Now Reading
Η νέα δραματική ταινία με τέρατα έγινε η No1 ταινία στο Netflix μέσα σε μόλις 48 ώρες

Η νέα δραματική ταινία με τέρατα έγινε η No1 ταινία στο Netflix μέσα σε μόλις 48 ώρες

Avatar photo

Είναι η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου! Οι άνθρωποι στολίζουν τα σπίτια τους με φώτα, επισκέπτονται τις οικογένειές τους, κρατάνε κούπες με ροφήματα μέντας και συγκεντρώνονται γύρω από την τηλεόραση για να παρακολουθήσουν… ταινίες με τέρατα;

Αυτό προφανώς συμβαίνει με τους συνδρομητές του Netflix, επειδή μια νέα ταινία, με τίτλο «Troll», μόλις έφτασε στην κορυφή της λίστας με τις πιο δημοφιλείς ταινίες της πλατφόρμας, μόλις 48 ώρες μετά την πρεμιέρα της.  

Το «Troll» είναι ένα υπερφυσικό δράμα για ένα αρχαίο troll που ξυπνάει από μια έκρηξη σε ένα νορβηγικό βουνό. Αλλά, προκειμένου να αποτρέψουν το τέρας από το να καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά του, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι απευθύνονται σε μια παλαιοντολόγο, ονόματι Nora (Ine Marie Wilmann), από την οποία ελπίζουν ότι μπορεί να σταματήσει το τρομερό τέρας. 

«Το απίστευτο… δεν είναι αδύνατο», λέει μια φωνή στην αρχή του κλιπ, ενώ το troll εξαφανίσει το σπίτι ενός ζευγαριού. 

ΠΗΓΗ:INSTAGRAM TROLL

Η ταινία κλίνει προς το υπερφυσικό, και μαθαίνουμε από το τρέιλερ ότι υπάρχει παράδοση μέσα στην ιστορία. «Τι θα λέγατε αν σας έλεγα ότι πριν από χίλια χρόνια, trolls περιπλανιόντουσαν σε αυτή τη Γη»; λέει ένα άλλο πρόσωπο. «Υπάρχει ένα ίχνος αλήθειας σε όλα τα παραμύθια». 

Το Troll σκηνοθέτησε ο Roar Uthaug, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει ταινίες όπως το Tomb Raider (2018), το The Wave (2015) και το Cold Prey (2006). Εκτός από τον Wilmann, στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Kim Falck (Cold Prey III), Mads Sjøgård Pettersen (Home for Christmas), Gard B. Eidsvold (Witch Hunt), Anneke von der Lippe (Pan), Fridtjov Såheim (The Wave), Dennis Storhøi (Nobel) και Billy Campbell (The Rocketeer). 

Το Troll δεν ήταν μόνο δημοφιλές στους θεατές, αλλά και στους κριτικούς. Επί του παρόντος, η ταινία έχει θετική βαθμολογία 83% στο Rotten Tomatoes, βάσει 12 κριτικών. 

Xριστουγεννιάτικες ταινίες του Netflix που θα σε βάλουν σε εορταστική διάθεση

Είναι η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου και όπως κάθε τέτοια περίοδο υπάρχει ένας κατακλυσμός από νέες χριστουγεννιάτικες ταινίες και το Netflix έχει ήδη ανεβάσει εκείνες που θα μας βάλουν από τώρα σε Christmas mood.

Το Netflix επέστρεψε με μια νέα «τσάντα» από εορταστικές προτάσεις για να μας αποσπάσει την προσοχή από το μαγείρεμα και το τύλιγμα των δώρων, να μας βάλει σε εορταστική διάθεση και να προσθέσει ένα  χριστουγεννιάτικο χαμόγελο στο πρόσωπο μας. Εμείς διαλέξαμε τις πιο ιδιαιτέρες και ξεχωριστές και έχουμε την κατάταξη των καλύτερων, αν και γενικά πρόκειται για μια εξαιρετικά καλή παρτίδα χριστουγεννιάτικων ταινιών. Έχοντας αυτό κατά νου, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να σε βοηθήσουμε να βρεις ό,τι ταιριάζει καλύτερα στο κλίμα των γιορτών για σένα, ώστε να ξέρεις με τι να κουλουριαστείς στον καναπέ στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top