Now Reading
Λεκέδες στον καναπέ τέλος! Πώς θα τους εξαφανίζεις από κάθε ύφασμα σε χρόνο dt 

Λεκέδες στον καναπέ τέλος! Πώς θα τους εξαφανίζεις από κάθε ύφασμα σε χρόνο dt 

Avatar photo
Καναπές λερωμένος

Άλλαξε για πάντα τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεσαι να καθαρίζεις τους λεκέδες στον καναπέ με αυτό το hack από το TikTok.

Το χειρότερο στο καθάρισμα είναι η στιγμή που πρέπει να εξαφανίσεις τον λεκέ από τον καναπέ σου. Ακόμη και με μια ισχυρή ηλεκτρική σκούπα, μπορεί να αφήσεις πίσω σου μια σημαντική ποσότητα βρωμιάς και μετά από ενδελεχή καθαρισμό. Οι ηλεκτρικές σκούπες μπορούν να μαζέψουν πολλή σκόνη, βρωμιά, ακόμη και μικροσκοπικά παράσιτα που μπορεί να έχουν μπει στον χώρο σου. Ωστόσο, η επιφάνεια του καναπέ σου και άλλων επίπλων υφίσταται σημαντική φθορά σε καθημερινή βάση. Η βρωμιά χαράζεται στο ίδιο το ύφασμα του καναπέ σου και μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να να αφαιρεθεί όσο και αν το τρίψεις.

Καναπές

Ευτυχώς, ένα νέο hack καθαρισμού αναδείχθηκε στο TikTok και βοήθησε πολλές νοικοκυρές με τους λεκέδες στους καναπές και σε άλλες ταπετσαρίες επίπλων που δεν έχουν καθαριστεί με επαγγελματικά εργαλεία εδώ και καιρό. Αυτή η νέα λύση για τον καθαρισμό του καναπέ θα σου λύσει τα χέρια καθώς θα χρειαστείς μερικά είδη οικιακής χρήσης που έχεις ήδη.

Πως να καθαρίσεις τον καναπέ σου

Καθαρισμός με ατμό

Ο χρήστης του TikTok, το mycleanworld, ανέβασε ένα βίντεο τον Αύγουστο του 2022 που παρουσιάζει ένα φανταστικό hack για να αναπαράγει τις συνθήκες που δημιουργούνται από τον επαγγελματικό καθαρισμό με ατμό. Ο καθαρισμός με ατμό λειτουργεί συνδυάζοντας υγρασία, θερμότητα, απορρυπαντικό καθαρισμού και αναρρόφηση ηλεκτρικής σκούπας, σύμφωνα με το 1st Class Carpet & Upholstery Cleaning. Η υγρασία και η θερμότητα συνδυάζονται στην επιφάνεια της ταπετσαρίας σου, διεισδύοντας στο ύφασμα και ανασηκώνοντας τους ενσωματωμένους λεκέδες, τη βρωμιά και τυχόν άλλα ξένα στοιχεία που έχουν πιεστεί στην επιφάνεια λόγω επαναλαμβανόμενης χρήσης. Το απορρυπαντικό βοηθά στην ανύψωση επίμονων λεκέδων και βρωμιάς και, στη συνέχεια, η αναρρόφηση κενού απορροφά όλο αυτό το υλικό προς τα πάνω και μακριά από τα μαξιλάρια του καναπέ. Στο τέλος μιας εργασίας επαγγελματικού καθαρισμού, ο καναπές σου θα πρέπει να μυρίζει σαν φρέσκο και να φαίνεται σαν καινούργιο.

Καναπές λερωμένος

Το hack για να καθαρίσεις τον καναπέ σου

Στο βίντεο του TikTok βλέπουμε ο χρήστης να φτιάχνει ένα διάλυμα καθαρισμού από μια κάψουλα πλυντηρίου και ζεστό νερό, μουσκεύει ένα πανί στο διάλυμα και το τυλίγει γύρω από ένα καπάκι κατσαρόλας. Αυτό μετατρέπει το καπάκι σε ένα εύχρηστο πλυντήριο, καθιστώντας εύκολη την κάλυψη της μεγάλης επιφάνειας ενός καναπέ. Στη συνέχεια, έτριψε μπρος-πίσω στον καναπέ για να σηκώσει την επίμονη βρωμιά ή τους λεκέδες που δεν έχουν αφαιρεθεί με την τακτική της σκούπας. Είναι πραγματικά τόσο απλό!

https://www.tiktok.com/@mycleanworld/video/7132889732798795014?is_from_webapp=v1

Διάβασε επίσης:

Ουπς! Λερώθηκαν οι σουετ μπότες σου; Δες πώς θα τις καθαρίσεις χωρίς να χαλάσουν

Ηαπόκτηση ενός ζευγαριού μπότες από σουέτ μας γεμίζει χαρά καθώς το υλικό αυτό δημιουργεί μια απόλυτη χειμωνιάτικη θαλπωρή. Είναι όμως ένα πολύ ευαίσθητο υλικό και ο προβληματισμός μας στην αγορά των σουέτ παπουτσιών είναι η φροντίδα τους αλλά και η καθαριότητα τους. Παρόλα αυτά οι ειδικοί μας επιβεβαιώνουν πως μπορούμε να διατηρούμε τις μπότες μας από σουέτ, σαν καινούργιες.

Η διατήρηση αυτού του κλασικού χειμερινού προϊόντος μπορεί να είναι αινιγματική, γι’ αυτό και μάθαμε ποια είναι τα μυστικά και οι λεπτομέρειες του πως ακριβώς να καθαρίσεις τα σουέτ παπούτσια και με αυτόν τον τρόπο να  διαρκέσουν για τις επόμενες εποχές. Από το πως να αγοράσεις τις καλύτερες σουέτ μπότες μέχρι τις καλύτερες προεπεξεργασίες σουέτ που θα αποτρέψουν τη ζημιά από το νερό και τους λεκέδες από αλάτι. Οι ειδικοί μοιράζονται τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να διατηρήσεις τις σουέτ μπότες σαν καινούργιες.

Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σούπα και τροφές
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
γατί σαστισμένο

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top