Now Reading
Πώς μπορείς να καταλάβεις αν ο σύντροφός σου είναι ομοφυλόφιλος και στο κρύβει

Πώς μπορείς να καταλάβεις αν ο σύντροφός σου είναι ομοφυλόφιλος και στο κρύβει

Avatar photo

Πάρα πολλές γυναίκες αναρωτιούνται αν ο σύζυγός τους είναι γκέι, χωρίς ποτέ να το συζητήσουν με κανέναν άλλον, κάτι που μπορεί να τις κάνει να νιώθουν πολύ απομονωμένες.

Όσο άσχημο κι αν είναι να το παραδεχτούμε, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δε ζούμε σε μία από τις πιο ανοιχτόμυαλες χώρες του κόσμου, συχνά ακούμε ακόμα ομοφοβικά και τρανσφοβικά σχόλια να γίνονται για σε ομοφυλοφίλους ανθρώπους. Ο ρατσισμός να συνεχίζει να επικρατεί απέναντι σε κάθε διαφορετικότητα, ανεξάρτητα από τα βήματα προόδου που έχουν γίνει. Λαμβάνοντας υπόψη ιστορίες που έχουμε ακούσει για άνδρες που ξυλοκοπούνται επειδή είναι ομοφυλόφιλοι, μπορούμε σίγουρα να καταλάβουμε γιατί οι ομοφυλόφιλοι άνδρες θα ήθελαν να παντρευτούν γυναίκες και να κρύψουν την πραγματική ταυτότητα της σεξουαλικότητας τους. 

 

Αν και καταλαβαίνουμε απόλυτα γιατί οι άνδρες παντρεύονται γυναίκες, δεν μπορούμε να πούμε πως αυτό είναι και το σωστό. Και αυτό γιατί δεν είναι δίκαιο για τις γυναίκες που παντρεύονται εν αγνοία τους έναν ομοφυλόφυλο άνδρα (γι’ αυτό μιλάμε όχι έναν γάμο, μια συμβίωση που θα γίνει εν γνώση και των δύο πλευρών, αυτό είναι απόλυτα αποδεκτό) και να μένουν με την απορία κάθε φορά που τον βλέπουν να συμπεριφέρεται «κάπως πιο ερωτικά» με ανθρώπους του ίδιου φύλου του.

Κακά τα ψέματα: οι ενδείξεις αν ο σύντροφός σου είναι ομοφυλόφυλος και δεν στο έχει παραδεχτεί είναι αρκετές. Οι παρακάτω ενδείξεις μπορούν να σε κάνουν να το υποψιαστείς και ναι να του ανοίξεις κουβέντα χωρίς ταμπού και ενοχές. Παιδιά, εν έτη 2023 είναι ανεπίτρεπτο να μην μπορούμε να μιλάμε για τις σεξουαλικές μας προτιμήσεις ελεύθερα, τη στιγμή που η ελευθερία της έκφρασης είναι δικαίωμά μας…

Πώς μπορείς να καταλάβεις αν ο σύντροφός σου είναι ομοφυλόφιλος

 1. Είπε ότι «περιμένει τη νύχτα του γάμου» για να έχετε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις

Μόνο ένα μικρό ποσοστό των γάμων περιλαμβάνει δύο παρθένους ανθρώπους τη νύχτα του γάμου  τουλάχιστον, στον περισσότερο κόσμο. Υποθέτοντας ότι δεν ανήκει σε κάποια σοβαρή θρησκευτική αίρεση, είναι πολύ πιθανό να λέει ψέματα ως μέσο για να αποφύγει να κάνει σεξ μαζί σου. 


 1. Η σεξουαλική σας ζωή είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη

Οι περισσότερες γυναίκες που παντρεύονται ομοφυλόφιλους άνδρες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα όταν πρόκειται για τη σεξουαλική τους ζωή, και αυτό είναι απολύτως λογικό. Όταν είσαι παντρεμένη ή έχεις σχέση με κάποιον που δεν του αρέσει το φύλο σου, καμία παραίνεση ή παρακαλετό δεν θα τον κάνει να ενδιαφερθεί. Η χημεία δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ποτέ. Κατά συνέπεια, τίποτα που θα μπορούσες να κάνεις δεν θα τον έκανε να ενδιαφερθεί να κοιμηθεί μαζί σου.

 1. Φαίνεται να αδιαφορεί και για άλλες γυναίκες

Οι γυναίκες που είναι παντρεμένες με ομοφυλόφυλους άντρες δεν θα πιάσουν ποτέ τους συζύγους τους να βλέπουν στρειτ πορνό,λένε οι ειδικοί επειδή δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για τις γυναίκες. Επίσης, δεν θα τους πιάσουν να φλερτάρουν και με άλλες γυναίκες. 

 1. Τον έχεις πιάσει να βλέπει gay πορνό

Εντάξει, μην παραμυθιάζεις τον εαυτό σου. Στην καλύτερη περίπτωση, είναι κρυμμένος ως αμφιφυλόφιλος. Στη χειρότερη, είναι ένα από τα σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σου είναι γκέι. Όπως και να έχει, μάλλον θα πρέπει να κάνεις τις ερωτήσεις που πρέπει να γίνουν, όσο και αν τις φοβάσαι. 

 1. Συμπεριφέρεται περισσότερο σαν φίλος παρά σαν σύντροφος 

Ομολογουμένως, αυτό είναι ένα στερεότυπο που μπορεί να υπάρχει ή να μην υπάρχει. Ωστόσο, θα το προσθέσουμε γιατί πολλές γυναίκες το έχουν αναφέρει ως ένδειξη. Υπάρχει κάτι που μπορεί να ειπωθεί για τις δονήσεις που παίρνεις, και ενώ δεν είναι πάντα αξιόπιστες, συχνά είναι πολύ καλές ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Αν συμπεριφέρεται περισσότερο σαν φίλος παρά σαν σύντροφος, μπορεί ή να μη σε θέλει ή να του αρέσουν άτομα του ίδιου φύλου με εκείνον. 

  γάμος

 1. Έχει έναν συγκεκριμένο άντρα φίλο που φαίνεται να είναι λίγο περισσότερο κοντά του για να νιώθει άνετα

Έχεις νιώσει ποτέ ότι είσαι ο τρίτος τροχός σε μια σχέση με έναν συγκεκριμένο άντρα; Σου μίλα τακτικά για τον κολλητό του ή περνάει τη νύχτα με τον φίλο του; Αν ναι, μπορεί ο «φίλος» του να είναι στην πραγματικότητα ένας γκέι εραστής. 

 1. Είναι εξαιρετικά ομοφοβικός

Πολλοί άνδρες που είναι κρυφά ομοφυλόφιλοι κάνουν τα πάντα για να πείσουν τους άλλους ότι δεν είναι. Αυτό συχνά σημαίνει ότι θα είναι εξωτερικά ομοφοβικοί ή ακόμα και θα εκφοβίζουν γκέι ανθρώπους. 

 1. Βρίσκεις gay πορνό στον υπολογιστή του ή στο κινητό του τηλέφωνο

Αυτό είναι νόμιμη απόδειξη ότι του αρέσουν οι άντρες και πρέπει να είσαι ειλικρινής σχετικά με το τι σημαίνει αυτό. Τουλάχιστον, είναι αμφιφυλόφιλος. Στην καλύτερη περίπτωση, μπορεί να είσαι παντρεμένη με έναν άνδρα που κρύβει τον πραγματικό σεξουαλικό του προσανατολισμό. 

  

 

 1. Είναι εξαιρετικά θρησκευόμενος ή προέρχεται από ένα εξαιρετικά αντι-ομοφυλοφιλικό υπόβαθρο

Οι ομοφυλόφιλοι άνδρες που γεννήθηκαν σε ακραία θρησκευτικό υπόβαθρο ή σε άλλες εξαιρετικά αντι-LGBTQ περιοχές έχουν κάθε λόγο στον κόσμο να θέλουν να παντρευτούν μια γυναίκα ως έναν τρόπο να αποφύγουν να αποκαλυφθούν. Η αποκάλυψη μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να χάσουν τη δουλειά τους, την οικογένειά τους ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμη και τη ζωή τους.  Αν και αυτό δεν είναι πάντα σημάδι ότι ο σύντροφός σου είναι ομοφυλόφιλος, ένα τέτοιο ιστορικό θα εξηγούσε σίγουρα γιατί ένας ομοφυλόφιλος άνδρας μπορεί να καταλήξει να παντρευτεί μία γυναίκα. 

 1. Τον βρήκες να σερφάρει σε ένα γκέι site γνωριμιών

Αυτό θα πρέπει να σε οδηγήσει στο να κάνεις μια σειρά από ερωτήσεις, με την πιο σημαντική να είναι γιατί βρίσκεται σε γκέι ιστοσελίδα γνωριμιών, αφού έχει σχέση με γυναίκα. Απλά λέγοντας, αυτό είναι ένα σημάδι ότι  λέει ψέματα για τη σεξουαλικότητά του. 

  

 1. Δεν ζηλεύει, ακόμα κι αν προσπαθήσεις να τον κάνεις να ζηλέψει

Λίγη ζήλια είναι φυσιολογική και συχνά αποτελεί σημάδι ότι εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για εσένα. Καθόλου ζήλια είναι σημάδι ότι είτε έχει χάσει το ενδιαφέρον του είτε δεν είχε ποτέ ενδιαφέρον, εξαρχής. 

 1. Γίνεται υπερευαίσθητος με άλλους άντρες, ίσως περισσότερο απ’ ό,τι μαζί σου

Κρατάει τα χέρια με τους άντρες φίλους του, αλλά φαίνεται εντελώς χλιαρός στο κράτημα χεριών μαζί σου; Μήπως αγκαλιάζει συχνά άλλους άντρες; Αν ναι, μπορεί να έχεις έναν ομοφυλόφιλο σύζυγο.  Και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς σε ένα ειδικό για να διαχειριστείς την κατάσταση και την δίκη σου ψυχική υγεία και στη συνέχεια να κάνει μία ειλικρινή και ουσιαστική συζήτηση με τον σύζυγο-σύντροφο σου σχετικά με το θέμα.  

Διάβασε επίσης:

20 μικρά πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και «αγαπούν» κρυφά οι άντρες

Είτε ένας άντρας μόλις έχει αρχίσει να βγαίνει με μια γυναίκα είτε βρίσκεται σε μια σταθερή σχέση μαζί της, υπάρχουν μερικά χαριτωμένα πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και τα οποία οι άντρες λατρεύουν. Και συνήθως κάνει αυτά τα πράγματα χωρίς να το σκέφτεται δεύτερη φορά. Αν και μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβεις τι θέλουν οι άντρες, υπάρχουν ορισμένες, διακριτικές ενέργειες που κάνουν οι γυναίκες και τις οποίες οι άντρες αγαπούν κρυφά.  Υπάρχουν πολλά περίεργα πράγματα που οι άντρες βρίσκουν ελκυστικά, συμπεριλαμβανομένων μικρών συνηθειών και ενεργειών που πιθανώς δεν γνωρίζεις καν. Αλλά ποια είναι αυτά; 

 

Εδώ θα βρεις ποια είναι τα 20 πράγματα που κάνουν τα κορίτσια και τα οποία οι άντρες -κρυφά- λατρεύουν. 

 1. Να ακουμπάς το κεφάλι σου στο στήθος του

Όταν ξαπλώνεις στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση ή ξαπλώνεις στο κρεβάτι μετά από μια κουραστική μέρα, είναι ένα από τα καλύτερα συναισθήματα όταν μια γυναίκα βάζει το κεφάλι της στο στήθος σου και βάζει το χέρι της πάνω σου. 

 1. Να ζητάει υποστήριξη

Στους άντρες,  αρέσει να νιώθουν ότι είναι προστατευμένοι και αυτό σημαίνει ότι νιώθει ασφάλεια στην αγκαλιά μας. Στην πραγματικότητα, είναι ένα από τα πιο ελκυστικά πράγματα που κάνουν τα κορίτσια. 

Διάβασε τη συνέχεια εδώ 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποθήκευσε σωστά το προϊόν ρετινόλης σου για να το διατηρήσεις αποτελεσματικό
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ζαχαρωτα με ξινη γευσηDnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top