Now Reading
Το «The Great» επιστρέφει για 3η σεζόν την άνοιξη με τις περιπέτειες της Μεγάλης Αικατερίνης

Το «The Great» επιστρέφει για 3η σεζόν την άνοιξη με τις περιπέτειες της Μεγάλης Αικατερίνης

Avatar photo

Το ένδοξο «ξεφάντωμα» της ιστορικής δραμεντί «The Great» του Hulu θα επιστρέψει για δέκα ακόμα επεισόδια αυτή την άνοιξη, για την 3η του σεζόν.

Αν είδες και τα δέκα επεισόδια της δεύτερης σεζόν του «The Great» μέσα σε ένα μόνο Σαββατοκύριακο, όταν το Hulu τα έβγαλε τον Νοέμβριο του 2021, δεν είσαι η μόνη. Ευτυχώς, η τρίτη σεζόν έχει σχεδόν επιστρέψει. Η δεύτερη σεζόν ακολούθησε την άνοδο της «Μεγάλης Αικατερίνης» (Elle Fanning) στον θρόνο και παρακολούθησε τον αγώνα της να φέρει τον διαφωτισμό στη Ρωσία και την αυξανόμενη συνειδητοποίηση ότι η χώρα της μπορεί να μην θέλει να απελευθερωθεί, ενώ παράλληλα διαχειριζόταν τη σχέση της με τον πομπώδη σύζυγό της Πέτρο (Nicholas Hoult). 

 

Η τρίτη σεζόν θα επικεντρωθεί και πάλι στην Αικατερίνη και τον Πέτρο 

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «Η 3η σεζόν του The Great βλέπει την Αικατερίνη και τον Πέτρο να προσπαθούν να κάνουν το γάμο τους να λειτουργήσει μετά από κάποια φαινομενικά ανυπέρβλητα προβλήματα. Ο Πέτρος έγινε μάρτυρας της δικής του απόπειρας δολοφονίας στα χέρια της Αικατερίνης και εκείνη φυλάκισε επίσης όλους τους φίλους του. Συν τοις άλλοις, ο Πέτρος βρίσκεται σε αδιέξοδο παίζοντας τον Πρώτο Σύζυγο στη βασιλεία της Αικατερίνης, οπότε ασχολείται με την πατρότητα, το κυνήγι και τα αλμυρά γαστρονομικά εγχειρήματα. Όμως αυτά δεν είναι αρκετά για να τον κρατήσουν ικανοποιημένο, καθώς τα οράματα του αείμνηστου πατέρα του (τον υποδύεται ο Jason Isaacs), μπαίνουν στο μυαλό του σχετικά με τις αποτυχίες του ως γιος του Μεγάλου Πέτρου.

Η Μεγάλη Αικατερίνη αρχίζει να γίνεται γνωστή πέρα από τα σύνορά της και εμπνευσμένη από μια επίσκεψη του πρεσβευτή των ΗΠΑ, οργανώνει ένα συνέδριο όπου αγρότες, ευγενείς και έμποροι μπορούν όλοι να δώσουν τη γνώμη τους για την ανάπτυξη μιας νέας Ρωσίας. Μαθαίνει ότι ακόμη και οι καλύτεροι πολιτικοί ηγέτες πρέπει μερικές φορές να κάνουν συμβιβασμούς προκειμένου να προοδεύσουν». 

Η παραγωγή της 3ης σεζόν πραγματοποιήθηκε το 2022. «Άλλοι έξι μήνες ευτυχίας, ακολασίας και χάους με τους αγαπημένους μου ανθρώπους», έγραψε η Fanning στο Instagram ανακοινώνοντας ότι ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα. «Τόση σκληρή δουλειά γίνεται σε αυτή τη σειρά και είναι το πλήρωμα πίσω από τα παρασκήνια που τα κρατάει όλα μαζί». Και πρόσθεσε: «Το κοινό δεν είναι προετοιμασμένο για αυτή τη σεζόν… είναι πραγματικά θεαματική». 

 

Προς το παρόν δεν υπάρχει οριστικό σχέδιο για το πόσο θα διαρκέσει η σειρά. Ένα γλαφυρό χρονικό της μακροβιότερης γυναίκας ηγέτιδας στη ρωσική ιστορία, που βασίζεται πολύ χαλαρά σε ιστορικά γεγονότα, το «The Great» δημιουργήθηκε από τον σεναριογράφο του «The Favourite», Tony McNamara. 

Σε συνέντευξή του στο Hollywood Reporter τον Νοέμβριο, ο McNamara αποκάλυψε ότι δεν έχει ένα σταθερό σχέδιο για το πόσο θα διαρκέσει η σειρά. «Ξέρω ένα σωρό γεγονότα που είναι ενδιαφέροντα και στα οποία μπορείς να κρεμάσεις πράγματα και να εξελίξεις την ιστορία», εξήγησε. «Προς το παρόν, προσπαθώ να μην κοιτάζω πολύ μακριά στο μέλλον. Στο τέλος της δεύτερης σεζόν, δεν ήξερα ακριβώς τι ήταν η τρίτη σεζόν. Μου αρέσει να μην ξέρω τι θα ακολουθήσει. Αν έχεις μια σειρά με ένα σπουδαίο σύνολο και ένα σπουδαίο σύνολο χαρακτήρων, μπορείς να εφευρίσκεις καθώς προχωράς για λίγο». 

Η τρίτη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαΐου 2023. «Ο Peter (Πετρός) και η Catherine (Αικατέρινη) επιστρέφουν για την 3η σεζόν του «The Great»!!! 12 Μαΐου στο Hulu!!!!» ανακοίνωσε η Elle Fanning στο Instagram, μοιραζόμενη μια πρώτη φωτογραφία της σεζόν: Η νέα σεζόν θα αποτελείται από δέκα επεισόδια. 

Διάβασε επίσης:

«The Marvelous Mrs. Maisel»:Η 5η και τελευταία σεζόν έρχεται τον Απρίλιο και μ’ ένα απίστευτο ρεκόρ

Mιλώντας για την τελευταία σεζόν της πολύ επιτυχημένης σειράς «Η Amy, ο Dan και το «The Marvelous Mrs. Maisel»  έχουν χαράξει έναν απαράμιλλο δρόμο, αναβαθμίζοντας τις ιστορίες που λέμε για τις γυναίκες, αμφισβητώντας τα πρότυπα στη βιομηχανία μας και αλλάζοντας για πάντα το τοπίο της ψυχαγωγίας με τη μοναδική τους αφήγηση», ανέφερε σε δήλωσή της η Jennifer Salke, επικεφαλής του Amazon Studios. «Τα δεκάδες βραβεία εδραιώνουν την κληρονομιά της Maisel με πολλούς τρόπους, αλλά αυτό που είναι ακόμα πιο διαρκές και συγκινητικό είναι οι χαρακτήρες που δημιούργησε η Amy και ο χαρούμενος, λαμπρός, μοναδικός κόσμος που εκείνη και ο Dan έδωσαν ζωή». 

ΠΗΓΗ:Instagram-The Marvelous Mrs. Maisel
PIN IT

Η Salke πρόσθεσε: «Αυτή η σειρά σήμαινε τόσα πολλά για το Prime Video και τα αποτελέσματα της επιτυχίας της θα είναι αισθητά για πολύ καιρό μετά την τελευταία σεζόν της. Ανυπομονώ οι θαυμαστές και το παγκόσμιο κοινό μας στο Prime Video να απολαύσουν κάθε στιγμή καθώς ξεκινάμε την κορύφωση αυτής της πρωτοποριακής και αξέχαστης σειράς». 

Όλοι οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές επιστρέφουν για την τελευταία σεζόν

Η σειρά Maisel έκανε πρεμιέρα το 2017 και ακολούθησε την καριέρα της νοικοκυράς που έγινε stand-up κωμικός Miriam «Midge» Maisel (Rachel Brosnahan) καθώς βρίσκει τη φωνή της. Η σειρά συγκέντρωσε υποψηφιότητες για 66 Emmy κατά τη διάρκεια των πρώτων τεσσάρων σεζόν, σημειώνοντας 20 νίκες μέχρι στιγμής. -Τα Emmy του 2022 δεν έχουν γίνει ακόμα, όπου η σειρά διεκδικεί μεταξύ άλλων βραβείων και το βραβείο Outstanding Comedy Series-. 

Διάβασε τη συνέχεια εδώ

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΗΓΗ:Instagram-The Marvelous Mrs. Maisel


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top