Now Reading
Η Selena Gomez μιλάει για τη διπολική διαταραχή: «Μου έδωσε δύναμη που μίλησα δημοσίως»

Η Selena Gomez μιλάει για τη διπολική διαταραχή: «Μου έδωσε δύναμη που μίλησα δημοσίως»

Avatar photo

Η Selena Gomez υπέστη «ψυχικό κλονισμό» κατά τη διάρκεια της περιοδείας της «Revival» το 2016,  κάτι το οποίο την έκανε να αισθάνεται ότι θέλει να πεθάνει.

Η τραγουδίστρια του «Who Says» ακύρωσε το υπόλοιπο της περιοδείας της ύστερα από το περιστατικό με τον «ψυχικό κλονισμό», για να μπορέσει να φροντίσει την υγεία της. Η πρώην βοηθός της Gomez, Theresa, στην κάμερα του νέου ντοκιμαντέρ του Apple TV+, «My Mind and Me» είχε επιβεβαιώσει ότι η τραγουδίστρια ήθελε να πεθάνει.

«Κάποια στιγμή είπε: Δεν θέλω να είμαι ζωντανή αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω να ζήσω», λέει  η πρώην βοηθός της και συμπληρώνει: «Ήταν μια από εκείνες τις στιγμές που κοιτάς στα μάτια της και δεν υπάρχει τίποτα εκεί. Ήταν εντελώς μαύρα. Είναι τόσο τρομακτικό».

Η μακροχρόνια φίλη της Gomez, η Raquelle, εξήγησε ότι η τραγουδίστρια άκουγε όλες αυτές τις φωνές στο κεφάλι της που γίνονταν όλο και πιο «δυνατές», γεγονός που προκάλεσε «ψυχωτικό ξέσπασμα». Η μητέρα της τραγουδίστριας του «Lose You to Love Me», Mandy Teefey, αποκαλύπτει ότι έμαθε για την κατάρρευση της κόρης της μέσω του TMZ, επειδή η ποπ σταρ δεν ήθελε να έχει «καμία σχέση» μαζί της.

Η Selena Gomez διαγνώστηκε τελικά με διπολική διαταραχή και μπήκε σε ίδρυμα ψυχικής υγείας για να αντιμετωπίσει τον πόνο της. «Δεν ήθελα να πάω σε νοσοκομείο ψυχικής υγείας», λέει η 30χρονη τραγουδίστρια. «Δεν το ήθελα, αλλά δεν ήθελα να είμαι πια παγιδευμένη στον εαυτό μου μέσα στο μυαλό μου. Σκέφτηκα: “Η ζωή μου έχει τελειώσει”. Σκέφτηκα, ‘Έτσι θα είμαι για πάντα’».

Η μάχη με τα αυτοάνοσα νοσήματα

Η ερμηνεύτρια του «Wolves», η οποία πάσχει από λύκο, υπέστη άλλη μια ψυχική κατάρρευση τον Οκτώβριο του 2018, αφού ο αριθμός των λευκών αιμοσφαιρίων της έπεσε κατακόρυφα από επιπλοκές που οφείλονται στην αυτοάνοση ασθένεια. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Cedars-Sinai, αλλά απαίτησε να βγει από το νοσοκομείο. Εισήχθη σε ψυχιατρική μονάδα της ανατολικής ακτής, όπου έλαβε διαλεκτική θεραπεία συμπεριφοράς (DBT), η οποία επικεντρώνεται στη διδασκαλία των ασθενών σε ενσυνειδητότητα, υγιή επικοινωνία και πρότυπα συμπεριφοράς, συναισθηματική ρύθμιση και πώς να ανταποκρίνονται καλύτερα σε αρνητικά γεγονότα.

Νωρίτερα το ίδιο έτος, τον Φεβρουάριο του 2018, η Gomez ολοκλήρωσε δύο εβδομάδες σε κέντρο αποτοξίνωσης για κατάθλιψη και άγχος, σηματοδοτώντας την τρίτη της φορά σε θεραπεία για τα προβλήματά της, μετά την οποία πηγές δήλωσαν στο Page Six ότι απέφευγε το αλκοόλ.

Σήμερα η Selena, ύστερα από πολλή προσπάθεια και ψυχοθεραπεία, πατά πολύ καλά στα πόδια της και είναι έτοιμη να μιλήσει για τους δικούς της δαίμονες. Στο ντοκιμαντέρ της με τίτλο «Selena Gomez: My mind & Me» το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα 4/10, παρουσίασε αυτό ακριβώς το «ταξίδι» και τη μάχη που έδωσε με τις ψυχικές ασθένειες. Σκοπός της δεν είναι άλλος, από το να εξαλείψει το στίγμα από τέτοιες νόσους.

«Παντρεύτηκε» τον εαυτό της

Η πρώην πρωταγωνίστρια του Disney Channel αποκάλυψε ότι διοργάνωσε έναν «γάμο» με πολλούς καλεσμένους στα 30ά γενέθλιά της, παρόλο που είναι μόνη της. «Νόμιζα ότι θα είχα παντρευτεί μέχρι τώρα, οπότε έκανα έναν γάμο στον εαυτό μου», δήλωσε στο Rolling Stone για το τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού.

Το πάρτι, το οποίο έλαβε χώρα το καλοκαίρι για να γιορτάσει τη μεγάλη της μέρα στις 22 Ιουλίου, ήταν ένα σουαρέ της Α-list. Η Gomez εξήγησε ότι στη λίστα των καλεσμένων υπήρχαν άνθρωποι που είχαν επιρροή στη ζωή της κατά τη διάρκεια της δεκαετίας των 20, όπως η Miley Cyrus, η Olivia Rodrigo, η Francia Raisa, η Camila Cabello και η Billie Eilish. «Είχαμε υπέροχα ποτά, και ήταν όμορφα, και μετά έρχεται η φίλη μου Cara Delevingne και φέρνει στριπτιτζούδες», δήλωσε στο πρακτορείο εν όψει της κυκλοφορίας του νέου της ντοκιμαντέρ.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.gr    theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top