Now Reading
Το απόλυτο TikTok hack για να βρίσκεις αμέσως το τέλος της αυτοκόλλητης ταινίας συσκευασίας

Το απόλυτο TikTok hack για να βρίσκεις αμέσως το τέλος της αυτοκόλλητης ταινίας συσκευασίας

Avatar photo

Το TikTok μας δείχνει τον πιο εύκολο τρόπο για να βρίσκουμε αμέσως το τέλος ενός ρολού ταινίας συσκευασίας χωρίς τη γνώστη ταλαιπωρία.

Η αυτοκόλλητη ταινία συσκευασίας είναι απαραίτητη στο νοικοκυριό, είτε ετοιμάζεσαι για μια μεγάλη μετακόμιση είτε απλά έχεις να κάνεις πολλές αποστολές για σε πακέτα για την περίοδο των διακοπών, άλλωστε, αυτά τα κουτιά δώρων δεν θα σφραγιστούν μόνα τους. 

Παρ’ όλες τις χρήσεις της, όμως, η ταινία συσκευασίας μπορεί να προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση, ειδικά όταν «χάνεις» την άκρη ενός ρολού ταινίας και μουρμουρίζεις όχι και τόσο κοσμίες λέξεις καθώς προσπαθείς να τη βρεις με τα νεύρα σου να αρχίζουν να τεντώνουν. 

Η χρήστης του TikTok Kirsten Morley μοιράστηκε πρόσφατα το απολύτως ιδιοφυές hack που θα σου εξασφαλίσει ότι δεν θα χάσεις ποτέ ξανά την άκρη του ρολού της ταινία – ή την υπομονή σου – ποτέ ξανά, συμβουλή που ισχύει για κάθε τύπου ταινία και σελοτέιπ. Δείχνοντας ένα ρολό ταινίας συσκευασίας Scotch στο διανομέα, η Morley είπε: « Σήμερα ανακάλυψα ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πίσω μέρος αυτού για να βρεις την ταινία». 

@kirsten.morley

#tapehack #adulting #todayyearsold

♬ original sound – Kirsten Morley

Το εν λόγω «αυτό» είναι η πλαστική γλωττίδα αμέσως δίπλα στο ρολό της ταινίας, η οποία μπορεί να σπρώξει προς τα κάτω μέσα στο ρολό και να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει να σηκωθεί το άκρο της. Με βάση την επίδειξη της Morley, είναι σαφώς σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται με αυτόν τον τρόπο, αλλά πολλοί σχολιαστές δεν είχαν ιδέα για την προβλεπόμενη λειτουργία της καρτέλας. 

 

«Δεν θα διαγράψω ποτέ αυτή την εφαρμογή. Μαθαίνω περισσότερα εδώ από ό,τι έχω μάθει οπουδήποτε αλλού», έγραψε ένα άτομο. Κάποιος άλλος ρώτησε: «Γιατί δεν υπάρχει μάθημα στο λύκειο για όλα αυτά τα σημαντικά life hacks;». Ακόμα ένας άλλος είπε: «Δεν ξέρω: «Κυριολεκτικά μόλις αλλάξατε ολόκληρη τη ζωή μου. Δεν θα πάρω ποτέ πίσω τις ώρες που ξόδεψα προσπαθώντας να βρω την άκρη της ταινίας, αλλά τώρα το μέλλον είναι λαμπρό!!!». 

 

  

Το tape hack της Morley έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές, likes και σχόλια και είναι προφανές ότι η χρήσιμη ανακάλυψή της θα βοηθήσει στην ανακούφιση των πονοκεφάλων των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Τώρα, το πακετάρισμα των κουτιών θα είναι πανεύκολο και γρήγορο που είναι υπέροχο, γιατί δεν μπορεί να το πει κανείς αυτό για πολλά μέρη της διαδικασίας της μετακόμισης. Το TikTok συνεχίζει να είναι ένα πραγματικό αντίδοτο για όλες τις «δύσκολες» καταστάσεις της ζωής. 

  

Τι να κάνεις με τα αφρώδη προστατευτικά γαριδάκια που υπάρχουν σε κάθε συσκευασία που αγοράζεις

Τώρα που πέρασαν οι γιορτές, πιθανότατα έχεις στείλει και έχεις λάβει πολύ περισσότερα πακέτα από το συνηθισμένο. Αν και είναι πάντα συναρπαστικό να λαμβάνεις ένα πακέτο, τα αφρώδη γαριδάκια συσκευασίας που συχνά προστατεύουν τα πράγματα που βρίσκονται  μέσα σε αυτά μπορεί να είναι ενοχλητικά.

Τα γαριδάκια συσκευασίας είναι συνήθως κατασκευασμένα από φελιζόλ, το οποίο είναι γνωστό ότι είναι επιβλαβές για το περιβάλλον. Επειδή αυτό το υλικό μπορεί να είναι δύσκολο να ανακυκλωθεί σωστά, αξίζει να βρεις εναλλακτικούς τρόπους χρήσης του.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές έξυπνες χρήσεις για αυτά τα μικρά γαριδάκια συσκευασίας που ίσως δεν γνωρίζεις. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τους πιο έξυπνους τρόπους για να δώσεις σε αυτά τα κομμάτια φελιζόλ μια δεύτερη ζωή.

  1. Διατήρησε τα ποτά του πάρτι κρύα

Δεν υπάρχει αρκετός πάγος για το πάρτι ή για το τραπέζι που ετοιμάζει για τους φίλους σου και δεν προλαβαίνεις να πας να αγοράσεις; Τα γαριδάκια από φελιζόλ είναι εδώ για να σε σώσουν. Γέμισε πλαστικές σακούλες με τα γαριδάκια και τοποθέτησε τις στον πάτο του ψυγείου ή στην κατάψυξη. Στη συνέχεια, τοποθέτησε από πάνω τον πάγο και τα ποτά. Τα γαριδάκια λειτουργούν σαν μόνωση, βοηθώντας τα ποτά να παραμείνουν παγωμένα και εμποδίζοντας τον πάγο να λιώσει τόσο γρήγορα.

Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φλωρεντία

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top