Now Reading
Αυτό είναι το πιο αγαπητό μέλος της βασιλικής οικογένειας και δεν είναι ο William ή η Kate

Αυτό είναι το πιο αγαπητό μέλος της βασιλικής οικογένειας και δεν είναι ο William ή η Kate

Avatar photo
Η κόρη της Βασίλισσας ψηφίζεται ως η αγαπημένη βασιλική των Βρετανών

Νέα δημοσκόπηση αποκαλύπτει ποια είναι τα πιο δημοφιλή μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Η πριγκίπισσα Άννα είναι το πιο δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας, σύμφωνα με έρευνα του YouGov. Η δημοσκόπηση έδειξε ότι σχεδόν επτά στους δέκα ανθρώπους (68 %) είχαν αρνητική άποψη για τον Δούκα του Σάσεξ, με λιγότερο από το ένα τέταρτο να τον βλέπει θετικά.

Συγκεκριμένα ο πρίγκιπας Harry κατέγραψε τη χαμηλότερη βαθμολογία ευνοϊκότητάς του στο -44, από -38 την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τον οργανισμό δημοσκοπήσεων. Αυτός και η σύζυγός του Μeghan Markle τα πήγαν ακόμη χειρότερα μεταξύ των υπόλοιπών Βρετανών.

Μεταξύ των άνω των 65 ετών, το 60% είπε ότι είχε μια «αρνητική» άποψη για τον Andrew, αλλά το 69% είχε την ίδια άποψη για τη Μeghan και το 73% για τον πρίγκιπα Harry.

Τα δύο πέμπτα (41%) δήλωσαν ότι πίστευαν ότι το κίνητρο του Harry για την κυκλοφορία του Spare ήταν να βγάλει χρήματα, ενώ μόνο ένας στους πέντε (21%) πίστευε ότι ήθελε να πει «τη δική του πλευρά της ιστορίας».

Η πριγκίπισσα Άννα είναι η πιο δημοφιλής βασιλική οικογένεια

Το YouGov έκανε δημοσκόπηση σε 1.691 Βρετανούς ενήλικες την Τρίτη και την Τετάρτη αυτή την εβδομάδα και διαπίστωσε ότι η πριγκίπισσα Άννα και η πριγκίπισσα της Ουαλίας σημείωσαν τις πιο θετικές συνολικά απαντήσεις.

Παρά τις πρόσφατες διαμάχες, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων είπε ότι η βασιλική οικογένεια ήταν καλή για τη Βρετανία και ήθελε να τη διατηρήσει. Αλλά το ποσοστό των ανθρώπων που δήλωσαν ότι δεν ήταν ικανοποιημένη από τη μοναρχία αυξήθηκε από 15% τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους σε 21% αυτήν την εβδομάδα.

Δημοσκόπηση

H άποψη του κοινού για τον πρίγκιπα Harry

Εν τω μεταξύ, μια ξεχωριστή δημοσκόπηση για το GB News βρήκε ότι το κοινό είχε μια συντριπτικά αρνητική άποψη για τον Harry. Όταν ρωτήθηκε για τη λέξη ή τη φράση που μου ήρθε για πρώτη φορά στο μυαλό όταν σκεφτόμασταν τον Δούκα, οι πιο συνηθισμένες απαντήσεις περιελάμβαναν «κακοήθεις», «βλάκας» και «ηλίθιος».

Η δημοσκόπηση του GB News σε 1.160 ενήλικες Βρετανούς βρήκε ότι μόνο το ένα τρίτο δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή είναι περήφανος για τη βασιλική οικογένεια. Μεταξύ των ατόμων ηλικίας 18 έως 24 ετών, μόνο το 10% εκατό δήλωσαν περήφανοι για τους βασιλικούς, σε σύγκριση με το 59% των άνω των 65 ετών.

Η κόρη της Βασίλισσας ψηφίζεται ως η αγαπημένη βασιλική των Βρετανών

Ο Matt Goodwin, καθηγητής πολιτικής στο Κολέγιο Ράδερφορντ του Πανεπιστημίου του Κεντ, είπε στο GB News ότι τα ευρήματα της δημοσκόπησης υποδηλώνουν ότι η δημόσια εικόνα του Harry είχε πληγεί από τη δημοσίευση του βιβλίου του με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Είπε: «Ο εκδότης του μπορεί να είναι χαρούμενος, αλλά υποψιάζομαι ότι η ομάδα δημοσίων σχέσεών του δεν θα είναι καθόλου χαρούμενη».

Διάβασε επίσης:

Τσακωμοί, τεκίλες και ναρκωτικά: Οι αποκαλύψεις του πρίγκιπα Harry δεν έχουν τέλος

Ο πρίγκιπας Harry συνεχίζει την «περιοδεία» του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση των απομνημονευμάτων με τίτλο «Spare», που κυκλοφορεί σήμερα 10/1. Τη Δευτέρα 9/1 βρέθηκε στην εκπομπή «The Late Show» όπου ο πρίγκιπας Harry μπήκε στο στούντιο συνοδεία σωματοφυλάκων καθώς ανησυχεί όλο και περισσότερο για την ασφάλειά του από τότε που μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry

Η νέα αυτή συνέντευξη που δίνει ο Δούκας είναι στο πλαίσιο της προώθησης του βιβλίου του. «Η συνέντευξη είναι η πρώτη που δίνει ο πρίγκιπας Harry στο The Late Show και συμπίπτει με την ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων απομνημονευμάτων του, Spare», ανακοίνωσε το CBS. Η ομάδα δημοσίων σχέσεων του καναλιού πρόσθεσε: «Με την ωμή, αμείλικτη ειλικρίνειά του, το Spare είναι μια έκδοση-ορόσημο γεμάτη διορατικότητα, αποκαλύψεις, ενδοσκόπηση και σοφία για την αιώνια επικράτηση της αγάπης πάνω στη θλίψη».

Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top