Now Reading
Η αποχώρηση του Cavill από το «The Witcher» θα ήταν πιο δύσκολη αν δεν υπήρχε το« Origin of Blood»

Η αποχώρηση του Cavill από το «The Witcher» θα ήταν πιο δύσκολη αν δεν υπήρχε το« Origin of Blood»

Avatar photo

Το σύμπαν του «The Witcher» συνεχίζει να επεκτείνεται με το «Blood Origins», το οποίο τουλάχιστον βοηθάει στο να απαλύνει τον πόνο της -ακόμα- αναπάντεχης αποχώρησης του Henry Cavill από το franchise.

Οι φανς του μάγου μπορεί να είναι ακόμα σοκαρισμένοι από την είδηση της αποχώρησης του Henry Cavill, αλλά το «The Witcher: Blood Origins» είναι αυτό που υποδηλώνει ήδη πού θα μπορούσε να πάει το franchise του Netflix μετά τον Cavill.  

Στα τέλη Οκτωβρίου του 2022, ο Henry Cavill και το Netflix αποκάλυψαν ότι ο Geralt of Rivia θα ενσαρκωνόταν αργότερα από τον Liam Hemsworth, ο « Magician» της 3ης σεζόν . Λιγότερο από δύο εβδομάδες αργότερα, το Netflix κυκλοφόρησε ένα δεύτερο teaser trailer για το «The Witcher: Blood Origins» μία prequel σειρά, και η χρονική στιγμή δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. 

Υπάρχουν κάποια προφανή μειονεκτήματα στις εξόδους, αλλά η απουσία τους δεν πρέπει να θεωρείται απελπιστική κατάσταση. Η απώλεια του μεγαλύτερου αστέρα της σειράς σημαίνει σωρευτικά κέρδη για το υπόλοιπο ενός συναρπαστικού σύμπαντος γεμάτου ιστορία. Το «The Witcher: Blood Origins Continent» δημιουργεί ήδη ένα προηγούμενο για το πόση δυναμική υπάρχει σε χαρακτήρες και ιστορίες εκτός του Geralt, και το prequel παρέχει επίσης πολύ νωρίς χώρο για να αναπνεύσει ο Liam Hemsworth ενόψει της έναρξης της 4ης σεζόν, η οποία είναι βέβαιο ότι θα εξεταστεί έντονα από κριτικούς και θαυμαστές όταν κυκλοφορήσει. 

Γιατί το «Origins of Blood» είναι σπουδαία νέα για τον Geralt του Hemsworth

Παρόλο που το The Witcher: Blood Origins» θα κάνει πρεμιέρα πρώτα η τρίτη σεζόν του «Magician»  θα είναι τέσσερα μέρη με ειδικό πρόγραμμα «Ακόμα θα παίξει σημαντικό ρόλο στη μετάβαση μεταξύ Henry Cavill και Liam Hemsworth. Το prequel είναι μια επίκαιρη ευκαιρία». Οι φανς του Magician μπορούν να δουν χαρακτήρες και ιστορίες που δεν αφορούν άμεσα τον Geralt of Rivia. Το «The Witcher: Blood Origins» είναι ουσιαστικά το κλειδί για το  Magician Multiverse. Αυτό είναι σπουδαίο για τον Liam Hemsworth γιατί σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να μεταφέρει τον Μάγο και η αφήγηση της ιστορίας είναι στον ίδιο ρυθμό και βαθμό που το έχει κάνει μέχρι τώρα ο Henry Cavill. 

Πώς η αποχώρηση του Henry Cavill θα μπορούσε να σημαίνει περισσότερες εκπομπές Witcher 

Η προσαρμογή του Netflix στο βιβλίο του Andrzej Sapkowski Magician είναι το υλικό της πηγής που έχει ήδη δημιουργήσει το «The Witcher: Nightmare of the Wolf» και το «The Witcher: Blood Origins». Αυτό δεν ήταν σε καμία περίπτωση μονοπώλιο του Henry Cavill man of Steel, η θητεία του ηθοποιού ως Geralt. 

Ωστόσο, η επικείμενη αποχώρησή του αποτελεί πρόσθετο κίνητρο για τη συνέχιση του franchise πέρα από το χρονοδιάγραμμα του Geralt. Ο Liam Hemsworth μπορεί να είναι καταπληκτικός ως Geralt, αλλά το Netflix μπορεί ακόμα να το δει αυτό ως μια ευκαιρία για να απλώσει τα σχέδια του που τροφοδοτούνται από τον αλγόριθμο 

Μετά την επιτυχία της σεζόν 1 και σεζόν 2 ήταν ήδη μια πιθανότητα το «Magician» και το franchise έπεσε στην παγίδα. Ένας από τους υποτιθέμενους λόγους για την αποχώρηση του Henry Cavill από το Magician Netflix οφειλόταν σε παρατράγουδα του πηγαίου υλικού, και είναι επίσης ένα σημείο διαφωνίας για έναν αμελητέο αριθμό οπαδών. Το «The Witcher: Blood Origins» μπορεί να απαλύνει το τραύμα της αποχώρησης του Cavill, αλλά μόνο ο χρόνος θα δείξει αν η prequel σειρά θα είναι καταπραϋντικό βάλσαμο ή ένας άλλος καταλύτης για διχαστικό διάλογο.  

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: INSTGRAM : THE WITCHER & HENRY CAVIL  

Ο Wes Anderson έρχεται με νέα ταινια το 2023 και μας υποδέχεται ξανά στο δικό του σύμπαν

Μια νέα ταινία του Wes Anderson είναι πάντα ένα ξεχωριστό δώρο. Το «The French Dispatch», για παράδειγμα -με πρωταγωνιστές τους Frances McDormand, Timothée Chalamet και Lea Seydoux- ήταν μια τέλεια πλαισιωμένη σειρά από γλυκόπικρες ανθρώπινες ιστορίες. Το νέο έργο του σκηνοθέτη «Asteroid City», που λέγεται ότι είναι «ένας ποιητικός διαλογισμός για το νόημα της ζωής», τον βλέπει να ξανασυναντιέται με μερικούς από τη συνηθισμένη του παρέα, όπως η Tilda Swinton και ο Jason Schwartzman. Επιπλέον, έχουμε επιτέλους και μια ημερομηνία κυκλοφορίας. 

Ποιοι λοιπόν μπήκαν στη λίστα με το καστ των ηθοποιών; Πού ακριβώς συμβαίνει αυτός ο «διαλογισμός» για τη ζωή; Και πότε μπορούμε να το παρακολουθήσουμε; Να τι έχουμε συγκεντρώσει μέχρι στιγμής.  

Ποια είναι η πλοκή του «Asteroid City»; 

Η επίσημη πλοκή της ταινίας, έχει ως εξής: «Το 1955, μαθητές και γονείς από όλη τη χώρα συγκεντρώνονται για τον επιστημονικό διαγωνισμό, ξεκούραση/αναψυχή, κωμωδία, δράμα και ρομάντζο σε ένα συνέδριο Junior Stargazer που πραγματοποιείται σε μια φανταστική αμερικανική πόλη της ερήμου». Η ταινία είναι η πρώτη ταινία του Wes μετά το «Moonrise Kingdom» που κυκλοφορεί από την Focus Features, οπότε περιμένουμε παρόμοια vibes. 

Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top