγόκερως είναι το λιγότερο πιθανό να κουτσομπολέψει από όλα τα ζώδια. Για αρχή, οι Αιγόκεροι ξέρουν πώς να θέτουν και να τηρούν τα όρια και το κουτσομπολιό είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που συνήθως θεωρούνται ότι ξεπερνούν τα όρια. Πιο πιθανό να επικεντρωθούν στη δουλειά, ο Αιγόκερως αρέσκεται στην αμεσότητα όταν επικοινωνεί με οποιονδήποτε ακόμη και με φίλους και οικογένεια. Φυσικά, όσο περισσότερο γνωρίσεις έναν Αιγόκερω, τόσο περισσότερο θα σας ανοιχτεί. Αλλά είναι περισσότερο βοηθοί παρά εμπόδιο. Αν προσπαθήσεις να κουτσομπολέψεις μαζί τους, είναι πιο πιθανό να αντιστρέψουν τη συζήτηση, αφού σε αποκαλέσουν ότι είσαι κουτσομπόλα.  

Ο Ταύρος είναι ευγνώμων 

Ο Ταύρος είναι αρκετά προσγειωμένος, όπως  δείχνει το στοιχείο του. Οι Ταύροι παίρνουν χρόνο για να γνωρίσουν τους ανθρώπους και τους αρέσει να μιλάνε. Ωστόσο, όταν μιλάνε, αυτό αφορά εσάς ή αυτούς, όχι άλλους ανθρώπους, επειδή δεν αισθάνονται πραγματικά την επιθυμία να κουτσομπολέψουν, είναι πιο πιθανό να σας επαινέσουν παρά να ξοδέψουν χρόνο μιλώντας πίσω από την πλάτη σας. Οι Ταύροι έχουν την τάση να μιλούν πολύ με τη γλώσσα του σώματός τους, η οποία μπορεί να πει πολύ περισσότερα από τα λόγια τους  οπότε δες πώς αντιδρούν όταν μιλάς. Αν αρχίσεις να κουτσομπολεύεις, είναι πιθανό να δείχνουν θυμωμένοι, άβολα ή απενεργοποιημένοι. Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη τακτική που μπορείτε να χρησιμοποιήσεις με έναν Ταύρο.  

Ο Σκορπιός κρατάει μυστικά 

Οι Σκορπιοί έχουν κακή φήμη εξαιτίας των φλογερών τους τάσεων, αλλά αυτό το ζώδιο του νερού είναι εξίσου συναισθηματικό με τα άλλα αντίστοιχα του νερού. Ως ένα από τα ζώδια που θα είναι δίπλα σου ό,τι κι αν συμβεί, ένας Σκορπιός είναι ένα άτομο με το οποίο μπορείς να μοιραστείς ένα μυστικό χωρίς να ανησυχείς ότι θα το μοιραστεί με άλλους ανθρώπους. Εκτός αν πιστεύουν ολόψυχα ότι το μυστικό σου θα μπορούσε να σε βλάψει, θα το πάρουν στον τάφο. Όσον αφορά το κουτσομπολιό, οι Σκορπιοί είναι απίθανο να αρχίσουν να μιλούν για τους άλλους ή ακόμα και να συμμετάσχουν σε ένα κουτσομπολιό, εκτός αν τους προκαλέσουν.

 

Η διάθεση του Καρκίνου μπαίνει στη μέση 

Ο Καρκίνος είναι το πιο συναισθηματικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Δεν είναι οι τυπικοί  κουτσομπόληδες, αλλά επειδή παλεύουν να ελέγξουν τα βαθιά τους συναισθήματα, μπορούν να πέσουν στον λάκκο του κουτσομπολιού όποτε έχουν κακή διάθεση. Αυτό το ευαίσθητο ζώδιο θα κόψει αμέσως το κουτσομπολιό, αν του δώσεις να καταλάβει ότι δεν σου αρέσει. Σε μια καλή μέρα, ο Καρκίνος τείνει να ακούει περισσότερο από ό,τι μιλάει. Τους αρέσει να περνούν το χρόνο τους με σκέψεις παρά με κουτσομπολιά. Όταν αισθάνονται ότι κάποιος τους αδικεί, τους είναι δύσκολο να κλείσουν την αρνητικότητα μέχρι κάποιος να τους πει ότι ήρθε η ώρα να το αφήσουν.   

Ο Ιχθύς είναι ένας φιλικός κουτσομπόλης 

Ενώ οι Ιχθείς είναι κουτσομπόληδες, είναι το καλό είδος. Ναι, υπάρχει ένα καλό είδος. Όταν το κουτσομπολιό κλίνει προς τον έπαινο για τους ανθρώπους και την ανύψωσή τους, δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα κακό με αυτό. Ένα πρόβλημα των Ιχθύων είναι ότι δυσκολεύονται με τα όρια, εκτός αν χρειάστηκε να θέσουν ένα σωρό δικά τους στο παρελθόν. Είναι ο τύπος του ζωδίου που μένει σιωπηλός καθώς σε γνωρίζει, αλλά μόλις νιώθει άνετα, αρχίζει να μιλάει και μπορεί να δυσκολεύεται να σταματήσει.  Το κουτσομπολιό τους είναι από αυτά που θέλουν να επιστρέψουν στο άτομο για το οποίο κουτσομπολεύουν δεν προσπαθούν να το κρύψουν.   

Ο Υδροχόος λατρεύει να μιλάει 

Ο Υδροχόος είναι άλλο ένα από τα ζώδια που θα σου μιλήσει, ειδικά αν η συζήτηση έχει διανοητικό χαρακτήρα. Τους αρέσει να διεγείρονται σε διανοητικό επίπεδο, οπότε θα μιλήσουν και θα μάθουν όσα περισσότερα μπορούν είναι ένα ζωδιακό σφουγγάρι. Όταν μιλάς πολύ, όμως, το κουτσομπολιό μπορεί εύκολα να γίνει μέρος της εξίσωσης. Ο Υδροχόος δεν επιδιώκει το κουτσομπολιό, αλλά μερικές φορές το διαρκώς τρέχον στόμα τους ξεστομίζει πράγματα που δεν είχαν σκοπό να πουν. Ο Υδροχόος μπορεί να αρχίσει να κουτσομπολεύει χωρίς καν να συνειδητοποιήσει ότι συμβαίνει.

Ο Παρθένος θέλει να διασκεδάζει 

Οι Παρθένοι αγαπούν να διασκεδάζουν, αλλά ένα πράγμα που πραγματικά απολαμβάνουν είναι το κουτσομπολιό. Τους αρέσει να μαθαίνουν πράγματα και να γνωρίζουν τους ανθρώπους. Η συζήτηση, η εκπαίδευση και η ψυχαγωγία τους γοητεύουν και χρησιμοποιούν το κουτσομπολιό για να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλα αυτά τα πράγματα. Δεν θέλουν να πληγώσουν τα συναισθήματα κανενός απλά νιώθουν ότι όσο περισσότερο μιλάνε, τόσο περισσότερα μαθαίνουν, και η μάθηση είναι κάτι που λατρεύουν οι Παρθένοι. Δεν διαδίδουν φήμες και δεν επινοούν πράγματα. Κουτσομπολεύουν για πράγματα που έχουν ερευνήσει ή ήταν εκεί όταν συνέβησαν.  

Ο Τοξότης προσπαθεί να είναι αστείος 

Ο Τοξότης είναι άλλο ένα ζώδιο που του αρέσει να μιλάει. Μπορούν να γίνουν δυνατοί, τους αρέσει να λένε αστεία και τείνουν να είναι υπερβολικά ειλικρινείς για το καλό τους. Η ειλικρίνειά τους και το χάρισμα της φλυαρίας τους κάνουν κουτσομπόληδες. Είναι κοινωνικά πλάσματα, αλλά δυσκολεύονται να ακολουθήσουν την εθιμοτυπία. Όταν αρχίζουν να μιλάνε με στόμφο, τους αρέσει να κρύβονται πίσω από την ειλικρίνειά τους. Πιστεύουν ότι είναι εντάξει να λένε τα πάντα και πάντα, ακόμα και όχι και τόσο καλά πράγματα για ανθρώπους που δεν είναι εκεί για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, αρκεί αυτό που λένε να είναι η αλήθεια. Αν πληγωθούν τα συναισθήματά σου, λοιπόν, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα, επειδή είναι η αλήθεια. Ενώ, από ορισμένες απόψεις, η ειλικρίνεια του Τοξότη είναι αναζωογονητική, μπορεί εύκολα να ξεφύγει και να κάνει όσους ακούνε το ασταμάτητο κουτσομπολιό να νιώθουν άβολα, ακόμη και όταν δεν απευθύνεται σε αυτούς. 

Ο Λέων ζηλεύει 

Ενώ τα κλασικά χαρακτηριστικά των Λέων μπορεί να λένε ότι δεν είναι κουτσομπόληδες και κάνουν ό, τι μπορούν για να το αποφύγουν, όποιος έχει βρεθεί κοντά με έναν Λέοντα ξέρει ότι αυτό απλά δεν είναι αλήθεια. Οι Λέοντες αγαπούν την προσοχή και το κουτσομπολιό – είτε καλό είτε κακό – είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνουν τους ανθρώπους να τους δώσουν προσοχή. Αυτές οι φλογερές γατούλες θέλουν να φαίνονται καλές, και όχι μόνο σωματικά θέλουν να γίνονται αντιληπτές ως καλοί άνθρωποι. Υπάρχουν μερικοί Λέοντες εκεί έξω που είναι οι πιο φιλικοί άνθρωποι που θα συναντήσεις ποτέ, αλλά οι Λέοντες υποκύπτουν στη ζήλια όταν κάποιος άλλος έχει αυτό που θέλουν.  

Στον Κριό αρέσει να παραπονιέται 

Ο Κριός έχει μια ιδιοσυγκρασία που ξεσπά γρήγορα όταν νιώθει ότι δεν ακούγεται. Είναι άλλο ένα φλογερό ζώδιο που εργάζεται σκληρά για να είναι ειλικρινής στα λόγια του, αλλά η αμεσότητά του μπορεί να φαίνεται σκληρή και πολλές φόρες πληγώνει. Όταν είναι αναστατωμένοι, οι Κριοί μπορεί να γίνουν κλαψιάρηδες και κακομαθημένοι, και αυτή η παιδαριώδης συμπεριφορά μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε κουτσομπολιό, αν νιώθουν την ανάγκη να παραπονεθούν για όποιον τους φτάνει.

Παρέα κοριτσιών 

Υπάρχει ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζεις όταν ο Κριός μπαίνει σε αυτή την κουτσομπολίστικη διάθεση: Μην αμφισβητείς τη γνώμη του. Ακόμα κι αν έχουν ξεπεράσει την ανάγκη τους να είναι ειλικρινείς και έχουν πέσει κατευθείαν σε κακόβουλα κουτσομπολίστικα μέρη, το μόνο που θα καταφέρουν αν τους το ζητήσουν είναι να ενεργοποιήσουν το θυμό τους και να τους κάνουν να θέλουν να διαφωνήσουν μαζί σας. 

Ο Ζυγός κουτσομπολεύει για διασκέδαση 

Οι Ζυγοί αγαπούν να γνωρίζουν πράγματα και απορροφούν τόνους πληροφοριών σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται. Η μάθηση είναι ένα χαρακτηριστικό του ζωδίου του αέρα, αλλά ο Ζυγός έχει έναν απώτερο σκοπό όταν μαθαίνει πράγματα για τους ανθρώπους γύρω του: Θέλουν αυτά τα όπλα για να τα χρησιμοποιήσουν για κουτσομπολιό, επειδή είναι ένα από τα αγαπημένα τους χόμπι. Ναι οι Ζυγοί λατρεύουν να μιλάνε, και λατρεύουν να μιλάνε για τους άλλους και για το τι κάνουν, γιατί το κάνουν και αν το κάνουν σωστά ή όχι. Οι Ζυγοί μπορεί να θεωρούν ότι το κουτσομπολιό είναι διασκεδαστικό ή αστείο, ή μπορεί να είναι ο τρόπος τους να προσπαθούν να σας εντυπωσιάσουν με τις γνώσεις τους για τους άλλους ανθρώπους. Βέβαια, μπορείτε να σταματήσετε τα κουτσομπολιά του Ζυγού αμέσως, λέγοντας ότι θα τα ξεφουρνίσετε αν συνεχίσουν να μιλάνε. 

  

Ο Δίδυμος είναι ο μεγαλύτερος κουτσομπόλης από όλους 

Οι Δίδυμοι είναι μακράν οι μεγαλύτεροι κουτσομπόληδες από όλα τα ζώδια. Ως δίδυμοι, έχουν σίγουρα δύο πλευρές. Από τη μία πλευρά, θέλουν να είναι ευγενικοί και να κρατούν τα μυστικά σου, από την άλλη πλευρά, μπορεί να έχουν μια μικρή αποσύνδεση από τους άλλους ανθρώπους και θέλουν να γνωρίζουν όλα τα μυστικά σου, ώστε να μπορούν να τα μοιραστούν με άλλους. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγεις να γίνεις το επόμενο θέμα κουτσομπολιού για αυτό το ζώδιο είναι να τους αφήσετε να γνωρίζουν όσο το δυνατόν λιγότερα για σένα. Οι Δίδυμοι είναι ένα από τα ζώδια που είναι τα πιο απερίσκεπτα, οπότε είναι ο τέλειος φίλος αν θέλεις να συμμετάσχεις σε προκλητικές συμπεριφορές και σου αρέσει πολύ το κουτσομπολιό. 

Διάβασε επίσης:

Το σμαράγδι αποτελεί την τυχερή σου πέτρα αν έχεις γεννηθεί τον Μάιο

Αν έχεις γεννηθεί τον μήνα Μάιο πραγματικά έχεις την πιο γοητευτική κι εντυπωσιακή πέτρα για τύχη και δεν είναι άλλη από το σμαράγδι. Τα σμαράγδια συνδέονται συχνά με την αναγέννηση και τη νέα ανάπτυξη, κάτι που ταιριάζει με αυτή την έννοια δεδομένου ότι ο μήνας αυτός υποδέχεται την άνοιξη σε όλο της το πράσινο, ανθισμένο μεγαλείο. Η γενέθλια πέτρα του Μαΐου επίσης προάγει τη σαφή επικοινωνία και προσγειώνει τα άτομα στην παρούσα στιγμή, ενώ προστατεύει από την αρνητικότητα. Οι ενεργειακές του δυνάμεις είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για τους Διδύμους και τους Ταύρους, αν και μπορούν να είναι ευεργετικές για οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από το ζώδιο τους.

σμαράγδι πέτρα

Ιδιότητες της γενέθλιας πέτρας του Μαΐου: Η γείωση και το προστατευτικό σμαράγδι

  • Χρώμα: Πράσινο
  • Στοιχείο: Γη
  • Πλανήτης: Ερμής
  • Τσάκρα: Καρδιά
  • Προέλευση: Κολομβία, Βραζιλία και Ζάμπια

Τα σμαράγδια είναι μια ποικιλία του ορυκτού βηρυλίου, γεγονός που τα καθιστά «στενό συγγενή» της aquamarine, η οποία τυχαίνει να είναι μία από τις δύο γενέτειρες του Μαρτίου. Παίρνουν το πράσινο χρώμα τους από το χρώμιο, σύμφωνα με την εμπειρογνώμονα της ολοκληρωμένης ιατρικής και κρυστάλλων Elizabeth Trattner, AP, DOM, ιδιοκτήτρια του κέντρου ευεξίας The Helia House.

Δες εδώ την τυχερή σου πέτρα αν έχεις γενέθλια τον Μάιο  

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣDnews

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews       pelop.gr       theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr