Now Reading
Δεν είσαι σίγουρη αν θέλεις να κάνεις tattoo; 5 πράγματα που χρειάζεται να ξανασκεφτείς

Δεν είσαι σίγουρη αν θέλεις να κάνεις tattoo; 5 πράγματα που χρειάζεται να ξανασκεφτείς

Avatar photo
λόγοι για να μην κάνεις τατουάζ

Η αλήθεια είναι ότι τα τατουάζ έχουν κάτι εντυπωσιακό και αν θέλεις να κάνεις θα πρέπει να απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις υπάρχουν όμως πολλοί λόγοι που σου λένε να μην το κάνεις αν είσαι ακόμα υπό σκέψη.

Υπάρχει κάτι πολύ συναρπαστικό στο να κάνεις τατουάζ. Αν έχεις πειραματιστεί ποτέ με προσωρινά τατουάζ ή τατουάζ χέννας κάποια στιγμή, μπορεί ήδη να νιώθεις ότι σε τραβάει προς την κατεύθυνση του να κάνεις ένα πραγματικό τατουάζ κάπου στο σώμα σου. Ίσως υπάρχει μια φράση ή ένα σύμβολο που θα θέλεις να δεις μόνιμα με τατουάζ για το βαθύτερο νόημά του. Εξάλλου, τα τατουάζ είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για τους καλλιτεχνικούς και δημιουργικούς ανθρώπους να εκφράζονται στον κόσμο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα επειδή δεν υπάρχει τίποτα χαμηλών τόνων ή μικροσκοπικό στο να κάνεις ένα τατουάζ, αυτό το είδος τέχνης του σώματος διαρκεί για πάντα.  

Αν και είναι αλήθεια ότι μπορείς να πληρώσεις επιπλέον χρήματα για να αφαιρέσεις ένα τατουάζ στο μέλλον, οι περισσότεροι άνθρωποι που κάθονται σε ένα εργαστήριο τατουάζ δεν σχεδιάζουν ακριβώς να απαλλαγούν από αυτή τη μορφή τέχνης σε οποιοδήποτε σημείο. Με όλους τους παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψη σου προτού κάνεις ένα πραγματικό τατουάζ, μπορεί να καταλήξεις στη συνειδητοποίηση ότι θέλεις να εκφραστείς καλλιτεχνικά με διαφορετικό τρόπο. Το να κάνεις αυτό το τατουάζ που σκέφτεσαι πιθανόν να μην είναι η καλύτερη ιδέα για σένα ατομικά, αν ισχύει για εσάς κάποια από τις παρακάτω δηλώσεις.

λόγοι για να μην κάνεις τατουάζ  

  1. Το τατουάζ μπορεί να επηρεάσει το μελλοντικό εργασιακό περιβάλλον σου

Παρόλο που η αντίληψη της κοινωνίας για τα τατουάζ έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια, εξακολουθεί να είναι ζωτικής σημασίας να εξετάσεις πώς το τατουάζ που επιλέξεις θα επηρεάσει τις μελλοντικές προοπτικές εργασίας.    

  1. Έχεις ήδη μετανιώσει για άλλα τατουάζ που έχεις κάνει

Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να σκεφτείς τυχόν τατουάζ που έχεις ήδη στο σώμα σου. Σκέψου καλά  για το πώς αισθάνεσαι για ένα ή περισσότερα από τα τατουάζ με τα οποία ζεις ήδη μαζί τους. Έχεις μετανιώσει βαθιά για κάποιο από αυτά που έχεις ήδη αποκτήσει στο παρελθόν; Αν ναι, ίσως να θέλεις να επανεξετάσεις το ενδεχόμενο να προσθέσεις ένα επιπλέον τατουάζ στο σώμα σου.

λόγοι για να μην κάνεις τατουάζ

3.Δεν έχεις ερευνήσει τον συμβολισμό που θέλεις να πετύχεις 

Ήρθε η ώρα να κάνεις μια σοβαρή έρευνα σχετικά με τον συμβολισμό που σε ενδιαφέρει για το τατουάζ σου πριν το κάνεις. Εάν δεν έχεις ερευνήσει διεξοδικά τον συμβολισμό που θέλεις, μπορεί να καταλήξεις με ένα τατουάζ που αντιπροσωπεύει κάτι με το οποίο στην πραγματικότητα δεν συμφωνείς. Αν δεν έχεις πλήρη γνώση του συμβολισμού πίσω από συγκεκριμένες εικόνες, φράσεις και εμβλήματα, μπορεί να καταλήξεις με ένα τατουάζ για το οποίο νιώθεις πραγματικά μετανιωμένη.  

  1. Είσαι μεθυσμένη από αλκοόλ ή άλλα ναρκωτικά

Είναι λάθος η ιδέα να κάνεις ένα τατουάζ όταν είσαι μεθυσμένη από αλκοόλ ή άλλα ναρκωτικά. Επιπλέον, δεδομένου ότι το αλκοόλ αραιώνει το αίμα, η συνεδρία του τατουάζ θα είναι πιθανότατα γεμάτη υπερβολική αιμορραγία. Για τους λόγους αυτούς, τα περισσότερα καταστήματα που κάνουν τατουάζ έχουν κανόνες που δεν επιτρέπεται να είσαι εμφανώς υπό την επήρεια ουσιών.

λόγοι για να μην κάνεις τατουάζ  

5.Σε πιέζει ένας φίλος ή ο σύντροφος σου να το κάνεις το τατουάζ 

Ένας από τους χειρότερους λόγους για να κάνεις ένα τατουάζ είναι ότι κάποιος φίλος ή σύντροφος σε πιέζει να το κάνεις. Η κολλητή σου φίλη μπορεί να θέλει να κάνετε μαζί ένα τατουάζ και η ιδέα ακούγεται  χαριτωμένη και γλυκιά στη θεωρία, αλλά τι θα σκεφτόσουν για το τατουάζ αν εσύ και η κολλητή σου καταλήγατε να τσακωθείτε; Είναι πιθανό ο σύντροφος σου να θέλει να κάνεις τα αρχικά του τατουάζ στο πλάι του καρπού, ώστε να το βλέπει κάθε φορά που κρατάει το χέρι σου. Η ιδέα ακούγεται απίστευτα ρομαντική και ερωτική, αλλά πώς θα νιώσεις αν εσύ και ο σύντροφός σου χωρίσετε; Παρόλο που ελπίζουμε κάθε σχέση στη ζωή μας να είναι υγιής, μακροχρόνια και καταπληκτική, δεν είμαστε μέντιουμ που μπορεί να δει το μέλλον.

λόγοι για να μην κάνεις τατουάζ   

Μπορείς πάντα να ζητήσεις από τον καλλιτέχνη τατουάζ που έχεις επιλέξει να δοκιμάσει μια μικρή περιοχή του δέρματος πριν ολοκληρώσει ένα ολόκληρο έργο σε μεγαλύτερη περιοχή. Αλλά, αν έχεις την παραμικρή τάση ότι θα είσαι αλλεργική στη βαφή του τατουάζ, θα πρέπει σίγουρα να παραλείψεις να κάνεις αυτό το τατουάζ που σκεφτόσουν.

Διάβασε επίσης:

Μια 106χρονή tatoo artist στο εξώφυλλο της Vogue αντιπροσωπεύοντας τη γενναιότητα και την ομορφιά

Στο Vogue Philippines, η Apo Whang-Od φιγουράρει στο εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου, μια κίνηση που κάνει την 106χρονη καλλιτέχνη τατουάζ από τις Φιλιππίνες το γηραιότερο άτομο που έχει εμφανιστεί ποτέ στο εξώφυλλο της Vogue. Η Whang-Od -γνωστή και ως Maria Oggay- τελειοποιεί την τέχνη του χειροποίητου τατουάζ από την εφηβεία της, μαθαίνοντας υπό τις οδηγίες του πατέρα της.

 

Ο τόπος διαμονής της βρίσκεται στο ορεινό χωριό Buscalan, περίπου 15 ώρες βόρεια της Μανίλα, στην επαρχία Kalinga, και θεωρείται η παλαιότερη mambabatok – ή παραδοσιακή τατουατζού Kalinga – της χώρας. Κάποτε, τα χειροποίητα τατουάζ που δημιουργεί η Whang-Od χρησιμοποιώντας μόνο ένα ραβδί μπαμπού, ένα αγκάθι από ένα δέντρο pomelo, νερό και κάρβουνο, τα κέρδιζαν οι ιθαγενείς πολεμιστές Butbut. 

Τώρα, οι διεθνείς επισκέπτες που αναζητούν τα γεωμετρικά σχέδια με την υπογραφή της αποτελούν μεγάλο μέρος της πελατείας της. «Ανακηρυγμένη ως η τελευταία mambabatok της γενιάς της, έχει αποτυπώσει τα σύμβολα της φυλής Kalinga -που σημαίνουν δύναμη, γενναιότητα και ομορφιά- στο δέρμα χιλιάδων ανθρώπων που έχουν κάνει το προσκύνημα στο Buscalan», ανέφερε το Vogue Philippines σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Δες εδώ  την μεγαλύτερη σε ηλικία tattoo artist 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θέλεις υπέροχα μακριά και πυκνά μαλλιά; Ανακάλυψε 11 τροφές που θα σε βοηθήσουν να τα αποκτήσεις
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Duck walk: Σμίλευσε και δυνάμωσε το κάτω μέρους του σώματός σου με αυτή την ιδιαίτερη άσκησηDnews

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews       pelop.gr       theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr