Now Reading
Αν η μέση στο παντελόνι σου είναι μεγάλη αυτό είναι το πιο απίθανο hack για να τη μαζέψεις

Αν η μέση στο παντελόνι σου είναι μεγάλη αυτό είναι το πιο απίθανο hack για να τη μαζέψεις

Ιωάννα Σαλαμουρα
κορίτσι με τζην παντελόνι

Αν για κάποιο λόγο σου έχει μεγαλώσει η μέση στο παντελόνι υπάρχει αυτό το hack που είναι σου λύσει τα χέρια.

Πολλές φορές αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της μεγάλης μέσης στα παντελόνια μας. Οι λόγοι είναι διάφοροι, είτε γιατί μπορεί να έχεις λεπτή μέση, οπότε έτσι κι αλλιώς σε δυσκολεύει η εύρεση σωστού παντελονιού, είτε γιατί το ύφασμα ξεχύλωσε, είτε γιατί έχεις χάσει κιλά. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι λόγος για να αποχωριστείς το αγαπημένο σου κομμάτι γιατί υπάρχει αυτό το απίθανο hack με το οποίο τα παντελόνι σου με τη μεγάλη μέση θα μπορέσεις να τα ξανά φορέσεις.

Ένας εύκολος τρόπος είναι να μαζέψεις τη μέση που σου είναι μεγάλη είναι είτε να το κάνεις μόνη σου με μια ραπτομηχανή ή να το πας σε μια μοδίστρα. Αν «πιάνει»το χέρι σου είναι το ιδανικό, από την άλλη υπάρχουν και τα «μαγικά» κόλπα και δεν υπάρχει λόγος να σπαζοκεφαλιάζεις. Για έναν ευκολότερο και πιο ελκυστικό τρόπο να φορέσεις τα φαρδιά παντελόνια, είναι να δοκιμάσεις να διπλώσεις τη ζώνη του!

μεγάλη μέση σε παντελόνι

Αναδίπλωση της ζώνης

Σύμφωνα με το glam.com, η αναδίπλωση της ζώνης του παντελονιού σου είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσεις πιο σφιχτή εφαρμογή και έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα να φαίνεσαι super trendy με αυτόν τον τρόπο. Το να κατεβάσεις τη ζώνη της μέσης είναι απλό αν φοράς παντελόνι με λάστιχο στη μέση, καθώς οι πτυχές που θα δημιουργηθούν ναι μεν θα είναι «πλούσιες» αλλά δε θα απομακρύνεται από το στιλ του παντελονιού. Εάν το πολύ μεγάλο παντελόνι σου κλείνει με κουμπί, χρειάζεται κάποιο στιλ για να αποκτήσεις την επιθυμητή εμφάνιση.

 

Για τα παντελόνια που κλείνουν με κουμπί αυτό που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις το παντελόνι σου κουμπωμένο και απλά να το διπλώσεις τη μέση. Ανάλογα με το ύφασμα και το στιλ των κουμπιών, αυτό μπορεί να σου δώσει μια πιο ογκώδη εμφάνιση από ό,τι θα ήθελες. Εναλλακτικά, μπορείς να αφήσεις το επάνω κουμπί ανοικτό και στη συνέχεια να διπλώσεις τη μέση, κάνοντας το παντελόνι πιο χαμηλόμεσο κι έτσι να κάνεις κι ένα fashion statement. To εσωτερικό της ζώνης μπορεί να έχει διαφορετική επένδυση χρώματος αλλά μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να δώσεις ένα extra στην εμφάνιση σου.

τζηνς παντελόνι
Launchmetrics Spotlight

Άλλες λύσεις για χαλαρά παντελόνια

Το δίπλωμα της ζώνης είναι ο πιο γρήγορος και αξιόπιστος τρόπος για να σφίξεις το παντελόνι σου, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις κι άλλες μεθόδους, πιο συνηθισμένους όπως το να βάλεις μια ζώνη ή να φορέσεις ένα φουλάρι αντί της ζώνης. Μια άλλη λύση είναι να κοντύνεις τα μπατζάκια και να αφήσεις το παντελόνι να κάτσει πιο χαμηλά στη μέση σου.

ζώνη σε παντελόνι
Η αλήθεια είναι πως αν θέλουμε να βοηθήσουμε με κάποιο τρόπο τον πλανήτη μας αλλά και το πορτοφόλι μας, αξίζει τον κόπο να μάθουμε να τροποποιούμε τα ρούχα μας έτσι ώστε να τους δίνουμε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αλλά να τα κάνουμε και πιο ευέλικτα.

κορίτσι με τζην παντελόνι
Launchmetrics Spotlight

Διάβασε επίσης:

Η εποχή των καπέλων ξεκινά και δες πώς θα βρεις το σωστό μέγεθος

Άνοιξη και βγάζουμε σιγά σιγά τα καπέλα μας καθώς είμαστε στην επίσημη εποχή που πρέπει να φοράμε και αυτά μαζί με την αντιηλιακή μας αν θέλουμε να αποφύγουμε τον ήλιο. Μπορεί να σου αρέσουν συγκεκριμένα στιλ καπέλων όμως δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις το σωστό μέγεθος. Πριν ξεκινήσεις τις αγορές σε αυτά, δες πώς θα βρεις το μέγεθος που σου ταιριάζει καλά στο κεφάλι σου.

κορίτσι με καπέλο

Μπορεί να διαθέτεις μια μεγάλη συλλογή από καπέλα ή και όχι, το σίγουρο είναι ότι αυτό το αξεσουάρ κρατάει αιώνες πίσω. Σύμφωνα με το glam.com, οι λόγοι που τα φορούσαν οι γυναίκες και οι άνδρες δεν αφορούσαν μόνο τη μόδα αλλά και για να προσδιορίσουν τη θέση τους στην κοινωνία.

Δες εδώ τον τρόπο.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Chanel Resort S24
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
επίδειξη

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top