Now Reading
Η Sigourney Weaver μίλα για τον χαρακτήρα της στο Avatar 2, λίγο πριν τη πρεμιέρα της ταινίας

Η Sigourney Weaver μίλα για τον χαρακτήρα της στο Avatar 2, λίγο πριν τη πρεμιέρα της ταινίας

Avatar photo

Η Sigourney Weaver εξηγεί τη μυστηριώδη σχέση μεταξύ του νέου της χαρακτήρα Kiri, της Dr. Grace Augustine και της Eva «Avatar: The Way of Water».

Η Sigourney Weaver εξηγεί τη μυστηριώδη σχέση μεταξύ του νέου της χαρακτήρα Kiri, της Dr. Grace Augustine και της Eva «Avatar: The Way of Water». Η Weaver υποδύεται την Dr. Grace Augustine Avatar, μια ανθρώπινη ξενοβοτανολόγο που τάχθηκε με το μέρος των Na’vi κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης. Η Grace, η οποία είχε το δικό της Na’vi avatar, τραυματίζεται θανάσιμα όταν μαζί με τον Jake Sully δραπετεύουν από την επιτήρηση για να βοηθήσουν τους Na’vi. Οι  Na’vi προσπαθούν να μεταφέρουν τη συνείδησή του στο σώμα του Avatar, αλλά η προσπάθεια αποτυγχάνει καθώς πεθαίνει. 

Στο «Avatar: The Way of Water», η Weaver υποδύεται την Kiri, την υιοθετημένη έφηβη κόρη του Jake Sully και της Neytiri, η οποία γεννήθηκε από την ενσάρκωση της Grace. Ποιες πτυχές της Dr. Grace Augustine έριξε νέο φως η Weaver στην ερμηνεία της ως Kiri; Δηλώνει επίσης ότι η Kiri θα προσπαθήσει να αναπτύξει μια βαθύτερη σχέση με την Grace στην ταινία. Η Weaver υπαινίχθηκε επίσης μια μυστηριώδη και περίπλοκη σχέση μεταξύ της Kiri και της Na’vi, της θεότητας Aiwa. 

Sigourney Weaver: «Υπάρχει σίγουρα μια μεταφορά της περιέργειας και της αγάπης για τη φύση. Η Grece είναι περισσότερο σαν να είναι σε μορφή άβαταρ και να ζει στο δάσος και να μελετάει τα πράγματα, και νομίζω ότι η Κίρι έχει έναν διαφορετικό τρόπο να τα εκφράζει όλα αυτά. Είναι απλά ένα με τη φύση. Και από πού προέρχεται αυτό, δεν είμαι σίγουρη. Αλλά υπάρχει πολύ στο σενάριο, και ευτυχώς στην ταινία θα την δείτε να προσπαθεί να έχει μια καλύτερη σχέση με την Grace», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Trending News. 

 Νομίζω ότι υπάρχει μια σκηνή όπου μιλάει για την αναπνοή της Aiwa. Δεν ήμουν πραγματικά σίγουρη για το τι συνέβη στην Aiwa όταν καταστράφηκε το hometree, αλλά προφανώς εξακολουθεί να υπάρχει σε κάποια μορφή. Η Eva είναι ο λόγος που η Kiri μπορεί να ακούει πράγματα που οι άλλοι άνθρωποι δεν ακούνε. Φαντάζομαι ότι αυτό κάνει την Kiri να νιώθει αρκετά άβολα, αλλά νομίζω ότι αφού είναι τόσο ευαίσθητη σε όλη τη φύση, θα ήταν ευαίσθητη και στην Aiwa. 

ΠΗΓΗ:INSTAGRAM AVATAR 

Τι μας λένε οι διαφορές της Kiri στο μονοπάτι του νερού για το τόξο της Grace στο Avatar;  

Η περιέργεια της Grace και η αγάπη της για τη φύση στην Kiri ενσταλάζουν μια αίσθηση θαυμασμού και σεβασμού για τον κόσμο και στους δύο χαρακτήρες. Η σύνδεση της Kiri με την Iwa μπορεί επίσης να σχετίζεται με τις τελευταίες στιγμές της Grace, όπου λέει στον Jake Sully ότι βρίσκεται με την Iwa κάτω από το ιερό Hometree. Η Grace ήταν γοητευμένη από το πόσο συνδεδεμένοι ήταν οι Na’vi μεταξύ τους, με την Pandora και με την Iwa. Τώρα, η Kirie, η οποία συνδέεται άρρηκτα με την Grace, έχει πολύ βαθύτερη σύνδεση με τη θεότητα των Na’vi από οποιονδήποτε άλλον. 

Η Kirie μπορεί να ακούσει τον Aiwa με έναν τρόπο που κανένας άλλος Na’vi δεν μπόρεσε να ακούσει, ούτε καν ο Πνευματικός Ηγέτης. Η δυσφορία ή ακόμη και ο φόβος της Kiri μπορεί να συνδέεται με το αίσθημα της διαφορετικότητας. Η Kiri είναι υιοθετημένη και, σύμφωνα με τον Τζέιμς Κάμερον, γεννήθηκε από την ενσάρκωση της Γκρέις. Η ικανότητα να ακούει κυριολεκτικά τη θεότητα που λατρεύει ο λαός σου μπορεί να εμβαθύνει τα αισθήματα αποξένωσης, ειδικά αν γίνεται σεβαστή από τους γύρω της χωρίς να κατανοούν τις ικανότητές της.   

ΠΗΓΗ:INSTAGRAM AVATAR

Η Kirie μπορεί να συνεχίσει το τόξο της Grace αποκτώντας βαθύτερη κατανόηση του μοναδικού της δεσμού με την Iwa και της ικανότητάς της να γίνεται πραγματικά ένα με τη φύση. Η Grace δεν μπόρεσε ποτέ να γίνει πλήρως ένα με τους Na’vi, ενώ η Kirie είναι Na’vi και μπορεί να είναι εντελώς ανοιχτή στη μάθηση και την ικανοποίηση της περιέργειάς της. Η Kirie μπορεί να εξερευνήσει τα διαφορετικά περιβάλλοντα και τους πολιτισμούς της Pandora, το «Avatar: The Way of Water», Avatar 3Aκαι avatar 4 με τρόπο που η Grace δεν μπόρεσε ποτέ, και αυτό είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο στη μελλοντική ψηφοφορία για το Avatar μεταξύ των Na’vi, καθώς και στη σύγκρουση μεταξύ ανθρώπων και Na’vi μετά την επιστροφή των Εισβολέων. 

 

Κυκλοφόρησε το trailer της συνέχειας του AVATAR και οι cinemaniacs έχουν ήδη πάρει θέση

Μία πρώτη ματιά στο νέο trailer του «Avatar: The Way of Water» βγήκε σε πρώτη αποκλειστική μετάδοση στην εκπομπή πρεμιέρα στη εκπομπή «Good Morning America». Το νέο trailer για το πολυαναμενόμενο sequel κυκλοφόρησε την Τετάρτη.

Το πολυαναμενόμενο sequel  της επικής ταινίας «Avatar» του James Cameron του 2009 κυκλοφορεί, περισσότερο από μια δεκαετία μετά την πρώτη ταινία. Το επίσημο τρέιλερ μεταφέρει τους θεατές πίσω στην Πανδώρα, όπου βλέπουμε τους αγαπημένους χαρακτήρες Jake Sully (Sam Worthington) και Neytiri (Zoe Saldaña) και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει. 

Στην ταινία βλέπουμε επίσης μια προεπισκόπηση του νέου χαρακτήρα της Sigourney Weaver, Kiri, η οποία είναι η υιοθετημένη κόρη του Jake και της Neytiri. Να θυμίσουμε ότι ο χαρακτήρας της Weaver από την πρώτη ταινία, η Dr. Grace Augustine, πέθανε στο τέλος της ταινίας. 

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας «Avatar: The Way of Water» έχει ως εξής, ξεκινάει να αφηγείται την ιστορία της οικογένειας της Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους), τα προβλήματα που τους ακολουθούν, τις προσπάθειες που κάνουν για να κρατήσουν ο ένας τον άλλον ασφαλή, τις μάχες που δίνουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που υπομένουν. 

Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr