Now Reading
The Idol: Weeknd και Lily-Rose Depp στην νέα σειρά του ΗΒΟ που περιμένουν όλοι με ανυπομονησία

The Idol: Weeknd και Lily-Rose Depp στην νέα σειρά του ΗΒΟ που περιμένουν όλοι με ανυπομονησία

Λινα Γριβογιάννη

Η ημερομηνία κυκλοφορίας, το cast, το trailer και όλα όσα γνωρίζουμε για την νέα σειρά του HBO «The Idol» με τον The Weeknd και την κόρη του Johnny Depp, Lily-Rose Depp.

Από το άρρωστο και διεστραμμένο μυαλό του Sam Levinson και του The Weeknd έρχεται η πιο sleazy ιστορία αγάπης. Η νέα σειρά του HBO, «The Idol», θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε στην αρχή του καλοκαιριού. Δημιουργημένο για την τηλεόραση από τους Sam Levinson, Abel Tesfaye (The Weeknd) και Reza Fahim, το «The Idol» αφηγείται την ιστορία ενός γκουρού αυτοβοήθειας και ηγέτη μιας σύγχρονης αίρεσης, ο οποίος συνάπτει μια περίπλοκη σχέση με ένα ανερχόμενο pop είδωλο. Ο Levinson, ο The Weeknd και ο Fahim είναι εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς μαζί με τους Joseph Epstein, Ashley Levinson, Aaron L. Gilbert και Kevin Turen. 

Το «The Idol» ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στις 29 Ιουνίου 2021, όταν ο The Weeknd δήλωσε ότι θα δημιουργήσει, θα είναι εκτελεστικός παραγωγός και συν-σεναριογράφος μιας δραματικής σειράς για το HBO. Τον Νοέμβριο του 2021, τα κύρια γυρίσματα της σειράς πραγματοποιήθηκαν στο Λος Άντζελες και γύρω από αυτό, στην Καλιφόρνια. Όμως, η παραγωγή της σειράς διακόπηκε προσωρινά τον Απρίλιο του 2022 λόγω του ότι ο The Weeknd ήταν συν-επικεφαλής του Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνών Coachella Valley. 

Αρχικά είχε αναφερθεί ότι η Amy Sediments, η οποία ήταν συνδημιουργός, συν-σεναριογράφος, συν-σκηνοθέτης και εκτελεστική παραγωγός της σειράς του Starz «The Girlfriend Experience» (2016 – σήμερα), θα σκηνοθετούσε όλα τα επεισόδια της σειράς. Ωστόσο, στις 25 Απριλίου 2022, αφού είχαν ήδη γυριστεί πολλά επεισόδια της σειράς, ανακοινώθηκε ότι η Sediments είχε αποχωρήσει από το project. Το HBO εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία εξηγούσε τα εξής: «Η δημιουργική ομάδα του «The Idol» συνεχίζει να χτίζει, να βελτιώνει και να εξελίσσει το όραμά της για τη σειρά και έχουν ευθυγραμμιστεί σε μια νέα δημιουργική κατεύθυνση». Ανέφεραν ακόμη ότι «η παραγωγή θα προσαρμόσει ανάλογα το cast και το συνεργείο της για να εξυπηρετήσει καλύτερα αυτή τη νέα προσέγγιση της σειράς». 

Ο Sam Levinson φέρεται να ανέλαβε και να σκηνοθέτησε τη νέα εκδοχή της σειράς. Η παραγωγή της νέας εκδοχής της σειράς ξεκίνησε στα τέλη Μαΐου και ολοκληρώθηκε επίσημα τον Ιούλιο του 2022.   

Ο The Weeknd δήλωσε ότι: «Όλα είναι ένα ρίσκο» για τα γυρίσματα του «The Idol» και πρόσθεσε προσθέτει ότι «θυσίασα την υγεία και το σπίτι μου» για να αναδιαμορφώσει τη σείρα, «Ο κινηματογράφος και η τηλεόραση είναι ένας νέος δημιουργικός μυς για μένα. Δεν κυκλοφορώ τη μουσική μου μέχρι να πιστεύω ότι είναι σπουδαία. Γιατί αυτό να είναι διαφορετικό;» λέει ο Abel Tesfaye στο εξώφυλλο του περιοδικού W. Ο Weeknd λέει ότι επέλεξε να ξαναγυρίσει το «The Idol» για να τηρήσει τα ίδια πρότυπα που έχει για τη μουσική του, αλλά αυτό είχε κόστος για την υγεία και το σπίτι του». 

instagram.com/theidol/

Ο τραγουδιστής, με πραγματικό όνομα Abel Tesfaye, μαζί με τον σκηνοθέτη της σειράς του HBO Sam Levinson και τη συμπρωταγωνίστρια Lily-Rose Depp, μίλησαν για την επερχόμενη σειρά σε ένα νέο εξώφυλλο του περιοδικού W, το οποίο δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα 8/05. Ο Tesfaye εξήγησε εν συντομία την απόφασή του να κάνει εκείνα τα περιβόητα πλέον επαναληπτικά γυρίσματα, στα οποία μέλη της παραγωγής και ότι εκείνος και οι συντελεστές υπερασπίστηκαν τη σειρά του HBO ενάντια σε αναφορές για υποτιθέμενη αναταραχή στα γυρίσματα. 

«Ο κινηματογράφος και η τηλεόραση είναι ένας νέος δημιουργικός μυς για μένα. Δεν κυκλοφορώ τη μουσική μου μέχρι να θεωρήσω ότι είναι σπουδαία. Γιατί αυτό να είναι διαφορετικό;», δήλωσε στο περιοδικό. «Συνειδητοποίησα ότι πρέπει να ξέρω ότι έχω φτιάξει την καλύτερη εκδοχή αυτού που κάνω. Ήταν μια πρόκληση να ξανακάνω το «The Idol» και, η αλήθεια είναι ότι θυσίασα την υγεία μου και το σπίτι μου για να τα καταφέρω». «Όλα είναι ένα ρίσκο: Όταν έχεις κάνει ό,τι καλύτερο μπορείς, αυτό θα το έλεγα ευτυχές τέλος». 

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης για το εξώφυλλο του περιοδικού W, ο Levinson μίλησε για το όραμά του για τη σειρά και την επιρροή του Tesfaye σε αυτό. «Ο Abel ήρθε σε εμάς με μια ιδέα. Είπε κάτι που θα θυμάμαι πάντα: “Αν ήθελα να ξεκινήσω μια λατρεία, θα μπορούσα”. Αυτό που εννοούσε είναι ότι οι θαυμαστές του ήταν τόσο πιστοί και αφοσιωμένοι που θα τον ακολουθούσαν παντού. Αυτό ήταν το μικρόβιο της ιδέας για το «The Idol»: τι συμβαίνει όταν ένας pop σταρ ερωτεύεται τον λάθος άνθρωπο και κανείς δεν μιλάει». 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, η Depp μίλησε επίσης για τον δικό της ρόλο και τις επιρροές της στη σειρά, λέγοντας ότι άλλαξε τα μαλλιά του χαρακτήρα της Jocelyn σε ξανθά επειδή αυτό σήμαινε ότι «θα μπορούσε να είναι καλή, θα μπορούσε να είναι κακιά» και ότι προσέφερε «ομορφιά αναμεμειγμένη με την ενέργεια του ‘I don’t give a fuck’» άλλων αστέρων της pop όπως η Britney Spears, η Mariah Carey και η Beyoncé, οι οποίες επηρέασαν την ερμηνεία της.  

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, η δημιουργική ομάδα έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει ένα ασφαλές, συνεργατικό και αμοιβαία σεβαστό περιβάλλον εργασίας και πέρυσι, η ομάδα έκανε δημιουργικές αλλαγές που θεωρούσε ότι ήταν προς το συμφέρον τόσο της παραγωγής όσο και του cast και του συνεργείου». Η Depp, εν τω μεταξύ, υπερασπίστηκε τον Levinson, δηλώνοντας ότι ο δημιουργός του Euphoria ήταν ένας πραγματικός «συνεργάτης» και την είχε κάνει να αισθάνεται «σεβαστή» μέσα από ένα εργασιακό «περιβάλλον στο οποίο ένιωθα ότι με έβλεπαν, με άκουγαν και με εκτιμούσαν». 

Σε άλλα τμήματα της συνέντευξης στο W, ο Tesfaye – ο οποίος δήλωσε ότι θέλει να «σκοτώσει» το alter ego του The Weeknd και να βάλει τέλος στη δημιουργία μουσικής με το καλλιτεχνικό του όνομα μετά την ολοκλήρωση του τρέχοντος άλμπουμ του μίλησε για το πώς η δουλειά του στην νέα σειρά του HBO επηρέασε την ακυρωθείσα συναυλία του στο SoFi τον Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα είπε ότι ο ρόλος τον ανάγκασε να «βγάλει τη στολή του Weeknd, να φορέσει την περούκα του Tedros, να κάνει γυρίσματα με την Jocelyn και μετά να επιστρέψει στο να είναι ο The Weeknd». Ήταν μια σειρά από ενέργειες που τον οδήγησαν στο να χάσει τη φωνή του ενώ τραγουδούσε το «Can’t Feel My Face». 

«Δεν βγήκε καθόλου φωνή. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί», συνέχισε. «Η θεωρία μου είναι ότι ξέχασα να τραγουδάω επειδή έπαιζα τον ρόλο στη σειρά, έναν χαρακτήρα που δεν ξέρει να τραγουδάει. Μπορεί να το ψάχνω πολύ βαθιά, αλλά ήταν τρομακτικό. Ως The Weeknd, δεν έχω παραλείψει ποτέ συναυλία. Έχω εμφανιστεί με γρίπη. Θα πεθάνω σε αυτή τη σκηνή. Αλλά υπήρχε κάτι πολύ περίπλοκο που συνέβαινε με το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή». 

Τι αφορά το «The Idol» 

Η επίσημη σύνοψη για το «The Idol» δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Όμως, έχουμε μάθει ότι η σειρά επικεντρώνεται στην Jocelyn, μια τραγουδίστρια της pop η όποια παθαίνει ένα νευρικό κλονισμό που εκτροχιάζει την τελευταία της περιοδεία. Η Jocelyn αποφασισμένη να διεκδικήσει την ιδιότητά της ως η πιο sexy pop star της Αμερικής, συνεχίζει να πιέζει. Το πάθος της αναζωπυρώνεται όταν αρχίζει ένα ειδύλλιο με τον Tedros, έναν αινιγματικό ιδιοκτήτη κλαμπ στο Λος Άντζελες, ο οποίος είναι επίσης ο αρχηγός μιας αίρεσης. 

Το πρώτο teaser για το «The Idol» κυκλοφόρησε στις 17 Ιουλίου 2022 και από άποψη πλοκής και χαρακτήρων, το trailer δεν αποκαλύπτει πολλά, ίνει όμως τον τόνο για το τι να περιμένουμε. Στη σειρά υπάρχουν πάρτι χορός, ναρκωτικά, ρομαντισμός, φανταχτερά αυτοκίνητα, σεξ, η λάμψη και η γοητεία του Χόλιγουντ και πολλά άλλα. Το teaser μας έδωσε επίσης μια γεύση από τη σχέση της Jocelyn με τον Tedros σε μια σκηνή όπου ο Tedros τη ρωτάει «με εμπιστεύεσαι;» και εκείνη απαντάει «όχι πραγματικά». 

Το δεύτερο teaser, που κυκλοφόρησε στις 21 Αυγούστου 2022, και επίσης δεν αποκάλυπτε πολλά. Μας λέει ότι η σειρά έρχεται και επίσης βάζει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με το ποιοι ηθοποιοί θα εμφανίζονται στη σειρά, μετά τα νέα γυρίσματα. 

instagram.com/theidol/

Το τελευταίο teaser για το «The Idol» αναδεικνύει τους χαρακτήρες των Tesfaye και Depp και δίνει τον τόνο της σειράς με συναρπαστικό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα χρησιμοποιεί τον φωτισμό και φέρνει μια αίσθηση ανησυχίας, ακόμα και στις πιο ανάλαφρες στιγμές, απηχώντας αυτό που έχουμε σαν αίσθηση από την προηγούμενη δουλειά του Levinson. 

Ημερομηνία κυκλοφορίας και το cast του «The Idol» 

Η σειρά του HBO θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουνίου 2023 στις 21:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας τόσο στο HBO όσο και στην υπηρεσία streaming, Max (πρώην HBO Max).  Το «The Idol» θα έχει 6 επεισόδια και το καθένα θα έχει περίπου διάρκεια μιας ώρας, πράγμα που σημαίνει ότι η σειρά θα έχει αρκετό χρόνο για να πει σωστά την ιστορία. Η Lily-Rose Depp πρωταγωνιστεί ως Jocelyn στη σείρα και είναι περισσότερο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο της Isadora Duncan στο δράμα εποχής του 2016, «The Dancer», που της χάρισε μια υποψηφιότητα για τα βραβεία César ως η πιο υποσχόμενη ηθοποιός. Είναι επίσης γνωστή για το ρόλο της σε ταινίες όπως «The King» (2019) και «Voyagers» (2021) και φυσικά για το γεγονός ότι είναι η κόρη του Johnny Deep και της Vanessa Paradis. 

Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Abel Tesfaye, ο οποίος είναι γνωστός ως The Weeknd, θα πρωταγωνιστήσει ως Tedros στο «The Idol». Αυτό δεν είναι το πρώτο εγχείρημα του καλλιτέχνη στο Χόλιγουντ, έχει εμφανιστεί ως ο ίδιος στην ταινία θρίλερ του 2019, «Uncut Gems». Ένας άλλος τραγουδιστής που θα πρωταγωνιστήσει στο «The Idol» είναι ο Troye Sivan. Όπως και για τον The Weeknd, έτσι και για τον Sivan αυτή δεν είναι η πρώτη κινηματογραφική ή τηλεοπτική του εμφάνιση. Ο Sivan υποδύθηκε έναν νεαρό Wolverine στην ταινία υπερηρώων του 2009, «X-Men Origins: Wolverine». Υποδύθηκε επίσης τον John «Spud» Milton στην τριλογία ταινιών Spud (2010 – 2014). 

Ο βραβευμένος με Primetime Emmy, Dan Levy, ο οποίος είναι γνωστός για τον ρόλο του David Rose στην κωμική σειρά «Schitt’s Creek» (2015-2020), θα συμμετέχει επίσης, η είδηση της επιλογής του Levy αποκαλύφθηκε στο δεύτερο teaser trailer.   

Η Suzanna Son, η οποία είναι περισσότερο γνωστή από τον ρόλο της Strawberry στη σκοτεινή κωμωδία του 2021, «Red Rocket», θα πρωταγωνιστήσει επίσης, η Jennie, η οποία είναι μέλος του girl group, Blackpink, θα κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στο «The Idol», με το καλλιτεχνικό όνομα Jennie Ruby Jane. Άλλοι αστέρες που θα συμμετέχουν είναι ο καλλιτέχνης Moses Sumney, η Jane Adams (Frasier), ο Eli Roth (Inglourious Basterds), η Rachel Sennott (Shiva Baby), η Hari Nef (Transparent), η Da’Vine Joy Randolph (Dolemite is my Name!), ο Hank Azaria (The Simpsons) και ο παραγωγός δίσκων, Mike Dean. 

Διάβασε επίσης:

Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία της Natalie Portman και της Julianne θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες

Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από τότε που ο Todd Haynes κυκλοφόρησε μια νέα αφηγηματική ταινία μεγάλου μήκους. Ευτυχώς, αυτό αλλάζει φέτος με την κυκλοφορία της νέας του ταινίας, «May December». Με το ντεμπούτο της ταινίας στις Κάννες το Variety δημοσίευσε μια πρώτη φωτογραφία της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστούν η Julianne Moore και η Natalie Portman. Στην ταινία, η Portman υποδύεται μια ηθοποιό που ενσωματώνεται στο σπίτι ενός παντρεμένου ζευγαριού, το οποίο έγινε διαβόητο λόγω της ακραίας διαφοράς ηλικίας τους. Η Moore υποδύεται τη μεγαλύτερη γυναίκα του ζευγαριού, η οποία παντρεύτηκε έναν πολύ νεότερο άνδρα, αλλά είναι ευτυχισμένοι μαζί εδώ και 20 χρόνια. Η Moore και ο Melton πρωταγωνιστούν ως παντρεμένο ζευγάρι, του οποίου η 20ετής σχέση ενέπνευσε μια εθνική εμμονή των ταμπλόιντ κατά την αντιστάθμισή της.

instagram.com/pancinema/

Τώρα που ετοιμάζονται να στείλουν τα ενήλικα παιδιά τους στο κολέγιο – καθώς ο Melton συμφιλιώνεται με το σύνδρομο της άδειας φωλιάς στα μέσα των 30 του – μια ηθοποιός (η Portman) ενσωματώνεται στην οικογένεια για να τους μελετήσει για μια επερχόμενη ταινία όπου θα υποδυθεί τη Moore. Το ζευγάρι λυγίζει κάτω από την πίεση, καθώς η Portman αρχίζει να διερευνά όσο πιο βαθιά μπορεί για μια ειλικρινή ερμηνεία. Μαζί με τη Moore και την Portman στο cast είναι οι Charles Melton, Piper Curda, Elizabeth Yu και Gabriel Chung.  

Δες εδώ την ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Amy Schumer
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
AGATHA CRISTIE -ΤΑΙΝΙΑDnews

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews       pelop.gr       theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr