Now Reading
Τέλος η φιλία της Gomez με τη γυναίκα που της έδωσε το νεφρό – Τι έφερε τη ρήξη στη σχέση τους

Τέλος η φιλία της Gomez με τη γυναίκα που της έδωσε το νεφρό – Τι έφερε τη ρήξη στη σχέση τους

Avatar photo

Η Selena Gomez φαίνεται πως διέκοψε τη φιλία της με την κολλητή της Francia Raisa, η οποία ήταν εκείνη που της δώρισε το νεφρό της.

Η 30χρονη τραγουδίστρια ήταν βαριά άρρωστη με λύκο όταν η ηθοποιός Francia Raisa προσφέρθηκε να της δωρίσει το νεφρό της και υποβλήθηκαν στη δύσκολη διαδικασία μεταμόσχευσης το 2017. Η Gomez περιέγραψε με λεπτομέρειες τη μάχη για την υγεία της στο ντοκιμαντέρ της που μόλις κυκλοφόρησε, αλλά ξέχασε να αναφέρει τη Raisa.

Αυτό που προκάλεσε αναστάτωση ήταν οι δηλώσεις της σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Rolling Stone, όπου η Gomez έχρισε την Τaylor Swift ως τη μόνη φίλη της ανάμεσα στους διάσημους.

Μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ «Selena Gomez: My Mind & Me», η Francia έκανε unfollow την Gomez στο Instagram και ήταν τόσο εξοργισμένη από το απόσπασμα της Gomez για τη Swift που το χαρακτήρισε “ενδιαφέρον” στα σχόλια μιας ανάρτησης στο E!News.

Η Gomez από την πλευρά της δεν άφησε ασχολίαστη την κίνηση της ηθοποιού και σε ανέβασε βίντεο στο TikTok που αναφέρει ότι η Raisa την έκανε unfollow αφού σνόμπαρε στο ντοκιμαντέρ της. Συγκεκριμένα σχολίασε: «λυπάμαι που δεν ανέφερα τον καθένα που γνωρίζω» σοκάροντας τους θαυμαστές της, καθώς η Raisa ήταν εκείνη που της έσωσε τη ζωή. Η Francia διέγραψε έκτοτε το σχόλιό της, ενώ η Gomez την ακολουθεί ακόμη στο Instagram.

Πώς ξεκίνησε η κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών

Την περασμένη εβδομάδα η Gomez υποστήριξε ότι είχε μόνο μία καλή φίλη στη σκηνή του Hollywood και αναφέρθηκε στη φιλία της με τη Swift. Λέγεται ότι έναν χρόνο μετά τη μεταμόσχευση του νεφρού το 2017, οι δύο φίλες απομακρύνθηκαν ωστόσο επανασυνδέθηκαν το 2021. Μάλιστα η Raisa ήταν και στο πάρτι γενεθλίων της Gomez τον Ιούλιο.

Οι θαυμαστές της Gomez έσπευσαν, πάντως να την υποστηρίξουν λέγοντας πως αναφερόμενη στη Swift εννοούσε μία superstar και πως η Raisa θα έπρεπε ιδιαιτέρως να ζητήσει τον λόγο για τη δήλωση και όχι να της κάνει αμέσως unfollow.

Πηγή: Tik Tok – Selena Gomez

«Ήταν το καλύτερο που μου συνέβη ποτέ»

Η Selena Gomez αποκάλυψε πως ο χωρισμός της με τον Justin Bieber το 2018 την οδήγησε σε ένα από τα ομορφότερα κεφάλαια της ζωής της. Στο ντοκιμαντέρ της, η τραγουδίστρια χαρακτήρισε το τέλος της σχέσης της από τον Bieber ως «το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ».

Μιλώντας γα το πώς έγραψε το κομμάτι «Loose You to Love me», που έγινε μεγάλη επιτυχία το 2020, η Gomez αποκάλυψε πως ήθελε με αυτό να εκφράσει τα συναισθήματά της για τον χωρισμό, τον οποίο ακολούθησε o γάμος του Justin Bieber με τη Hailey Baldwin. «Έστειλα μήνυμα στους συνθέτες Julia Michaels και Justin Tranter και είπα: “Νομίζω πως είμαι έτοιμη να εκφράσω τη θλίψη μου”. Γράψαμε αυτό το τραγούδι μέσα σε 45 λεπτά. Το πιο γρήγορο που έχω ποτέ ηχογραφήσει», ακούγεται να λέει στο ντοκιμαντέρ.

«Δεν μιλά μόνο για μια χαμένη αγάπη. Είναι πολλά περισσότερα. Αφορά στο πώς εγώ έμαθα να επιλέγω τον εαυτό μου. Τη ζωή. Ελπίζω, επίσης, πως όσοι το ακούν μπορούν να βρουν γαλήνη μέσα από αυτό. Αυτό το τραγούδι μιλά για τη γνώση του ότι έχασες κάθε κομμάτι του εαυτού σου που γνώριζες και μόλις ανακαλύπτεις ποιος είσαι ξανά», συνέχισε και παραδέχτηκε πως το να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής μετά τον χωρισμό της έκανε πολύ πιο δύσκολη τη διαχείριση της κατάστασης.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.gr    theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top