Now Reading
Η Christina Applegate στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση με μπαστούνι- Συγκλόνισε με την ομιλία της

Η Christina Applegate στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση με μπαστούνι- Συγκλόνισε με την ομιλία της

Avatar photo

Η ηθοποιός τιμήθηκε με το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας και συγκίνησε με τον λόγο της.

Στην τελετή στη Λεωφόρο της Δόξας του Hollywood παρευρέθηκε τη Δευτέρα (14/11) η Christina Applegate, η οποία ήταν και η πρώτη δημόσια εμφάνισή της από τότε που αποκάλυψε τη διάγνωσή της με την σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η βραβευμένη με «Emmy» ηθοποιός αρχικά ήταν να λάβει το αστέρι της στο «Walk of Fame» το 2020, αλλά η πανδημία καθυστέρησε την τελετή. Ύστερα ανακοίνωσε τη διάγνωση της σκλήρυνσης κατά πλάκας στο Twitter το 2021 εν μέσω παραγωγής της τρίτης σεζόν της κωμωδίας «Dead to Me» στο Netflix. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει πλέον καθημερινά καθώς δυσκολεύεται να περπατήσει.

Η 50χρονη ηθοποιός ανέβηκε στο βάθρο στην τελετή του Walk of Fame με τη βοήθεια της Katey Sagal, η οποία έμεινε στη σκηνή μαζί της κατά τη διάρκεια της ομιλίας της. «Το πιο σημαντικό άτομο σε αυτόν τον κόσμο είναι η κόρη μου», είπε η ηθοποιός. «Είσαι πολύ περισσότερο από ό,τι ξέρεις. Είσαι τόσο όμορφη και ευγενική και έξυπνη. Είμαι ευλογημένη που κάθε μέρα ξυπνάω και σε πηγαίνω στο σχολείο… σας ευχαριστώ που σταθήκατε δίπλα μου σε όλο αυτό». Η Christina Applegate αποκάλεσε τους παρευρισκόμενους θαυμαστές της «υπέροχους» και πρόσθεσε, ότι τους αγαπάει πολύ. Στον συγκινητικό λόγο της δεν παρέλειψε να «χωρέσει» και λίγο από το χιούμορ της, παραδίδοντας μαθήματα αισιοδοξίας σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Η ηθοποιός αποδεικνύοντας μεγάλη δύναμη ψυχής είχε πει για την ασθένειά της: «Δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχτώ αυτό. Είμαι τσαντισμένη. Έπρεπε να επεξεργαστώ την απώλεια της ζωής μου, την απώλεια αυτού του μέρους του εαυτού μου. Χρειαζόμουν αυτόν τον χρόνο», σημείωσε για το διάστημα που έμεινε μακριά από τη δουλειά της.

Η Applegate επίσης, είχε αποκαλύψει ότι κοιτάζοντας πίσω στον χρόνο υπήρχαν κάποια σημάδια της ασθένειας, όπως η απώλεια της ισορροπίας της σε μια σκηνή χορού κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν της σειράς. «Μακάρι να είχα δώσει προσοχή. Αλλά ποια ήμουν εγώ για να ξέρω;», ανέφερε.

Πηγή: instagram – officialchristina_applegate

 «Ίσως υποδύομαι τον τελευταίο μου ρόλο»

Εάν είναι αυτός ο τελευταίος μεγάλος της ρόλο είπε στο Variety: «Είμαι αρκετά πεπεισμένη ότι αυτός είναι». Ωστόσο δεν έχει πάρει ακόμα κάποια οριστική απόφαση για την καριέρα της, λέγοντας στο Variety: «Είμαι απλά μια πρωτάρα σε όλο αυτό. Προσπαθώ να το καταλάβω -και επίσης πενθώ για το πρόσωπο που ήμουν. Πρέπει να βρω ένα μέρος που να είναι τόσο αγαπησιάρικο όσο ήταν το πλατό μου, όπου δεν θα νομίζουν ότι είμαι ντίβα λέγοντας “ε, μπορώ να δουλεύω μόνο πέντε ώρες”».

Πότε κάνει πρεμιέρα η σειρά

Η 3η σεζόν του «Dead to Me» θα ολοκληρώσει την ιστορία και όπως λέει η σύνοψη του Netflix: Όλοι οι δρόμοι οδήγησαν εδώ. Κάτι που σημαίνει ότι η υπόθεση έχει ακόμα «ζουμί» και οι πρωταγωνιστές μπαίνουν σε νέους μπελάδες. Η πρεμιέρα της 3ης σεζόν θα γίνει στις 17 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.

Η βραβευμένη με «Emmy», Christina Applegate, επιστρέφει ως Jen Harding, καθώς και η Linda Cardellini ως Judy Hale. Παίζουν επίσης οι James Marsden, Sam McCarthy, Diana-Maria Riva, Natalie Morales, Marc Evan Jackson, Keong Sim, Telma Hopkins, Yolanda, Brandon Scott, Luke Roessler, Max Jenkins και Garret Dillahunt.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.gr    theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top