Now Reading
Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού- Εσύ ακόμη τους πιστεύεις;

Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού- Εσύ ακόμη τους πιστεύεις;

Avatar photo
Ανατολή vs Δύσης: Συγκρίνουμε τους διαφορετικούς τρόπους για να γίνεις πιο ευτυχισμένη

Δεν έχουμε όλοι μας το γονίδιο της ειλικρίνειας ενσωματωμένο στο κοσμικό μας DNA. Μάθε από ποιο ζώδιο μπορείς πάντα να περιμένεις την αλήθεια και από ποιο όχι.

Τα άστρα μπορούν να καθορίσουν την κλίση μας να πούμε την αλήθεια ή όχι. Έτσι, ορισμένα ζώδια είναι πιο ειλικρινή από άλλα. Ακόμα κι αν αυτό δεν τους κάνει πάντα συμπαθείς.  Το να λες την αλήθεια είναι πάντα η καλύτερη λύση; Ίσως, αλλά ενώ ορισμένα ζώδια δεν έχουν ειλικρίνεια ενσωματωμένη στο κοσμικό τους DNA, άλλα αποδεικνύονται πολύ περιστασιακά στο να είναι ειλικρινή. Βρες το δικό σου και ανακάλυψε σε ποια κατηγορία ανήκεις; Μάθε στη συνέχεια ποια είναι τα πιο ειλικρινή ζώδια και ποια έχουν κάποια τάση να μην λένε την αλήθεια. Έχοντας κατά νου ότι, όπως σε όλα τα πράγματα, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση και τα ζώδια δεν είναι πραγματική ζωή.

Κριός

Αυτό το ζώδιο της φωτιάς δεν έχει πρόβλημα να πει την αλήθεια και τείνει να το κάνει χωρίς να μασάει τα λόγια του. Δεν είναι το είδος του ανθρώπου που του αρέσει να είναι διακριτικός. Έτσι, αν ήθελες να ρωτήσεις έναν Κριό πώς είσαι με αυτό το τζιν που φορούσες χθες με την ελπίδα να σου πουν ότι εξακολουθεί να σε κάνει να μοιάζεις με supermodel  στην ακμή της δόξας σου, ρώτησε πρώτα τον εαυτό σου αν είσαι έτοιμη να δεχτείς την αλήθεια.

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο της γης πιστεύει ακράδαντα στη σταθερότητα, σε σημείο που, για να αποφύγει τις συγκρούσεις, σπεύδει να παρακάμψει την αλήθεια. Έχοντας μια εγγενή αποστροφή στη σύγκρουση, ο Ταύρος είναι ο πρώτος που ενδίδει σε διαφωνίες, ακόμα κι αν δυσανασχετούν κρυφά για το γεγονός ότι δεν λάβαμε υπόψη την αντίθετη γνώμη τους.

χαρουμενες γυναικες

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι έχουν τη φήμη ότι είναι διπλοί πράκτορες. Παρά τις καλύτερες προθέσεις τους, οι καρδιές τους πηγαίνουν σε αντίθετες κατευθύνσεις. Επομένως, προσπάθησε να μην το πάρεις πολύ προσωπικά εάν φύγουν νωρίς από το πάρτι σου και σου πουν ότι έχουν πονοκέφαλο όταν στην πραγματικότητα τους περιμένει άλλο πάρτι στο σπίτι του χειρότερου εχθρού σου.

Καρκίνος

Έντονος και παθιασμένος, ο Καρκίνος μπορεί να φαίνεται αποστασιοποιημένος, ανεξήγητος, αλλά όσο πλησιάζεις, τόσο οι άμυνές του θα υποχωρούν. Μέχρι εκείνη την ευτυχισμένη στιγμή, ωστόσο, καλό θα ήταν να βασιστείς σε έναν ειδικό της κινησιολογίας για να αποκρυπτογραφήσει τα λεπτά μηνύματα που θα σας σταλούν μέσω της γλώσσας του σώματος.

Λέων

Αυτό το ζώδιο της φωτιάς δεν φοβάται τίποτα. Του αρέσει τόσο πολύ το φαίνεσθαι που δεν τον νοιάζει τι εικόνα βγάζει προς τα έξω. «Ζήτησε και θα σου δοθεί» είναι η προσέγγισή του στην αλήθεια. Και αν δεν αποφασίσεις ποτέ να ρωτήσεις, ο Λέων δεν θα έχει πρόβλημα να σε αφήσει στο σκοτάδι.

ζευγαρι

Παρθένος

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο δεν τους αρέσει να περιπλέκουν τη ζωή τους με μισές αλήθειες και ψέματα που λέγονται για καλό σκοπό. Τα μυαλά με μια αυστηρά ορθολογική προσέγγιση, έχουν την τάση να αξιολογούν την πραγματικότητα αντικειμενικά και ως εκ τούτου δεν θα διστάσουν να πουν μια σκληρή αλήθεια αμέσως εάν θα σε γλιτώσει από προβλήματα στο μέλλον.

Ζυγός

Το σύμβολο αυτού του ζωδίου είναι η ζυγαριά σε ισορροπία, αλλά, στην πραγματικότητα, ο Ζυγός επηρεάζεται εύκολα από τους άλλους. Αυτό σημαίνει ότι η κρίση του μπορεί να είναι πολύ προκατειλημμένη υπέρ του ατόμου που την ελκύει αυτή τη στιγμή. Μην εκπλαγείς αν τον δεις να ζητά τη γνώμη όλων πριν αποφασίσει ποια πλευρά να πάρει.

Σκορπιός

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πεις σε κάποιον την αλήθεια και το γεγονός ότι ο Σκορπιός επιλέγει να αφαιρέσει το Band-Aid με ένα μόνο, επώδυνο τράβηγμα είναι κάτι για το οποίο δεν μπορεί να κατηγορηθεί. Σε τελική ανάλυση, αυτό το ζώδιο του νερού μπορεί να αισθανθεί τις βλακείες από ένα χιλιόμετρο μακριά και επομένως δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να σου πει αυτό που φοβάσαι να παραδεχτείς στον εαυτό σου.

Τοξότης

Ζεις μόνο μία φορά και ο Τοξότης, ελεύθερο πνεύμα, δεν έχει χρόνο να πει παραμύθια. Θα σου πει ακριβώς τι είναι και θα πάει στο Μπαλί αντί να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες της βόμβας που μόλις έριξε. Αν μη τι άλλο, θα έχεις λάβει ακριβώς αυτό που ζήτησες.

Αυτό είναι το Νο 1 πράγμα που δεν κάνουν ποτέ τα ζευγάρια που είναι πλασμένα ο ένας για τον άλλο

Αιγόκερως

Ως ζώδιο της γης, ο πρακτικός εγκέφαλος του Αιγόκερου είναι καλωδιωμένος να βλέπει τα πράγματα ασπρόμαυρα. Ωστόσο, οι άνθρωποι που γεννιούνται σε αυτό το ζώδιο δεν έχουν την τάση να εμπλακούν άμεσα και, εκτός και αν έχουμε μια ιδιαίτερα στενή σχέση μαζί τους, μπορεί να αποφύγουν τα προβλήματα στη ζωή σου. 

Υδροχόος

Ως ένα από τα πιο διανοητικά ζώδια της σφαίρας του ζωδιακού κύκλου, ο Υδροχόος βλέπει τον κόσμο γύρω τους με μεγάλη διαύγεια. Ωστόσο, μερικές φορές δεν λαμβάνει υπόψη τα συναισθήματά σου προτού σε ενημερώσει ότι η επιστροφή στον πρώην ήταν σαφώς κακή ιδέα.

Ιχθύες

Λένε απλώς ψέματα οι Ιχθύες ή καταλήγουν να πιστεύουν ότι τα ψέματά τους είναι η αλήθεια; Είναι ευφάνταστοι και πρέπει να συγκαταλέγονται στους ονειροπόλους. Με λόγια, είναι πάντα στο πλευρό σου, αλλά, στην πραγματική ζωή, μπορεί να μην εμφανιστούν στο γάμο σου επειδή ξέχασαν να κλείσουν ταξί.

Διάβασε επίσης:

Ζώδια και αδρεναλίνη: Ποια να είναι τα πιο ισορροπημένα και ποια να αποφύγεις

Ο καθένας από εμάς αντιδρά διαφορετικά σε περιόδους δυσκολίας, μπροστά στο απροσδόκητο ή απλά όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως ακριβώς θα θέλαμε. Κάποιοι καταφέρνουν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με ψυχραιμία, ενώ κάποιοι άλλοι ταράζονται, αγχώνονται ή πέφτουν σε οργή. Δεδομένου ότι τα ζώδια επηρεάζουν, κατά κάποιο τρόπο, τον έλεγχο που μπορούμε να ασκήσουμε στα συναισθήματα μας, θα είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε ποια είναι, σύμφωνα με τον αστρολογικό χάρτη, τα πιο ήρεμα και ποια, από την άλλη, τείνουν περισσότερο να είναι υπερβολικά. 

3 τροφές και 2 ποτά που έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη φυσιολογική λειτουργία των ορμονών σου

Από cool και ήρεμους έως πιθανούς «κατά συρροή δολοφόνους», θα μάθουμε ποια έχουν την ικανότητα να διατηρούν την ψυχραιμία τους κι έτσι θα μάθεις που βρίσκεσαι (όχι πως δε γνωρίζεις ήδη). Σύμφωνα με τη vogue.it, ας δούμε ποια είναι τα πιο ήρεμα από το πρώτο ως το τελευταίο σε ψυχραιμία.

Δες εδώ ποια ζώδια πρέπει να αποφύγεις 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πόσο πρέπει να κοιμάσαι το απόγευμα για να νιώθεις καλά; Τα μυστικά για ένα τέλειο power napDnews

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews       pelop.gr       theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr