Now Reading
Το deco trick με το οποίο η Drew Barrymore «εξαφανίζει» την τηλεόραση στο σαλόνι της με στιλ

Το deco trick με το οποίο η Drew Barrymore «εξαφανίζει» την τηλεόραση στο σαλόνι της με στιλ

Avatar photo
Το deco trick με το οποίο η Drew Barrymore «εξαφανίζει» την τηλεόραση στο σαλόνι της με στιλ

Πώς μπορείς να κρύψεις την τηλεόραση ή να την εντάξεις ομαλά σε έναν χώρο ως διακοσμητικό στοιχείο.

Από τότε που μπήκαν οι τηλεοράσεις δυναμικά στη ζωή μας αποτελούν βασικό στοιχείο του σαλονιού περνώντας ώρες χαζεύοντας προγράμματα. Μερικές φορές  η τηλεόραση θεωρείται διακοσμητική καθώς αφήνουμε ανοιχτή την οθόνη και κάνουμε δουλειές στα άλλα δωμάτια του σπιτιού. Από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στο Instagram, όπου προωθούν influencer, είναι μια κατασκευή η οποία κρύβει την τηλεόραση με κομψό τρόπο.

Η Drew Barrymore αποκάλυψε το δικό της κόλπο για να πετύχει αυτό το τρικ με χαμηλό κόστος και μας το παρουσιάζει μέσα από video στο Instagram. H τάση για DIY της κατασκευής αυτής ξεκίνησε όταν Drew Barrymore το M/BODY 10-day Challenge. Την πρώτη μέρα, η ηθοποιός και επιχειρηματίας μοιράστηκε ένα video για να συζητήσει τα συναισθήματά της.

H Drew Barrymore έχει το πιο λαμπρό (& απλό) hack για την απόκρυψη μιας τηλεόρασης

Στο βάθος, υπάρχει μια τηλεόραση πίσω της που μοιάζει σαν να έχει φουσκώσει από έναν υφασμάτινο τοίχο που κρέμεται από κάτω. Λίγες μέρες αργότερα, όμως, η Barrymore δημοσίευσε ένα άλλο video στο ίδιο σημείο. Και εδώ ήταν το περίεργο καθώς η τηλεόραση δεν φαίνεται πουθενά. Δεν την τοποθέτησε αλλού αλλά τη έχει κρύψει!

Το 2019, η ηθοποιός αποκάλυψε το μυστικό της σε μια ανάρτηση στο Instagram, εξηγώντας τις λεπτομέρειες πίσω από την κίνηση αυτή. «Μου αρέσει πολύ να βλέπω τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα, ωστόσο δεν μου αρέσει η εμφάνιση μιας οθόνης πλάσματος στον τοίχο», έγραψε στη λεζάντα. «Παρήγγειλα ένα κρεμασμένο έργο τέχνης macrame έγινε hack στο σπίτι και όταν τελειώσω με την τηλεόρασή μου το κρύβω πίσω από αυτό».

Το hack αυτό μπορείς και εσύ να το πετύχεις αρκεί να έχει βάση τηλεόρασης πλήρους κίνησης για να τραβήξεις την οθόνη πίσω από το ύφασμα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε κάλυμμα macrame που επιλέγεις πρέπει να ανοίγει με κάποιο τρόπο όπως αυτό της Barrymore (που φαίνεται σαν να έχει σχοινιά που μπορούν να διαχωριστούν).

Η Barrymore είπε ότι πήρε το κάλυμμα macrame της τηλεόρασής της από την Etsy, η οποία είναι γεμάτη παρόμοιες επιλογές σε διάφορες τιμές και με διαφορετικά στυλ. Μπορείς επίσης να βρεις άπειρες εναλλακτικές ή ακόμα και να το φτιάξεις μόνη σου με απλά υλικά.

Το deco trick με το οποίο η Drew Barrymore «εξαφανίζει» την τηλεόραση στο σαλόνι της με στιλ

Διάβασε επίσης:

Τα 7 αντικείμενα που πρέπει να πετάξεις εδώ και τώρα από το σαλόνι σου

Ενώ το σαλόνι είναι ένας πολυαγαπημένος και πολλαπλών χρήσεων χώρος, είναι αναμενόμενο να είναι επίσης και εκείνος ο χώρος που έχει πάντα προβλήματα ακαταστασίας. Με κάποιο τρόπο στο σαλόνι μπορεί να συναντήσουμε πεταμένες κάλτσες, εγκαταλελειμμένα παιχνίδια, μισοδιαβασμένα βιβλία, τσαλακωμένα περιοδικά, ξεχασμένους φορτιστές τηλεφώνων και πολλά άλλα που μαζεύονται εκεί, γεγονός που έχει σαν αποτέλεσμα και ο καθαρισμός του, μοιάζει να είναι μια ατέλειωτη αγγαρεία. 

σαλόνι

Το να καταφέρεις και να αποτρέψεις το σαλόνι από το να γίνει μια ζώνη απόρριψης πράγματων από όλο το υπόλοιπο σπίτι είναι μία πρόκληση, αλλά το πρόβλημα μπορεί να φαίνεται λιγότερο πιεστικό αν τα αντικείμενα που πραγματικά ανήκουν εκεί είναι ήδη οργανωμένα. Αν υπάρχουν ήδη λιγότερα στο δωμάτιο, ίσως να υπάρχει ακόμη και περισσότερος χώρος για σωστή οργάνωση και αποθήκευση. Επιπλέον, μόλις καθαριστεί η ακαταστασία, το δωμάτιο θα φαίνεται εντελώς καθαρό. Πέταξε αυτά τα περιττά αντικείμενα που βρίσκονται συσσωρευμένα στο σαλόνι σου.  

Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ικεα
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
πωλείται έπαυλη

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top