Now Reading
Βουλωμένη τουαλέτα; Μην ψάχνεις για ειδικά προϊόντα, αρκεί μόνο το σαμπουάν σου

Βουλωμένη τουαλέτα; Μην ψάχνεις για ειδικά προϊόντα, αρκεί μόνο το σαμπουάν σου

Avatar photo
Ίσως το σαμπουάν σου να είναι η λύση για να ξεβουλώσεις την τουαλέτα σου

Μπορεί να μην το είχες σκεφτεί πότε, αλλά το σαμπουάν που χρησιμοποιείς για όμορφα μαλλιά είναι η λύση και για μία τουαλέτα που έχει βουλώσει. 

Σίγουρα μία βουλωμένη τουαλέτα μπορεί να είναι ένα από τα χειρότερα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις. Ευτυχώς, όμως να έχεις κάτι στο μπάνιο για να τη καθαρίσεις και να καταφέρεις να την αποφράξεις: σαμπουάν. Το σαμπουάν σου μπορεί να βοηθήσει στη διάλυση των βουλωμάτων της τουαλέτας και να προσφέρει μια εύκολη και γρήγορη λύση που θα διορθώσει το πρόβλημα.

Ορισμένες τουαλέτες φράζουν τακτικά και το κλειδί για να σπάσεις ένα φράξιμο είναι να διαλύσεις το κολλημένο χάος που δημιουργεί  το πρόβλημα. Αυτό μπορεί να γίνει συνήθως χρησιμοποιώντας ένα έμβολο, το οποίο αναγκάζει με γρήγορες εκρήξεις αέρα στην τουαλέτα για να χαλαρώσει το εμπόδιο και να επιτρέψει στα υπολείμματα να πάνε κάτω στην αποχέτευση. Μια άλλη τακτική είναι να ρίχνεις ένα διάλυμα στην τουαλέτα για να διαλύσεις την αιτία που κάνει την τουαλέτα να βουλώνει και να τη αφήσεις να κατέβει στην αποχέτευση.

Ίσως το σαμπουάν σου να είναι η λύση για να ξεβουλώσεις την τουαλέτα σου

Το σαμπουάν μπορεί να σπάσει τα φράγματα της τουαλέτας λιπαίνοντας τα κολλημένα υλικά. Ακριβώς όπως το σαπούνι πιάτων έχει σχεδιαστεί για να διασπά τα στερεά και να διαλύει τα σωματίδια ώστε να γλιστρούν από τα πιάτα, το σαμπουάν μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποσύνθεση των φραγμάτων, ειδικά όταν χρησιμοποιείται παράλληλα με ζεστό νερό.

Χρησιμοποίησε σαμπουάν και ζεστό νερό

Ευτυχώς, δεν χρειάζεσαι κανένα επαγγελματικό εργαλείο. Γέμισε μια κατσαρόλα με νερό ή βράσε μια κανάτα νερό στον βραστήρα σου. Ενώ το νερό ζεσταίνεται, ρίξε μια γενναιόδωρη ποσότητα σαμπουάν, -οτιδήποτε από μερικές κουταλιές της σούπας έως ½ φλιτζάνι – στην τουαλέτα. Εάν δεν έχεις σαμπουάν ή θέλεις να χρησιμοποιήσεις μια λιγότερο ακριβή επιλογή, μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις σαπούνι πιάτων.

Ίσως το σαμπουάν σου να είναι η λύση για να ξεβουλώσεις την τουαλέτα σου

Μόλις ζεσταθεί το νερό, ρίξτο στην τουαλέτα. Τώρα άφησε το μείγμα σαμπουάν και ζεστού νερού να κάνει τα μαγικά του. Εάν το φράξιμο είναι ήπιο, μπορεί να παρατηρήσεις ότι διαλύεται αμέσως και το νερό θα πέσει αμέσως. Για πιο σκληρά φράγματα, περίμενε από 30 λεπτά έως μερικές ώρες πριν ξεπλύνεις.

Ίσως το σαμπουάν σου να είναι η λύση για να ξεβουλώσεις την τουαλέτα σου
Ένα από τα καλύτερα μέρη σχετικά με τη χρήση σαμπουάν για να επιτεθεί σε ένα φράγμα της τουαλέτας είναι ότι συνήθως μπορεί να βρεθεί στα περισσότερα μπάνια, κάτι που μπορεί να είναι σωτήριο αν κατά λάθος βουλώσεις μια τουαλέτα ενώ βρίσκεσαι στο σπίτι κάποιου άλλου. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείς να προσθέσεις το σαμπουάν και να χρησιμοποιήσεις ζεστό νερό από το ντους ή την μπανιέρα.

Διάβασε επίσης:

5 αντικείμενα που πρέπει να διώξεις από το μπάνιο σου πριν το φθινόπωρο

Το  φθινόπωρο είναι προ των πυλών. Εάν ετοιμάζεσαι να επιστρέψεις στο Πανεπιστήμιο ή στη δουλειά, ο καθαρισμός του σπιτιού σου μπορεί να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο έτοιμη για μια νέα αρχή. Ένα από τα καλύτερα μέρη για να ξεκινήσεις είναι στο μπάνιο σου. Ένα τακτοποιημένο μπάνιο μπορεί επίσης να σε διευκολύνει να βρεις αυτό που ψάχνεις όταν ετοιμάζεσαι το πρωί – εξοικονομώντας αρκετό χρόνο από τη ρουτίνα σου. Εδώ είναι όσα πρέπει να ξεσκαρτάρεις από το μπάνιο σου πριν από το φθινόπωρο:5 αντικείμενα που πρέπει να διώξεις από το μπάνιο σου πριν το φθινόπωρο

1.Ληγμένα φάρμακα

Για να διασφαλίσεις την ασφάλειά σου και την αποτελεσματικότητα ενός φαρμάκου, είναι μια έξυπνη ιδέα να τσεκάρεις το ντουλάπι φαρμάκων σου κάθε χρόνο και να πετάς για οτιδήποτε έχει λήξει. Στη συνέχεια, αντικατάστησε όλα τα απαραίτητα χωρίς ιατρική συνταγή.

2.Ληγμένα προϊόντα ομορφιάς

Αν και είναι δελεαστικό να χρησιμοποιείς παλιά προϊόντα, θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρούς ερεθισμούς. Δεν βλέπεις να αναγράφουν ημερομηνία λήξης; Θα πρέπει να υπάρχει ένα γραφικό στη συσκευασία με έναν αριθμό που να δείχνει πόσο χρόνο διαρκεί μετά το άνοιγμα, όπως 6, 9 ή 12 μήνες.

Δες εδώ τι πρέπει να πετάξεις από το μπάνιο σου 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μυρωδιές καναπές
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είναι τα αφροδισιακά και πώς μπορούν να επηρεάσουν προς το καλύτερο την ερωτική μας ζωήDnews

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews       pelop.gr       theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr