Now Reading
Δοκίμασε αυτό το απλό baby oil hack για να καθαρίσεις πανεύκολα το τζάμι του ντους

Δοκίμασε αυτό το απλό baby oil hack για να καθαρίσεις πανεύκολα το τζάμι του ντους

Avatar photo
Δοκίμασε αυτό το απλό baby oil hack για ένα πεντακάθαρο τζάμι στο ντους

Οι ντουζιέρες θέλουν κάλο καθάρισμα και σχολαστικό τρίψιμο, χάρις το baby oil hack που σου προτείνουμε θα γίνει πολύ εύκολο και γρήγορο. 

Ενώ τα ντους είναι μια σύγχρονη ευκολία, εξακολουθούν να απαιτούν σχολαστικό τρίψιμο. Και σε αντίθεση με τις μπανιέρες, υπάρχουν πολλά που πρέπει να περάσεις ξανά και ξανά με απορρυπαντικό πριν γίνουν εντελώς αστραφτερά. Δυστυχώς όχι μόνο έχουν συσσωρευτεί υπολείμματα σαπουνιού και λάδι σώματος στη βάση του ντους, αλλά πρέπει επίσης να καθαρίσεις τη γυάλινη επιφάνεια  και τους τοίχους του ντους με τα πλακάκια. Και ανάλογα με το υλικό που θα χρησιμοποιήσεις για τα πλακάκια, δεν μπορείς απλώς να τρίψεις με σκληρές χημικές ουσίες. Ευτυχώς όμως μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι τόσο απαλό όπως το baby oil για να αποτρέψεις τη συσσώρευση στους τοίχους του ντους.

Δοκίμασε αυτό το απλό baby oil hack για ένα πεντακάθαρο τζάμι στο ντους

Αν και το baby oil μπορεί να μην είναι το καλύτερο προϊόν για την απολύμανση ή τον καθαρισμό, είναι ένα εξαιρετικό προληπτικό εργαλείο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να διασφαλίσετε ότι δεν θα συσσωρευτεί υπερβολική ποσότητα στα πλακάκια εξαρχής. Αυτός δεν είναι μόνο ένας πράσινος και φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος για να κάνεις τον καθαρισμό του μπάνιου ευκολότερο, αλλά είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν που μπορεί να μην χρησιμοποιείς όσο συχνά θα ήθελες. Δες πώς μπορείς να το κάνεις.

Δοκίμασε αυτό το απλό baby oil hack για ένα πεντακάθαρο τζάμι στο ντους

Πώς να χρησιμοποιήσεις το baby oil για να αποτρέψεις την «αφρόκρεμα»

Το κλειδί σε αυτό το hack καθαρισμού με baby oil είναι να μην το παρακάνεις με την ποσότητα που χρησιμοποιείς. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μερικές σταγόνες σε ένα πανί από μικροΐνες. Εάν προσθέσεις περισσότερο θα μείνεις με πολύ λάδι στα πλακάκια και το τζάμι, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε συσσώρευση βρωμιάς ή σε επικίνδυνα ολισθηρή βάση στο ντους. Μόλις έχεις την τέλεια ποσότητα baby oil στο πανί σου, άπλωσε το σε όλο το περίβλημα με τα πλακάκια και τη γυάλινη πόρτα. Πρόσεξε να μην πέσει καθόλου στη βάση, διαφορετικά εσύ ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας μπορεί να γλιστρήσετε κατά την είσοδό σας. Εάν το λάδι σου ξέφυγε και έσταξε στο πάτωμα, εξουδετέρωσε το ψεκάζοντάς το με λευκό ξύδι και σκουπίζοντάς το.

Δοκίμασε αυτό το απλό baby oil hack για ένα πεντακάθαρο τζάμι στο ντους

Αν και αυτό το hack χρησιμοποιείται καλύτερα για την πρόληψη της συσσώρευσης αφρού και υπολειμμάτων σαπουνιού, μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις για να σκουπίσεις τη βρωμιά. Εάν έχει περάσει πάνω από μια εβδομάδα από τότε που έπλυνες το ντους και τα υπολείμματα έχουν συσσωρευτεί το baby oil μπορεί επίσης να τα μαλακώσει. Αντί να προσπαθείς με ένα σφουγγάρι και βάζοντας μυϊκή δύναμη, δημιούργησε ένα σπρέι από 1 μέρος baby oil σε 4 μέρη νερό σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και ψέκασε το στους τοίχους και το τζάμι με αυτό, στη συνέχεια άφησε το λίγα λεπτά να εισχωρήσει στη βρωμιά και θα έχεις πολύ μεγαλύτερη ευκολία για να καθαρίσεις.

Διάβασε επίσης:

Το hack του TikTok για τον καθαρισμό των χόρτων από τον κήπο σου σε χρόνο dt

Υπάρχει μια σειρά από διακοσμητικά χόρτα, όπως τα pampas,  που μπορούν να δώσουν μια υπέροχη εικόνα στον κήπο σου. Ωστόσο, όταν τελειώσει η σεζόν τους, αυτά τα φυτά μπορεί να φαίνονται ξερά και να έχουν πέσει. Σε αυτό το σημείο, ήρθε η ώρα να τα καθαρίσεις, κάτι που μπορεί να είναι αρκετά κουραστικό.Το hack του TikToker για τον καθαρισμό του pampas ή του διακοσμητικού γρασιδιού  θα σε καταπλήξει 

Ευτυχώς για όλες μας όμως ένας χρήστης του TikTok @Ope | Το It’sMowTime μοιράστηκε ένα hack στο House Digest που είναι τόσο έξυπνο που μας άφησε αρκετά εντυπωσιασμένες. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι τα δεματικά καλώδια τα οποία θα μας βοηθήσουν να φροντίσουμε τα φυτά μας. Στο video, έδειξε αρχικά να φροντίζει το γρασίδι με τον παλιό τρόπο, κόβοντάς το απλά με ηλεκτρικές κουρευτικές μηχανές, κάτι που θα άφηνε  μεγάλο χάος. Μετά από αυτό, έδειξε τη νέα του μέθοδο τυλίγοντας το γρασίδι με τα δεματικά καλώδια γεγονός που το κράτησε ενωμένο μόλις κόπηκε.

Δες εδώ πώς θα καθαρίσεις γρήγορα τον κήπο σου

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είναι τα αφροδισιακά και πώς μπορούν να επηρεάσουν προς το καλύτερο την ερωτική μας ζωή
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5 νόστιμα και υγιεινά σνακ για το σχολείοDnews

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews       pelop.gr       theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr