Now Reading
4 λάθη που βάζουν τη συσκευή σου στο στόχαστρο των χάκερς και των ιών

4 λάθη που βάζουν τη συσκευή σου στο στόχαστρο των χάκερς και των ιών

Avatar photo
4 λάθη που βάζουν τη συσκευή σου στο στόχαστρο των χάκερς και των ιών

Τι πρέπει να σταματήσεις να κάνεις για να προστατεύσεις τη συσκευή σου από χάκερς και ιούς.

Μπορεί να ξοδεύεις περισσότερο χρόνο σκεπτόμενη τις εφαρμογές που έχεις στο κινητό ή το tablet σου αυτές τις μέρες — ποιες εφαρμογές εξάλλου είναι πιο πιθανό να πουλήσουν τα δεδομένα σου ή ποιες εφαρμογές εξοντώνουν την ισχύ της μπαταρίας σας; Έχεις σκεφτεί όμως ποτέ πως τα προγράμματα περιήγησής σου, όπως το Safari και το Google Chrome, ενδέχεται να συνεχίσουν να είναι ενεργά όταν εσύ δεν το ξέρεις;

4 λάθη που βάζουν τη συσκευή σου στο στόχαστρο των χάκερς και των ιώνΑυτό που κάνουν τα προγράμματα περιήγησής σου θα μπορούσε να συμβάλει στο να σε θέσει σε μεγαλύτερο κίνδυνο σε χάκερς και ιούς. Οι ειδικοί της τεχνολογίας λένε ότι αυτά είναι τα κορυφαία λάθη που κάνεις στο πρόγραμμα περιήγησής σου και πρέπει να σταματήσεις SAP.

1. Δεν κάνεις update των ενημερώσεων

Τα προγράμματα περιήγησης είναι παρόμοια με τις εφαρμογές, καθώς και τα δύο πρέπει να ενημερώνονται κάθε φορά που γίνονται διαθέσιμες ενημερώσεις. Το πρόγραμμα περιήγησής σου μπορεί να εμφανίζει σημάδια μικρών προβλημάτων, όπως σφάλματα, που μπορεί να το κάνουν πιο ευάλωτο σε χάκερς και ιούς.

Πώς να ξεκλειδώσεις το iPhone σου αν έχεις ξεχάσει το PIN ή τον κωδικό πρόσβασης2.Αποθηκεύεις τους κωδικούς πρόσβασης στο πρόγραμμα περιήγησής σου

Στην αρχή, φαίνεται σαν μια εξαιρετική ευκολία. Το πρόγραμμα περιήγησής σου προσφέρει αποθήκευση των κωδικών πρόσβασής και τι μπορεί να πάει στραβά; Αλλά πριν σκεφτείς μόνο την ευκολία σου, σκέψου από την οπτική γωνία ενός χάκερ που εισέρχεται με ευκολία στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σου: του έχεις δώσει τους πιο σημαντικούς κωδικούς πρόσβασης στο πιάτο! Ακόμα κι αν ένας ιστότοπος σου ζητήσει να αποθηκεύσεις τον κωδικό πρόσβασής σου στο πρόγραμμα περιήγησής σου, μην υποκύψεις στον πειρασμό.

3.Δεν κάνεις ποτέ εκκαθάριση των cookie και της προσωρινής μνήμης

κινητόΤο πρόγραμμα περιήγησης μπορεί να φορτώσει και να αποθηκεύσει γρήγορα μια πληροφορίες από ιστότοπους που επισκέπτεσαι, τα λεγόμενα cookies. Η μη εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης μπορεί να οδηγήσει σε σφάλματα όταν επισκέπτεσαι συγκεκριμένους ιστότοπους και μπορεί να επιβραδύνει τη λειτουργία της συσκευής σου.

Διάβασε επίσης: Η Google σε παρακολουθεί όπου και αν πας- Δες πώς θα απενεργοποιήσεις τον εντοπισμό τοποθεσίας

Επίλυσε το πρόβλημα εκκαθαρίζοντας την προσωρινή μνήμη στο Safari μεταβαίνοντας στο Safari > Προτιμήσεις > καρτέλα Για προχωρημένους > Προτιμήσεις > Άδειασμα προσωρινής μνήμης. Στο Chrome, μεταβείτε στην επιλογή Περισσότερα > Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-α
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Burger χορτοφαγικό με μανιτάρια και barbecue sauce



Ακολούθησε το TheIssue.gr στο Google News και μάθε πρώτη όλα τα νέα!







OPINION POST

Dnews

theissue.gr

OPINION POST

Copyright © 2022 – 2024 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by OPINION POST