Now Reading
O Kanye West θα διεκδικήσει και πάλι την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2024

O Kanye West θα διεκδικήσει και πάλι την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2024

Avatar photo

Ο Kanye West προσπαθεί ακόμα να εκπληρώσει τις πολιτικές του φιλοδοξίες, έχοντας ως στόχο να γίνει κάποια στιγμή Πλανητάρχης.

Μετά από τα αντισημιτικά σχόλια που επέφεραν καταιγισμό αντιδράσεων προς το πρόσωπό του, τώρα ο Kanye West είναι έτοιμος να διεκδικήσει ξανά την Προεδρεία των ΗΠΑ. Και μπορεί όλος ο επιχειρηματικός κόσμος να στέκεται απεναντί του, με τις συνεργασίες που τον έφεραν στην πρώτη θέση της λίστας του Forbes ως τον πλουσιότερο μαύρο επιχειρηματία της γενιάς να τον εγκαταλείπουν η μία μετά την άλλη (με πρώτη πρώτη την Adidas), o ίδιος όμως φαίνεται πως δεν το βάζει κάτω.

Σε video που δημοσίευσε το X17 Online, ο Αμερικανός ράπερ, επιχειρηματίας και σχεδιαστής μόδας επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ και πάλι το 2024.

Το video αρχίζει με έναν κάμεραμαν να ακολουθεί τον West και τον ακροδεξιό, αμφιλεγόμενο δημοσιογράφο Μάιλο Γιαννόπουλο να μπαίνουν σε μια αποθήκη.

«Αυτός είναι ο Μάιλο εδώ, που εργάζεται στην καμπάνια» λέει ο West. «Αυτό είναι ανακοίνωση;» ρωτάει κάποιος, ενώ ο Γιαννόπουλος γελάει και απαντά: «Υποθέτω ότι είναι».

«Ευχαριστώ, δέχομαι», γελάει ο West Στη συνέχεια κάνει μια ξενάγηση στην αποθήκη, όπου φαίνεται να δημιουργείται μια σειρά ρούχων με την επωνυμία «YE24».

«Δηλαδή θα είσαι υποψήφιος;» ρωτάει ο κάμεραμαν.

«Ναι» λέει ο ράπερ. «Είναι απλό, επειδή κανείς δεν μπορεί να μου πει, ξέρεις, “πρέπει να πεις αυτό, δεν πρέπει να πεις εκείνο” καταλαβαίνεις; Απλώς προχωράμε προς το μέλλον» τονίζει.

Ο Kanye West, ο οποίος επέστρεψε στο Twitter το περασμένο Σαββατοκύριακο 19/11, πρόσφατα ενεπλάκη σε διαμάχες σχετικά με μια σειρά αντισημιτικών σχολίων σε αναρτήσεις του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ράπερ είχε στο παρελθόν ανεπιτυχώς διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ κατά την εκλογική περίοδο του 2020.

Ο Kanye West το παράκανε και φαίνεται πως κάποιος πρέπει να τον σταματήσει

Ο 45χρονος σχεδιαστής μόδας και ράπερ, γνωστός πλέον ως Ye, διέδιδε  θεωρίες συνωμοσίας περί αντισημιτισμού σε συνεντεύξεις και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το γύρω του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες η φράση «I support my Jewish friends and the Jewish people» από διασημότητες ενάντια στα ρατσιστικά σχόλια του Ye. Μεταξύ άλλων που αναδημοσίευσαν την ανάρτηση αυτή ήταν και οι οικογένεια Kardashian.

Άλλωστε η πρώην σύζυγός του, Kim Kardashian είχε κάνει ξανά αναφορά στα σχόλια του καλλιτέχνη. «Η ρητορική μίσους δεν είναι ποτέ εντάξει ή δικαιολογημένη. Στέκομαι στο πλευρό της εβραϊκής κοινότητας και καλώ να σταματήσει άμεσα η τρομερή βία και η ρητορική μίσους προς αυτήν», είχε γράψει σε Instagram Story της.

Δεν έχουν τέλος οι κατηγορίες για τον Kanye West- Επαινούσε τον Χίτλερ λένε υπάλληλοι του

 

Ο Kanye West άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και τα άσχημα νέα δε σταματούν γι’ αυτόν. Νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο West χρησιμοποιούσε αντισημιτική ρητορική στον εργασιακό χώρο για χρόνια και φέρεται να πλήρωσε υπαλλήλους του για να μη μιλήσουν για τη ρατσιστική συμπεριφορά του. Ο West φαίνεται να σύναψε συμφωνία με έναν πρώην εργαζόμενο του καθώς ήταν μάρτυρας πολλών περιπτώσεων που ο πρώην δισεκατομμυριούχος επαινούσε τον Χίτλερ και τους Ναζί σε επαγγελματικές συναντήσεις, αναφέρει το NBC News.

Φυσικά ο West αρνείται τους ισχυρισμούς αυτούς σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο. Το NBC News μίλησε ανώνυμα με έξι άτομα που είχαν ακούσει τον επιχειρηματία να αναφέρει θεωρίες συνομωσίας για τους Εβραίους ή να επαινεί τον Χίτλερ τα τελευταία πέντε χρόνια.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.gr    theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top