Now Reading
Η Δούκισσα Νομικού μιλά για τα πλούσια μακριά μαλλιά που της χάρισαν οι ορμόνες της εγκυμοσύνης

Η Δούκισσα Νομικού μιλά για τα πλούσια μακριά μαλλιά που της χάρισαν οι ορμόνες της εγκυμοσύνης

Αλεξάνδρα Τρύφωνος
Η Δούκισσα Νομικού μιλά για τα πλούσια μακριά μαλλιά που της χάρισαν οι ορμόνες της εγκυμοσύνης

Με ανάρτησή της στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε πως οι ορμόνες της εγκυμοσύνης της χάρισαν εκπληκτικό όγκο και μήκος στα μαλλιά.

Το αγγελικό της πρόσωπο, η αψεγάδιαστη σιλουέτα, ο γλυκός χαρακτήρας και η δυναμική προσωπικότητά της, έκαναν τη Δούκισσα Νομικού να κατακτήσει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 2007. Έκτοτε, τη θαυμάσαμε να «διασχίζει χιλιόμετρα» σαν αερικό σε catwalks, να πρωταγωνιστεί στις οθόνες μας, παρουσιάζοντας επιτυχημένα λαμπερά shows της ελληνικής τηλεόρασης και να «υπογράφει» τη δική της σειρά κοσμημάτων.

 

Τη θαυμάσαμε όμως και σε έναν ακόμη σπουδαίο ρόλο της, αυτόν της μητρότητας.

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης-και πιο συγκεκριμένα μέσα από την πλατφόρμα του Instagram-, η Δούκισσα Νομικού εξομολογήθηκε πως αναπολεί την περίοδο που ήταν έγκυος, θαυμάζοντας παράλληλα τα πλούσια, μακριά μαλλιά που της χάρισαν οι ορμόνες της μετά τις δύο εγκυμοσύνες.

 

Αν θέλεις να μακρύνεις κι εσύ τα μαλλιά σου γρήγορα, όπως τα μαλλιά της Δούκισσας Νομικού, να είναι υγιή, πλούσια και να έχουν υπέροχη κίνηση (ακόμα κι αν δεν σκοπεύεις να μείνεις έγκυος), ακολούθησε τις κατάλληλες συμβουλές φροντίδας:

1.Επέλεξε το ιδανικό σαμπουάν με κύριο γνώμονα τον τύπο και την ποιότητα των μαλλιών σου. Τα προϊόντα που χρησιμοποιείς πρέπει να καλύπτουν στο έπακρον τις ανάγκες των μαλλιών.

2.Μην λούζεις τα μαλλιά σου καθημερινά. Το λούσιμο πρέπει να γίνεται ιδανικά κάθε 2η ή 3η ημέρα. Αν γυμνάζεσαι καθημερινά ή νιώθεις ότι τα μαλλιά σου χρειάζονται πιο συχνό λούσιμο, ενσωμάτωσε στη ρουτίνα σου ένα ξηρό σαμπουάν και χρησιμοποίησέ το ενδιάμεσα από τα λουσίματα.

3. Αν θέλεις πιο υγιή, πλούσια και μακριά μαλλιά, η χρήση μιας ενυδατικής μάσκας μαλλιών 1 ή 2 φορές την εβδομάδα είναι απαραίτητη. Η περιεκτικότητά της σε θρεπτικά συστατικά, θα ενισχύσει την ποιότητα της τρίχας των μαλλιών σου. Επομένως, θα σε βοηθήσει να επιτύχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

4.Ένα μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής προάγει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή και αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε πιο υγιή, δυνατά και πυκνά μαλλιά. Στην αγορά θα βρεις ειδικές χτένες για μασάζ της κεφαλής. Εναλλακτικά, γίνεται υπέροχα και με τα χέρια σου.

5.Προστάτεψε τα μαλλιά σου από τη θερμότητα των εργαλείων styling.

Η Δούκισσα Νομικού μιλά για τα πλούσια μακριά μαλλιά που της χάρισαν οι ορμόνες της εγκυμοσύνης
Instagram @dutchesss_

Διάβασε επίσης:

Το συχνό styling των μαλλιών καταστρέφει την ποιότητά τους. Μάθε πώς μπορείς να τα προστατέψεις

Το styling των μαλλιών πριν βγεις από το σπίτι μπορεί να κάνει θαύματα. Τονώνει την αυτοπεποίθησή σου και σε βοηθάει να έχεις καθημερινά τα μαλλιά των ονείρων σου. Τα εργαλεία styling, όπως τα curlers, τα straighteners και τα blow dryers έχουν περίοπτη θέση στη ρουτίνα περιποίησης μαλλιών. Αν και πολλές φορές δεν το σκέφτεσαι, η συχνότητα που χρησιμοποιείς αυτά τα εργαλεία μπορεί να προκαλέσει φθορά στην ποιότητα της τρίχας των μαλλιών σου.

υγιή μαλλιά

Τα εργαλεία styling αναπτύσσουν θερμότητα, η οποία αυξάνει τον κίνδυνο των κατεστραμμένων άκρων των μαλλιών. Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσεις τα μαλλιά σου υγιή, λαμπερά και δυνατά είναι να λάβεις προληπτικά μέτρα.

Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-a
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το φρούτο που παράγει κολλαγόνο, καταπολεμά την ακμή και έχει περίσσια βιταμίνη C



Ακολούθησε το TheIssue.gr στο Google News και μάθε πρώτη όλα τα νέα!







OPINION POST

Dnews

theissue.gr

OPINION POST

Copyright © 2022 – 2024 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by OPINION POST