Now Reading
Φτιάξε το πιο spicy smoothie με γάλα μάνγκο και μπαχαρικά για να δώσεις boost στην ημέρα σου

Φτιάξε το πιο spicy smoothie με γάλα μάνγκο και μπαχαρικά για να δώσεις boost στην ημέρα σου

Avatar photo
Φτιάξε το πιο spicy smoothie με γάλα μάνγκο και μπαχαρικά για να δώσεις boost στην ημέρα σου

Αυτό το κρεμώδες και φρουτώδες πικάντικο χρυσό smoothie μάνγκο έχει μεγάλη γεύση, με μια πινελιά μπαχαρικών.

Αυτό το smoothie έχει φρουτώδη γεύση μάνγκο και μία ζέστη γεύση γάλακτος σε χρυσό χρώμα όπως και το χρώμα του συγκεκριμένου φρούτου, καθώς και μια πικάντικη δόση καγιέν. Είναι υπέροχο, και υπέροχα πολύπλοκο γευστικά!  

Δημιούργησε το δικό σου μείγμα σε σκόνη γεμάτο με ισχυρά συστατικά, όπως ρίζα κουρκουμά, και αποξηραμένα φαρμακευτικά μανιτάρια επίσης σε μορφή σκόνης, ο μαύρο πιπέρι, το τζίντζερ, η κανέλα και το κάρδαμο, και πιπέρι καγίεν. Πρόκειται για μία διατροφική δύναμη, αυτή η σκόνη superfood μπορεί να αναμιχθεί σε ζεστά ή κρύα ροφήματα, ψητά, ακόμα και σε αλμυρά πιάτα όπως η σούπα! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις προ-κατεψυγμένα κομμάτια μάνγκο ή απλά να καταψύξεις λίγο ψιλοκομμένο μάνγκο πριν φτιάξεις αυτή τη συνταγή. Αυτό προσθέτει όλη αυτή την ωραία τροπική, φρουτώδη γεύση που έχει το smoothie. Αν θέλεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις γάλα βρώμης για την υπέροχη κρεμώδη υφή του, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και οποιοδήποτε άλλο φυτικό γάλα, όπως γάλα αμυγδάλου ή καρύδας, ή ακόμα και συμβατικό γάλα που προτιμάς. Το αλεσμένο πιπέρι καγιέν προσθέτει όλη την πικάντικη γεύση σε αυτή τη συνταγή για πικάντικο smoothie και λειτουργεί πολύ καλά με το μάνγκο. 

Φτιάξε το πιο spicy smoothie με γάλα μάνγκο και μπαχαρικά για να δώσεις boost στην ημέρα σου  

Πώς να φτιάξεις το Golden Milk Mango Smoothie 

Απλά συνδύασε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ, χτύπησε τα και απόλαυσε το πιο υπέροχο smoothie. Μπορείς να το κάνεις ένα πικάντικο πρωτεϊνούχο smoothie προσθέτοντας απλώς μια μεζούρα από την αγαπημένη σου σκόνη πρωτεΐνης ή ακόμη και μια κουταλιά σπόρους chia ή σπόρους κάνναβης. Αυτό το κρεμώδες και φρουτώδες spicy golden milk mango smoothie έχει γεύση γάλακτος με ένα χρυσό χρώμα και με μια ζεστή πινελιά μπαχαρικών. 

Συνολικός χρόνος: 10 λεπτά 

Συστατικά:  

1 κατεψυγμένη μπανάνα 

1 φλιτζάνι κατεψυγμένα κομμάτια μάνγκο 

½ φλιτζάνι γάλα βρώμης ή οποιοδήποτε γάλα της επιλογής σου 

⅛ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο πιπέρι καγιέν 

Λειτουργία μαγειρέματος 

Αποτρέψτε την οθόνη σας από το να σκοτεινιάσει 

Φτιάξε το πιο spicy smoothie με γάλα μάνγκο και μπαχαρικά για να δώσεις boost στην ημέρα σου

Οδηγίες: 

Σε ένα μπλέντερ, συνδύασε την μπανάνα, το μάνγκο, το γάλα, κουρκουμά, και αποξηραμένα φαρμακευτικά μανιτάρια επίσης σε μορφή σκόνης, ο μαύρο πιπέρι, το τζίντζερ, η κανέλα και το κάρδαμο και το καγιέν. Χτύπησε το μείγμα μέχρι να γίνει λείο και κρεμώδες. 

Φτιάξε το πιο spicy smoothie με γάλα μάνγκο και μπαχαρικά για να δώσεις boost στην ημέρα σου

Και είσαι έτοιμη να το απολαύστε το! 

Διάβασε επίσης:

Βάλε στη διατροφή σου αυτά τα 5 φρούτα και χάσε βάρος τρώγοντας

Τα φρούτα είναι γνωστά για τη φυσικά γλυκιά τους γεύση και τα φωτεινά τους χρώματα και είναι επίσης μια τροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά. Στην πραγματικότητα, μερικά από τα θρεπτικά συστατικά που συνήθως υποκαταναλώνονται είναι το κάλιο και η βιταμίνη C και μπορούν να βρεθούν σε πολλά διαφορετικά φρούτα. Τα φρούτα περιέχουν επίσης φυλλικό οξύ και φυτικές ίνες, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία αντιοξειδωτικών και ενώσεων που έχουν θετικές ιδιότητες για την υγεία. Με τόσα πολλά θρεπτικά συστατικά που βρίσκονται στα φρούτα, δεν είναι περίεργο που η ιατρική σύσταση για τους είναι ενήλικες να καταναλώνουν τουλάχιστον 1,5 έως 2 φλιτζάνια την ημέρα. 

Γεμάτα με θρεπτικά συστατικά που προάγουν την υγεία, τα φρούτα είναι σαφώς μια τροφή που πρέπει να τρώμε περισσότερο. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) δηλώνουν μάλιστα ότι η κατανάλωση μιας διατροφής πλούσιας σε φρούτα και λαχανικά μπορεί να συμβάλει στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης πολλών από τις κύριες αιτίες ασθένειας και θανάτου, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, του διαβήτη τύπου 2, ορισμένων μορφών καρκίνου και της παχυσαρκίας. Όταν πρόκειται για την υποβοήθηση της απώλειας βάρους, οι φυτικές ίνες είναι η θρεπτική ουσία στα φρούτα που μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια κιλών. Σε σύγκριση με πολλές άλλες πηγές αυτών των θρεπτικών συστατικών, όπως οι ξηροί καρποί, τα δημητριακά ολικής αλέσεως και τα όσπρια, τα φρούτα απαιτούν ελάχιστη έως καθόλου προετοιμασία και μπορούν να ικανοποιήσουν την επιθυμία για γλυκό χωρίς πρόσθετη ζάχαρη. 

φρούτα

Όταν αναζητάς διάφορες μεθόδους για την απώλεια βάρους, είναι εύκολο να επικεντρωθείς περισσότερο σε αυτά που δεν μπορείς να φας παρά στις τροφές που πρέπει να τρως για να χάσεις βάρος. Τα φρούτα έχουν λιγότερες θερμίδες από άλλες γλυκές τροφές, περιέχουν περισσότερες φυτικές ίνες από πολλά κοινά συσκευασμένα σνακ και είναι εύκολο να τα πάρεις μαζί σου και να τα καταναλώσεις οπουδήποτε. Για αυτούς τους λόγους, και όχι μόνο, τα φρούτα πρέπει να αποτελούν μέρος του καθημερινού μενού. Και, αν θέλεις να βελτιώσεις τη διατροφή σου για λόγους απώλειας βάρους, θα μπορούσε να είναι τόσο εύκολο, όσο το να τρως περισσότερα φρούτα. Στην συνέχεια θα βρεις τα καλύτερα φρούτα για την απώλεια βάρους.   

Δες εδώ ποια φρούτα βοηθούν στην απώλεια βάρους 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-a
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4 γρήγοροι τρόποι για να διαχειριστείς τα έντονα και μεγάλα συναισθήματα



Ακολούθησε το TheIssue.gr στο Google News και μάθε πρώτη όλα τα νέα!







OPINION POST

Dnews

theissue.gr

OPINION POST

Copyright © 2022 – 2024 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by OPINION POST