Now Reading
Για πρώτη φορά το Netflix θα μεταδώσει ζωντανά τα κινηματογραφικά βραβεία SAC

Για πρώτη φορά το Netflix θα μεταδώσει ζωντανά τα κινηματογραφικά βραβεία SAC

Avatar photo
Τηλεόραση με netflix

Το Netflix ανακοίνωσε μια πολυετή συμφωνία μετάδοσης των βραβείων Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών (SAG Awards) στα οποία οι ηθοποιοί ψηφίζουν και βραβεύουν συναδέρφους τους.

Το Netflix αναζητά τρόπους συνεχώς να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του ιδιαίτερα και συνεχώς προσπαθεί να αναβαθμίζει το περιεχόμενό του. Αυτή την φορά το Netflix θα μεταδώσει ζωντανή εκπομπή βραβείων, σηματοδοτώντας την τελευταία επέκταση του streamer στο ζωντανό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα από το 2024, τα Screen Actors Guild Awards θα μεταδίδονται ζωντανά παγκοσμίως στο Netflix ως μέρος μιας νέας, πολυετούς συνεργασίας. Η εκπομπή βραβείων προβλήθηκε προηγουμένως στην καλωδιακή τηλεόραση στην TNT από το 1998, η οποία ανήκει επίσης στη μητρική εταιρεία του CNN, Warner Bros. Discovery.

«Τα Βραβεία SAG είναι αγαπητά τόσο από τη δημιουργική κοινότητα όσο και από τους θεατές, και τώρα ακόμη περισσότεροι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο θα μπορούν να γιορτάσουν μαζί με τους ταλαντούχους ηθοποιούς», δήλωσε ο Bela Bajaria, επικεφαλής της παγκόσμιας τηλεόρασης του Netflix.

Τα φετινά 29α Ετήσια Βραβεία SAG θα μεταδοθούν ζωντανά για πρώτη φορά στο κανάλι του Netflix στο YouTube την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 8 μ.μ. ET.  Δεν είναι η πρώτη εκπομπή βραβείων που μεταπηδά από την παραδοσιακή τηλεόραση στο streaming. Το Academy of Country Music Awards άλλαξε από το CBS στο Prime Video της Amazon το 2022 και θα μεταδοθεί ξανά ζωντανά στην υπηρεσία φέτος.

Για πρώτη φορά το Netflix θα μεταδώσει ζωντανά τα κινηματογραφικά βραβεία SAC
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Βραβεία SAG

Οι ταινίες «Τα Πνεύματα του Ινισέριν» (“The Banshees of Inisherin”) και «Τα Πάντα Όλα» («Everything Everywhere All at Once») έλαβαν τον μεγαλύτερο αριθμό υποψηφιοτήτων για βραβείο SAG.

Οι φετινοί υποψήφιοι των βραβείων του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών (Screen Actors Guild Awards) ανακοινώθηκαν την Τετάρτη μέσω της λειτουργίας Instagram Live από τις ηθοποιούς Άσλεϊ Παρκ («Emily in Paris») και Χάιλυ Λου («The White Lotus»).

Όσον αφορά τις τηλεοπτικές κατηγορίες, η δραματική σειρά Ozark έχει το προβάδισμα με τέσσερις υποψηφιότητες, ενώ οι «Barry» και «Only Murders in the Building» εκπροσώπισαν την ενότητα «Κωμωδία» λαμβάνοντας από τρεις υποψηφιότητες η καθεμία.

Στα σκαριά για περισσότερες live εκδηλώσεις από το Netflix

Η πρώτη ζωντανή εκδήλωση της εταιρείας θα είναι μια ειδική προβολή του Chris Rock standup στις 4 Μαρτίου στις 10 μ.μ. ET. Η προσθήκη ζωντανών εκδηλώσεων θα μπορούσε να βοηθήσει το Netflix (NFLX) να ξεχωρίσει έναντι των αντιπάλων του καθώς αγωνίζεται να συνεχίσει να προσθέτει συνδρομητές σε μια ολοένα και πιο γεμάτη αγορά.

«Όπως έχουμε πει εδώ και καιρό, δραστηριοποιούμαστε σε έναν εξαιρετικά ανταγωνιστικό κλάδο, όπου οι άνθρωποι έχουν πολλές διαφορετικές επιλογές ψυχαγωγίας — από γραμμική τηλεόραση έως ροή, YouTube σε TikTok και gaming στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», έγραψε το Netflix στην πιο πρόσφατη αναφορά κερδών του.

Για πρώτη φορά το Netflix θα μεταδώσει ζωντανά τα κινηματογραφικά βραβεία SAC

Το Netflix, ωστόσο, μέχρι στιγμής έχει αντισταθεί στο να αγκαλιάσει ορισμένες ζωντανές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών, των οποίων η απόκτηση είναι πολύ ακριβή.

«Τα οικονομικά μοντέλα που δημιουργούνται γύρω από [ζωντανά αθλητικά] βασίζονται στα οικονομικά της συνδρομητικής τηλεόρασης, τα οποία διαφέρουν από τη ροή», δήλωσε ο Ted Sarandos, συν-διευθύνων σύμβουλος του Netflix, τον περασμένο μήνα σε μια διάσκεψη επενδυτών. «Δεν είμαστε κατά του αθλητισμού, είμαστε απλώς κερδοσκοπικοί».

Διάβασε επίσης:

«Black Rabbit»: Μάθε τα πάντα για τη νέα σειρά του Netflix με πρωταγωνιστή τον Jude Law

Σε μια προσπάθεια να διευρύνει την γκάμα των ποιοτικών τηλεοπτικών σειρών του, το Netflix συνεργάζεται και πάλι με τον σκηνοθέτη, παραγωγό και πρωταγωνιστή του Ozark, Jason Bateman, για μια ολοκαίνουργια limited σειρά με τίτλο «Black Rabbit». Στη σειρά θα πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Bateman μαζί με τον Jude Law. 

Για πρώτη φορά το Netflix θα μεταδώσει ζωντανά τα κινηματογραφικά βραβεία SAC

Τα επεισόδια της νέας περιορισμένων επεισοδίων σειράς θα σκηνοθετήσει ο ίδιος ο Bateman, ο οποίος σκηνοθέτησε αρκετά επεισόδια της προηγούμενης επιτυχημένης σειράς του Netflix Ozark, για την οποία ήταν υποψήφιος για Emmy. Το σενάριό για το Black Rabbit γράφτηκε από τον Zach Baylin, ο οποίος δέχτηκε μεγάλη αναγνώριση για το σενάριό του για την ταινία King Richard με πρωταγωνιστή τον Will Smith, και τη σύζυγό του και  συνεργάτιδα του Kate Susman, για την οποία το Black Rabbit θα είναι το σεναριάκο της ντεμπούτο. 

Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα 8 πιο ρομαντικά νησιά στον κόσμο για να βρεθείς με το άλλο σου μισό
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Prada συνεχίζει την ευαισθητοποίηση της για το περιβάλλον με τη νέα ανακυκλωμένη συλλογή τσαντών



Ακολούθησε το TheIssue.gr στο Google News και μάθε πρώτη όλα τα νέα!







OPINION POST

Dnews

theissue.gr

OPINION POST

Copyright © 2022 – 2024 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by OPINION POST