Now Reading
«The Watcher»: Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε και 2η σεζόν της δημοφιλούς σειράς

«The Watcher»: Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε και 2η σεζόν της δημοφιλούς σειράς

Avatar photo

Αν και το τέλος της σειράς «The Watcher» φαίνεται να κλείνει την ιστορία, λέγοντας μας στο τέλος ότι στην πραγματικότητα δεν μάθαμε πότε ποιος ήταν ο «κακός», η αλήθεια είναι ότι το σενάριο αφήνει και τη πιθανότητα της συνέχειας.

Είναι αλήθεια ότι θα έχουμε και δεύτερη σεζόν της σειράς «The Watcher» ; Ακόμα περιμένουμε να μάθουμε με σιγουριά από το Netflix, αλλά όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής φλερτάρουν έντονα με αυτό το σενάριο.  

Μετά από αρκετούς μήνες χωρίς περιεχόμενο από τον Ryan Murphy, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι συνδρομητές του Netflix είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο νέες σειρές. Το «DAHMER» και το «The Watcher». Παρά το γεγονός ότι είναι η λιγότερο δημοφιλής από τις δύο, αυτό δεν εμπόδισε το The Watcher να συγκεντρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια ώρες παρακολούθησης.   

Το «The Watcher» είναι μια πρωτότυπη σειρά θρίλερ μυστηρίου του Netflix που δημιουργήθηκε από τον Ian Brennan και τον Ryan Murphy. Η ιστορία της σειράς βασίζεται στο άρθρο «The Cut» του Reeves Wiedeman που δημοσιεύτηκε το 2018 στο New York Magazine.  

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το «The Watcher» είναι διαθέσιμο για streaming στο Netflix εδώ και λίγο λιγότερο από ένα μήνα. Ωστόσο, το Netflix δεν έχει ακόμη λάβει απόφαση σχετικά με την ανανέωση της σειράς. Η σειρά ξεκίνησε δυναμικά στο Netflix, πετυχαίνοντας πάνω από 125 εκατομμύρια ώρες την πρώτη εβδομάδα προβολής της. Ένα άλμα 19% τη δεύτερη εβδομάδα είδε τη σειρά να επιτυγχάνει πάνω από 148 εκατομμύρια ώρες. Ωστόσο, η σειρά σημείωσε σημαντική πτώση κατά 54% σε μια εβδομάδα, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει μόνο 67 εκατομμύρια ώρες. Συνολικά, η σειρά έχει πάνω από 340 εκατομμύρια ώρες προβολής. 

 Τι μπορούμε να περιμένουμε  

Εάν το Netflix επρόκειτο να ανανεώσει το «The Watcher», λαμβάνει υπόψη του πολλούς διαφορετικούς παράγοντες. Συγκεκριμένα, μια πτώση πάνω από 50% στην τηλεθέαση μέσα στις πρώτες εβδομάδες από την κυκλοφορία του είναι ανησυχητική. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, αλλά οι επιδόσεις του θα συγκριθούν και με την άλλη πιο πρόσφατη σειρά του Ryan Murphy στο Netflix, το «DAHMER», το οποίο έχει πάνω από 934 εκατομμύρια ώρες, ξεπερνώντας το «The Watcher» κατά σχεδόν 600 εκατομμύρια ώρες. 

Ο Murphy διανύει τον τελευταίο χρόνο της τεράστιας συμφωνίας του με την πλατφόρμα, ύψους 300 εκατομμυρίων δολαρίων και εξακολουθεί να εργάζεται επί του παρόντος σε πολλά έργα για το Netflix, συμπεριλαμβανομένων τριών τηλεοπτικών σειρών και μιας ταινίας. Σε αυτό δεν περιλαμβάνεται επίσης η δεύτερη σεζόν του «Ratched», η οποία δεν έχει μπει ακόμη στην παραγωγή. 

Εκτός του Netflix, ο Murphy είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός σε περισσότερα έργα για το FX, ιδίως σε μια επέκταση του franchise American Story με το American Sports Story και το American Love Story. Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, μια ολοκαίνουργια σεζόν του The Watcher μπορεί να είναι χαμηλά στη λίστα προτεραιότητας. 

Χρειάζεται πραγματικά το «The Watcher» μια δεύτερη σεζόν; 

Θα μπορούσαν να υπάρξουν επιχειρήματα για  δεύτερη σεζόν της σειράς, ωστόσο, εμείς ανήκουμε στο στρατόπεδο που πιστεύει ότι η σειρά πρέπει να τελειώσει μετά από μία σεζόν. 

Το τέλος της σειράς άφησε μια πικρή γεύση στο στόμα πολλών ανθρώπων, καθώς η ταυτότητα του «The Watcher» δεν αποκαλύφθηκε ποτέ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ούτε στην πραγματική ζωή μάθαμε ποτέ ποιος κρυβόταν πίσω από τα γράμματα. Οπότε ο δημιουργός να επέλεξε ένα μυθιστορηματικό τέλος, για να δώσει στο κοινό ένα «τέλος», αντί να πάει προς την κατεύθυνση της πραγματικής ζωής, όπου η ταυτότητα εξακολουθεί να παραμένει μυστήριο. 

Είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πού θα εξελισσόταν η ιστορία, καθώς η οικογένεια Brannock έχει για τα καλά εμμονή με το σπίτι, όπως ακριβώς και οι γείτονές τους, αλλά και κάποια από τα μέλη του «Ode to a House». Ρεαλιστικά, για να δώσεις τέλος στη σειρά θα έπρεπε να αποκαλύψεις την ταυτότητα του «Παρατηρητή», ακόμη και αν δεν είναι αληθινή στην πραγματική ζωή. 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.gr    theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top