Now Reading
Οι φυσαλίδες δεν είναι μόνο για εύθραυστα αντικείμενα- Δες τι κάνουν στα φυτά και στις κρεμάστρες

Οι φυσαλίδες δεν είναι μόνο για εύθραυστα αντικείμενα- Δες τι κάνουν στα φυτά και στις κρεμάστρες

Avatar photo
ροζ φυσαλίδες

Εάν για κάποιο λόγο σου έχει περισσέψει ρολό φυσαλίδας δες 5 εναλλακτικούς τρόπους που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ξανά.

Πολλές φορές όταν μας έρχεται ένα δέμα, ειδικά όταν περιέχει εύθραυστο υλικό, είναι τυλιγμένο με ρολό φυσαλίδας. Μην το πετάξεις αυτή την φορά, χρησιμοποίησέ το πρακτικά με έναν από τους παρακάτω ιδιοφυείς τρόπους:

 1. Mόνωσε τα παράθυρα

Αυτές οι μικροσκοπικές φυσαλίδες αέρα στο ρολό φυσαλίδων έχουν μονωτικές ιδιότητες. Εκμεταλλεύσου αυτή την ικανότητα καλά και επένδυσε με την μεμβράνη τα παράθυρα ώστε το χειμώνα για να διατηρήσεις το δωμάτιο πιο ζεστό.

 2. Προστάτεψε τα φυτά

Προστάτεψε τους νεοφυτευμένους σπόρους και τα τρυφερά φυτά σου από τον παγετό τις πιο κρύες εποχές καλύπτοντάς τα με ρολό φυσαλίδας. Οι θύλακες αέρα θα θερμαίνονται κάτω από τις ακτίνες του ήλιου κατά τη διάρκεια της ημέρας, λειτουργώντας σαν ένα μίνι θερμοκήπιο για να κρατούν ζεστά το φυτό και το έδαφος.

Φουσκάλες

 3. Κρατήστε την τουαλέτα σου μακριά από τους υδρατμούς

Η λεκάνι της τουαλέτας σου παράγει υδρατμούς με την συμπύκνωση; Η συμπύκνωση σχηματίζεται όταν το εξωτερικό της λεκάνης είναι κρύο ενώ οι συνθήκες του δωματίου είναι ζεστές και υγρές. Μπορείς να διορθώσεις αυτή τη διαφορά θερμοκρασίας μονώνοντας το εσωτερικό της λεκάνης με περιτύλιγμα φυσαλίδων. Αρχικά, άδειασε το δοχείο που περιέχει το καζανάκι και σκούπισέ το. Στη συνέχεια, στερέωσε το ρολό με φυσαλίδες στα εσωτερικά τοιχώματα με στεγανωτικό σιλικόνης.

https://www.instagram.com/p/CoDGpERBNeL/?next=%2F

 4. Κράτησε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου καθαρό

Κρύψε ένα κομμάτι ρολό με φυσαλίδες, λίγο μεγαλύτερο από το παρμπρίζ σοτ, στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου. Εάν παρκάρεις το αυτοκίνητό σου έξω για τη νύχτα και ο καιρός είναι άσχημος, βάλε το περίβλημα με φυσαλίδες στο παρμπρίζ και ασφάλισέ το με τους υαλοκαθαριστήρες πριν πας για ύπνο. Αυτό το πλαστικό φράγμα θα βοηθήσει να μην σχηματιστεί παγετός και θα μαζέψει τυχόν χιόνι που πέφτει. Το πρωί, απλά ξεφλούδισέ το για να αποκαλύψεις ένα καθαρό παρμπρίζ σε δευτερόλεπτα.

 5. Φτιάξε μια DIY κρεμάστρα με επένδυση

Εάν θέλεις να κρεμάσεις ένα πουλόβερ ή κάποιο άλλο ευαίσθητο αντικείμενο, αλλά δεν έχεις κρεμάστρες με επένδυση, μπορείς να το κάνεις γρήγορα, καλύπτοντας μια κρεμάστρα με ρολό φυσαλίδας και κολλώντας τη με κολλητική ταινία στη θέση της.

ροζ φυσαλίδες
Πηγή: instagram – Angie Arsenault

Διάβασε επίσης:

Πώς να κρεμάσεις σωστά τα έργα τέχνης στους τοίχους σου αποφεύγοντας 6 κοινά λάθη που κάνουμε όλοι

Τα έργα τέχνης αποτελούν το «κόσμημα» του σπιτιού μας. Από τα γλυπτά, τα χαλιά μέχρι τους πίνακες, όλα αυτά έρχονται για να συνδέσουν και να απογειώσουν την αισθητική των χώρων μας. Οι πίνακες, οι φωτογραφίες αλλά και τα έργα τέχνης αποτελούν τη βασικότερο μέρος της διακόσμησης. Όμως η ιδέα του να κρεμάσουμε έργα τέχνης δεν είναι και τόσο απλή.

Για παράδειγμα, βρίσκεις ένα έργο τέχνης που σου αρέσει και μετά το καρφώνεις στον τοίχο. Και συνειδητοποιείς ότι το έργο που διάλεξες μπορεί να μη συνδυάζεται με το χώρο σου ή μπορεί να δείχνει ακατάστατο και οι πίνακες μπορεί να είναι σε λάθος ύψος… υπάρχουν πολλά που μπορούν να θεωρηθούν ως «δεν πρέπει». Για αρχή, πρέπει να σκεφτείς τη διαμόρφωση και ποια έργα τέχνης συνδυάζονται καλά.

ΣΑΛΟΝΙ ΠΙΝΑΚΑΣ

Πώς μπορείς να βεβαιωθείς ότι δεν επιλέγεις λάθος έργα τέχνης και πώς να μην αφήσεις τους τοίχους  γεμάτους τρύπες από τα καρφιά;

Σύμφωνα με το sunset.com όταν πρόκειται για την επιλογή τέχνης όλα έχουν να κάνουν με τη μίξη και την επιμέλεια και θα πρέπει να συνδέονται με το ύφος των χώρων σας. Η τέχνη δεν πρέπει ποτέ να επιβάλλεται! Η επιμέλεια διαφορετικών μέσων προσθέτει υφές και μια αίσθηση συλλογής. Και όσον αφορά το αν υπάρχει υπερβολική τέχνη, δεν υπάρχει όριο, αλλά πρέπει να γνωρίζεις την ισορροπία.

Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαρταετός πέταγμα
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
σως και τηγανιτες γλυκοπατατες


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top