Now Reading
Σε μόλις 15 λεπτά μπορείς να κάνεις την τέλεια άσκηση όπου κι αν βρίσκεσαι

Σε μόλις 15 λεπτά μπορείς να κάνεις την τέλεια άσκηση όπου κι αν βρίσκεσαι

Avatar photo
Ενίσχυσε την ευελιξία σου και τη δύναμη του πυρήνα σου σε μόλις 15 λεπτά χωρίς εξοπλισμό

Εάν ταξιδεύεις πολύ ή είσαι σφιγμένη αυτό το διάστημα, δοκίμασε αυτήν την πρακτική yoga για να ενεργοποιήσεις το σώμα σου και το μυαλό σου.

Εάν δεν έχεις χώρο στο σπίτι, μπορεί να είναι δύσκολο να βρεις τρόπους άσκησης. Ίσως δεν έχεις τον απαιτούμενο χώρο να απλώσεις ένα στρώμα γυμναστικής ή ίσως μένεις σε όροφο πολυκατοικίας και ενδεχομένως ενοχλείς κάποιον γείτονα, οπότε οι προπονήσεις με άλματα κάνουν θόρυβο και είναι αποτρεπτικές

Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι για να ασκηθείς που απαιτούν ελάχιστο χώρο και χρόνο. Αυτή η ρουτίνα yoga από την εκπαιδευτή γιόγκα Adriene Mishler, γνωστή για το κανάλι της στο YouTube Yoga with Adriene , είναι ο τέλειος τρόπος για να αθληθείς, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Πώς να κάνεις διατάσεις σωστά το κάτω μέρος της πλάτης σου για να αισθανθείς ανακούφισηΕίναι σχεδιασμένο για άτομα που ταξιδεύουν συχνά, ώστε αν είσαι ένα από αυτά να μπορείς να το κάνεις από το αεροδρόμιο ή το μπαλκόνι του ξενοδοχείου. Αλλά μπορείς να το κάνεις και στο σπίτι.

Σχεδιασμένη γύρω από μερικές από τις κορυφαίες διατάσεις yoga για αρχάριους , αυτή η πρακτική είναι ιδανική για κουρασμένες αρθρώσεις και μύες, ιδιαίτερα εάν αντιμετωπίζεις μυϊκό πόνο καθυστερημένης έναρξης (DOMS) μετά την προπόνηση.

Η ρουτίνα της Mishler είναι επίσης ιδανική για να σε βοηθήσει αμέσως μετά την προπόνηση. Εάν είσαι ιδιαίτερα κουρασμένη ή αναζητάς μια επιλογή πολύ χαμηλής πρόσκρουσης, μπορείς να κάνεις το μεγαλύτερο μέρος αυτής της ρουτίνας από καθιστή θέση, είτε σταυροπόδι είτε γονατιστή.

Η yoga μπορεί να έχει παρόμοια οφέλη με την εκμάθηση του διαλογισμού και είναι καλή για το σώμα και το μυαλό . Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να το κάνεις αυτό είναι να χαλαρώνεις κατά τη διάρκεια της πρακτικής και να παίρνεις βαθιές εισπνοές και εκπνοές από τη μύτη.

Πώς να κάνεις διατάσεις σωστά το κάτω μέρος της πλάτης σου για να αισθανθείς ανακούφισηΥπάρχουν συγκεκριμένες ασκήσεις αναπνοής που μπορείς να κάνεις για να σε βοηθήσουν να φέρεις μια αίσθηση ηρεμίας. Μια απλή περιλαμβάνει εισπνοή από τη μύτη για τέσσερις μετρήσεις και εκπνοή από τη μύτη για τέσσερις μετρήσεις.

Δεδομένου ότι θα κάνεις τη ρουτίνα ενώ στέκεσαι, είναι σημαντικό να εστιάσεις επίσης στη στάση σου για να αξιοποιήσεις στο έπακρο την προπόνησή σου. Μπορείς να δεσμεύσεις τον μυ του πυρήνα σου (την περιοχή γύρω από το στομάχι σου που είναι υπεύθυνη για τη στάση, την ισορροπία και τη σταθερότητα) βάζοντάς τα στο θώρακά σου και διασφαλίζοντας ότι δεν θα σχηματίζεις καμάρα στην πλάτη σου.

Εάν θεωρείς ότι η ορθοστασία για παρατεταμένες περιόδους αποτελεί πρόκληση, τότε θα χαρείς να μάθεις ότι μπορείς να έχεις τα οφέλη της yoga ενώ κάθεσαι. Αυτή η ρουτίνα yoga με καρέκλα 8 κινήσεων ενισχύει την κινητικότητά σου και το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα κάθισμα.

Διάβασε επίσης:

Η νέα μέθοδος 3-2-8 είναι το μυστικό απόλυτης τόνωσης του σώματός σου

Φαίνεται ότι στο FitTok κάνει το ντεμπούτο της σε μια νέα τάση προπόνησης κάθε δεύτερη εβδομάδα: την προπόνηση 12-3-30 σε διάδρομο , την πρόκληση χορού-σανίδας και το Hot Girl Walk. Η τελευταία όμως fitness τάση του που έγινε viral είναι η μέθοδος 3-2-8.

Η νέα μέθοδος 3-2-8 είναι το μυστικό απόλυτης τόνωσης του σώματός σουΦημολογείται ότι σε κάνει να αισθάνεσαι δυνατή και απόλυτα τονωμένη, σύμφωνα με την δημιουργό του, ενώ αποδίδει εμφανή αποτελέσματα σε μόλις τρεις μήνες.

Δες εδώ τη μέθοδο

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θέλεις να αποκτήσεις άμεσα επίπεδη κοιλιά; Δοκίμασε 3 αποτελεσματικές ασκήσεις Pilates
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
10 ιδανικές τροφές για την καλύτερη υγεία του θυρεοειδή σουDnews

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews       pelop.gr       theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr