Now Reading
Πόσα σουτιέν τελικά χρειαζόμαστε; Δεν είναι ρητορική ερώτηση, υπάρχει απάντηση

Πόσα σουτιέν τελικά χρειαζόμαστε; Δεν είναι ρητορική ερώτηση, υπάρχει απάντηση

Ιωάννα Σαλαμουρα
εσώρουχα μπεζ και μαύρα

Πόσα σουτιέν τελικά πρέπει να έχουμε, οι ειδικοί μας δίνουν τις απαντήσεις.

Είναι γεγονός πως αν ανοίξουμε τα συρτάρια μας με τα εσώρουχα θα διαπιστώσουμε ότι έχουμε πολλά και σχεδόν αφόρετα σουτιέν. Με δαντέλα, με μετάξι άλλα βαμβακερά, άλλα με μπανέλες ενώ άλλα χωρίς, εμπριμέ, μονόχρωμα και η λίστα είναι μεγάλη. Μη νιώθεις άσχημα γιατί δεν είσαι η μόνη που έχεις πολλά αφόρετα και αχρείαστα σουτιέν.

Πόσα όμως τελικά πρέπει να έχουμε; Μην ανησυχείς γιατί το thelist.com μας έχει καλά νέα κι έτσι δε χρειάζεται να γεμίσουμε το συρτάρι μας με δεκάδες σουτιέν, τα μισά από τα οποία πιθανότατα δεν θα φορέσουμε ποτέ. Το κόλπο είναι να βρεις ένα στιλ που αγαπάς, που θα κάνει το στήθος σου να στηρίζεται και να αγκαλιάζεται σωστά και να σου δίνει αυτοπεποίθηση. Κι έτσι να μπορείς να  φορέσεις οποιοδήποτε ρούχο από την γκαρνταρόμπα σου χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για τις τιράντες του σουτιέν ή για λεπτομέρειες που δε θέλεις να φαίνονται.

μπλε σουτιέν

Θα πρέπει να έχεις 3 καθημερινά σουτιέν στην γκαρνταρόμπα σου

Στην πραγματικότητα χρειάζεσαι 3 μόνο σουτιέν για να συνδυάζεις με τα καθημερινά σου ρούχα: ένα μαύρο, ένα λευκό και ένα σουτιέν σε τόνους του δέρματος. Το μαύρο σουτιέν μπορεί να φορεθεί κάτω από τα σκούρα φορέματα και τα πουκάμισα σου, ενώ το λευκό σουτιέν θα λειτουργήσει κάτω από πιο ανοιχτά χρώματα. Το σουτιέν σε μπεζ αποχρώσεις είναι για τα λευκά ή και πιο διάφανα μπλουζάκια. Επίσης θα πρέπει να αποφεύγεις να φοράς το ίδιο σουτιέν 2 συνεχόμενες μέρες. Θα πρέπει να δώσεις στο λάστιχο του σουτιέν την ευκαιρία να ξεδιπλωθεί και να ανακτήσει το σχήμα του, βοηθώντας το να διατηρήσει το σχήμα του.

Αφού έχεις αυτά τα 3 βασικά σουτιέν μπορείς να προχωρήσεις σε επιπλέον αγορές για ό, τι άλλο χρειάζεσαι. Για παράδειγμα κάνεις τζόκινγκ ή γυμνάζεσαι τακτικά πρόσθεσε ένα αθλητικό σουτιέν για πρόσθετη υποστήριξη ενώ αναπηδάς. Καλό είναι να έχεις 1 ή 2 στη ντουλάπα σου διότι τα καθημερινά σουτιέν επειδή ιδρώνεις χρειάζεται και να πλένονται πιο συχνά.

μπορντό σουτιένΤα εξειδικευμένα σουτιέν είναι επίσης χρήσιμα, ειδικά εάν οι προτιμήσεις σου στη μόδα κλίνουν προς ορισμένα στιλ. Για παράδειγμα, αν σου αρέσουν τα στράπλες, ένα στράπλες σουτιέν πρέπει να είναι στη λίστα για αγορά. Επίσης μπορείς να επιλέξεις ένα πολυμορφικό σουτιέν – όπου μπορείς να προσαρμόσεις τις τιράντες ανάλογα το κόψιμο που έχει το ρούχο σου.

Και, φυσικά, μια ειδική περίσταση μπορεί να απαιτεί ένα ειδικό σετ εσωρούχων. Κάτι μαύρο και δαντελωτό ή ίσως με ένα εμπριμέ ή κόκκινο σατέν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πιο όμορφα στην επέτειο σου ή να σου δώσει μια αίσθηση αυτοπεποίθησης και δύναμης για τη μεγάλη σου συνέντευξη.

εσώρουχα μπεζ και μαύρα

Διάβασε επίσης:

Δες πώς μέσα σε μόλις 5 λεπτά μπορείς να επιδιορθώσεις τα φθαρμένα σουτιέν σου

Τα σουτιέν με μπανέλες , αποτελούν αυτό το στοιχείο που δεν αποχωριζόμαστε καθημερινά. Παρόλα αυτά μπορεί μέσα στα συρτάρια μας να βρίσκονται σουτιέν που από τη χρήση που τους κάνουμε να οι μπανέλες να έχουν αρχίσει να βγαίνουν από τη θήκη τους με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά ενοχλητικές. Υπάρχει η λύση να το «βοηθήσεις» και να του δώσεις μια νέα πνοή.

κοπέλα με σουτιέν και ζακέταΈνα απόλυτα άνετο, υποστηρικτικό σουτιέν είναι δύσκολο να βρεθεί  ιδιαίτερα όταν το εν λόγω σουτιέν είναι το μόνο εσώρουχο που πραγματικά σου αρέσει. Κι ας έχεις ένα συρτάρι γεμάτο με επιλογές αλλά που δεν εφαρμόζουν καλά. Αλλά με την τακτική χρήση έρχεται και η τακτική φθορά, και είναι θέμα χρόνου να αρχίσει το καθημερινό σουτιέν σου να φέρει το σημάδι ενός καταδικασμένου εσωρούχου.

Εδώ θα δεις πώς να τα επιδιορθώσεις.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βερμούδες: Το fashion κομμάτι της άνοιξης που θα φορέσεις με flat αλλά και με chic πέδιλα
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα 2 trends του TikTok που επηρεάζουν την επιλογή του δαχτυλιδιού των αρραβώνων



Ακολούθησε το TheIssue.gr στο Google News και μάθε πρώτη όλα τα νέα!







OPINION POST

Dnews

theissue.gr

OPINION POST

Copyright © 2022 – 2024 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by OPINION POST