Now Reading
Το «The Mandalorian» επιστρέφει μαζί με το Baby Yoda για την 3η του σεζόν

Το «The Mandalorian» επιστρέφει μαζί με το Baby Yoda για την 3η του σεζόν

Avatar photo

Η τρίτη σεζόν του «The Mandalorian» θα φτάσει στις αρχές του 2023. Εδώ θα βρεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη νέα σεζόν συμπεριλαμβανομένων των ηθοποιών, των φημών για την πλοκή, των τρέιλερ και του πότε και πού θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω streaming.

Στο Star Wars Celebration 2022, ανακοινώθηκε ότι το επόμενο μέρος του έπους «The Mandalorian» θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2023. Στη συνέχεια, στις αρχές Νοεμβρίου του 2022, πήραμε την επιβεβαίωση ότι όντως θα φτάσει την 1η Μαρτίου 2023 στις οθόνες μας μέσω της πλατφόρμας Disney +.  Περιμένουμε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα κυκλοφορίας, όπως στις προηγούμενες σεζόν, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. 

The Mandalorian 3η σεζόν 

Όπως η πρώτη και η δεύτερη σεζόν του The Mandalorian, έτσι και η νέα σεζόν θα έρθει στην πλατφόρμα Disney+.  

Υπάρχουν ήδη τρέιλερ; 

Κατά τη διάρκεια της D23, η Disney παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ για την τρίτη σεζόν του The Mandalorian. Είναι το ίδιο που είχε προβληθεί πίσω από κλειστές πόρτες στο Star Wars Celebration. 

Το καστ, οι φήμες και τι να περιμένουμε 

Ο Pedro Pascal θα επιστρέψει ως Din Djarin -γνωστός και ως The Mandalorian ή Mando- και ο Grogu γνωστός και ως Baby Yoda θα είναι και πάλι στο πλευρό του. Στην πραγματικότητα, η επανασύνδεση του Grogu με τον Mando θα είναι πιθανότατα ένα σημαντικό σημείο της πλοκής. 

Η τρίτη σεζόν ακολουθεί τα γεγονότα του «The Book of Boba Fett», της μίνι σειράς του 2021 στο Disney+ που είχε καλεσμένο τον Mando. Ο Grogu έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στο να γίνει Jedi ή να μείνει με τη Mando. Επέλεξε το δεύτερο. Επομένως, δεν είναι σαφές αν ο Luke Skywalker θα συνεχίσει να έχει ρόλο στο The Mandalorian, αλλά φαίνεται ότι ο Moff Gideon εξακολουθεί να είναι ο κύριος κακός της σειράς, καθώς ο ηθοποιός Giancarlo Esposito δήλωσε στο EW ότι ο Gideon θα έχει μεγαλύτερο ρόλο στην τρίτη σεζόν. 


 

Την τελευταία φορά που είδαμε τον Mando και τον Grogu, είχαν φύγει από το Tatooine, με τον Mando να πηγαίνει σε μια αναζήτηση για να επισκεφθεί τα «ζωντανά νερά» κάτω από τον πλανήτη Mandore, προκειμένου να ανακτήσει την τιμή του και να γίνει ξανά Mandalorian. Θυμήσου, ο Mando έβγαλε το κράνος του στο τέλος της δεύτερης σεζόν του The Mandalorian και έτσι κατέστρεψε τη σχέση του με τον Armorer και τη φατρία του. Και μην ξεχνάτε ότι, ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Moff Gideon θέλει να αιχμαλωτίσει τον Grogu.
 Ο Mando νίκησε επίσης τον Moff Gideon στη μάχη, κερδίζοντας την ιδιοκτησία του Darksaber. Αυτό μπορεί να αποτελέσει σημείο διαμάχης μεταξύ όχι μόνο του Moff και του Mando αλλά και του Mando και της Bo-Katan (Katee Sackhoff) στη νέα σεζόν. 

 

Σε συνέντευξή του στο ComicBook, ο Jon Favreau άφησε να εννοηθεί μια πιο διαφοροποιημένη σχέση μεταξύ Mando και Bo-Katan, λέγοντας: «Το να έχουμε αυτούς τους δύο χαρακτήρες να πλέκονται μαζί, νομίζω ότι πραγματικά έπιασε τους ανθρώπους με έναν απροσδόκητο τρόπο. Δύο σύνολα Mandalorians που στην πραγματικότητα φαίνονται πολύ διαφορετικά να συνυπάρχουν στον ίδιο κόσμο, οπότε, τώρα που προχωράμε στην επόμενη σεζόν, αρχίζουμε να εξερευνούμε πραγματικά τι σημαίνει αυτό και πώς αυτοί οι χαρακτήρες μπορεί να τα βρουν μεταξύ τους ή ίσως να μην τα πάνε καθόλου καλά». 

Ο Carl Weathers θα επιστρέψει ως Greef Karga, πράκτορας της Συντεχνίας Κυνηγών Κεφαλών. Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι θα αναλάβει και πάλι τη σκηνοθεσία. Όσο για τους ηθοποιούς που δεν επιστρέφουν, η Sasha Banks δεν επιστρέφει ως Koska Reeves. Ούτε και η Cara Dune της Gina Carano λόγω της δραστηριότητάς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό: Νέες προσθήκες στο καστ. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο Christopher Lloyd – ο ηθοποιός του Back to the Future – είναι στο call sheet για το The Mandalorian. 

Το «The Mandalorian» δημιουργήθηκε από τον Favreau και ο ίδιος έγραψε το μεγαλύτερο μέρος της νέας σεζόν. Είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με την Kathleen Kennedy και την Lucasfilm. Τα γυρίσματα για τη σεζόν ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του περασμένου έτους και σύμφωνα με πληροφορίες ολοκληρώθηκαν τον Μάρτιο. 

Πώς να παρακολουθήσεις την 1η και 2η σεζόν 

Για να είσαι προετοιμασμένοι για την τρίτη σεζόν του The Mandalorian, θα πρέπει να παρακολουθήσετε τις δύο πρώτες σεζόν της σειράς στο Disney+.

Παρακολούθησε το The Mandalorian – Disney+ 

Αν έχεις χρόνο, καλό θα ήταν να παρακολουθήσεις την παράλληλη σειρά του «The Mandalorian: The Book of Boba Fett». Είναι διαθέσιμο για να το παρακολουθήσετε στο Disney+ και σας δίνει κάποια στοιχεία για το τι να περιμένετε από την 3η σεζόν. 

The Book of Boba Fett – Disney+ 

Μπορείς ακόμη και να πας τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο και να παρακολουθήσεις ολόκληρο το franchise Star Wars. Το Pocket-lint έχει έναν αναλυτικό οδηγό που περιγράφει λεπτομερώς το χρονοδιάγραμμα του Star Wars και τη σωστή σειρά για να παρακολούθησε όλες τις ταινίες και τις σειρές: Σειρά Star Wars: Καλύτερη σειρά για να παρακολουθήσετε τις ταινίες και τις σειρές. 

Θα είναι η τελευταία σεζόν; 

Αν και προφανώς δεν ξέρουμε ακόμα τι επιφυλάσσει η τρίτη σεζόν για τους Din Djarin και Grogu, υπάρχουν ήδη πολλά σημάδια που δείχνουν ότι η σειρά θα συνεχιστεί με τουλάχιστον μια τέταρτη σεζόν στην πορεία. 

Μιλώντας στην έκδοση 2022 του ετήσιου Star Wars Celebration στο Anaheim, ο δημιουργός της σειράς Jon Favreau επιβεβαίωσε ότι εργάζεται ήδη πάνω σε μια τέταρτη σεζόν, με τη μορφή ιδεών και ιδεών για την ιστορία και πιθανώς τη συγγραφή σεναρίου. 

Όπως γνωρίζουμε από το «The Book of Boba Fett», υπάρχουν επίσης πολλές ευκαιρίες για crossover με άλλες σειρές που έρχονται στο Disney+, όπως η Ahsoka, οπότε μπορεί να δούμε τελικά περισσότερο Din ακόμα και πριν φτάσει η τέταρτη σεζόν. 

 ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: INSTAGRAM The Mandalorian

Χριστούγεννα με υπέρ-ήρωες: Το «Guardians of the Galaxy Holiday Special» είναι τώρα στο Disney+

Σίγουρα δεν θα σου περνούσε καν από το μυαλό ότι θα δεις τον Kevin Bacon ως αυτόν που θα ενταχθεί στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel ως επόμενος, αλλά ας είμαστε ειλικρινής σε ένα νέο χριστουγεννιάτικο σπέσιαλ «επεισόδιο» όλα επιτρέπονται.

Εκεί που νόμιζες ότι το «Wakanda Forever» ήταν η μεγάλη κυκλοφορία της Marvel για φέτος, έχουμε μια νέα είσοδο που την «τινάζει στον αέρα». Αυτή η σύντομη ταινία διαρκεί λιγότερο από 50 λεπτά και υπάρχει πλέον διαθέσιμη στο Disney+, αλλά σε αυτήν παρακολουθούμε τους αστέρες της σειράς «Guardians of the Galaxy» να προσπαθούν να κάνουν τα τέλεια Χριστούγεννα του Star-Lord. Και για κάποιο λόγο αυτό περιλαμβάνει την απαγωγή του Kevin Bacon.  

Το «Guardians of the Galaxy Holiday Special» θα δει την παρέα των αγαπημένων απροσάρμοστων της Marvel να επανενώνεται για να αφηγηθεί μια εορταστική ιστορία που γεφυρώνει την αναμονή για την πλήρη επική επιστροφή τους στη μεγάλη οθόνηΈχοντας περάσει από τα γεγονότα που συνέβησαν στο «Thor: Love and Thunder», όπου θα παίξουν επίσης ρόλο, οι Guardians of the Galaxy θα έχουν την ευκαιρία να εμπλακούν σε μερικές γιορτινές τρέλες. Ανάμεσα στους απροσδόκητους καλεσμένους και τα εγκάρδια μέλη που λείπουν, αυτό το Holiday Special θα δει την ομάδα να έρχεται κοντά κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.  

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ  

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top