Now Reading
Οι Rolling Stones ηχογράφησαν ένα νέο τραγούδι με τον Paul McCartney

Οι Rolling Stones ηχογράφησαν ένα νέο τραγούδι με τον Paul McCartney

Avatar photo

Ο Beatle –Paul McCartney έπαιξε μπάσο σε ένα από τα νέα τραγούδια του συγκροτήματος.

Οι Rolling Stones έχουν επιστρατεύσει τη βοήθεια ενός διακεκριμένου μπασίστα για ένα νέο project που ετοιμάζουν: Τον Paul McCartney. Μια πηγή επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του McCartney στο project, λέγοντας ότι συνέβαλε με μπάσο σε ένα νέο τραγούδι των Rolling Stones. Η συνεργασία αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το Variety. Ωστόσο, η πηγή διέψευσε τον ισχυρισμό του αρχικού ρεπορτάζ ότι ο ντράμερ των Beatles Ringo Starr συμμετείχε επίσης στις ηχογραφήσεις. Ένας εκπρόσωπος του McCartney αρνήθηκε να σχολιάσει.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι Stones φέρονται να έχουν περάσει τις τελευταίες εβδομάδες ηχογραφώντας νέα μουσική στο Λος Άντζελες με τον παραγωγό Andrew Watt (Post Malone, Ozzy Osbourne, Miley Cyrus, μεταξύ πολλών άλλων), και το νέο τους project πλησιάζει στο στάδιο της μίξης. Δεν έχουν ανακοινωθεί άλλες λεπτομέρειες, όπως πότε αυτή η μουσική μπορεί να δει το φως της δημοσιότητας.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι Stones έχουν δημιουργήσει σταθερά την προσμονή για νέα μουσική τα τελευταία χρόνια, κυκλοφορώντας μάλιστα ένα νέο κομμάτι, το «Living in a Ghost Town», τον Απρίλιο του 2020. Σε συνέντευξή του στους Los Angeles Times το 2021, ο Keith Richards δήλωσε ότι η μπάντα θα μπορούσε να έχει ολοκληρώσει ένα νέο άλμπουμ αν η πανδημία δεν είχε διακόψει τα πράγματα, ενώ ο Mick Jagger πρόσθεσε: «Έχουμε κάνει πολλά κομμάτια, οπότε όταν τελειώσει η περιοδεία, θα αξιολογήσουμε πού βρισκόμαστε με αυτό και θα συνεχίσουμε».

Τον περασμένο Μάρτιο, ο Richards δήλωσε στο περιοδικό Rolling Stone ότι το νέο project των Stones θα περιλαμβάνει κάποιες από τις τελευταίες συνθέσεις με τον ντράμερ Charlie Watts (ο οποίος πέθανε τον Αύγουστο του 2021), αλλά ότι θα έχει επίσης συνεισφορές από τον αντικαταστάτη του Watts στα live, τον Steve Jordan. Επιπλέον, σε ένα βίντεο στο Instagram που μοιράστηκε τον Ιανουάριο, ο Richards είπε: «Υπάρχει κάποια νέα μουσική στο δρόμο της».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το project θα είναι πιθανότατα το πρώτο των Stones με ολοκαίνουργιο υλικό μετά το άλμπουμ τους του 2005, «A Bigger Bang». Το 2016, κυκλοφόρησαν το «Blue & Lonesome», το οποίο περιείχε μόνο διασκευές blues τραγουδιών.

 

Διάβασε επίσης:

Διάσημοι φωτογράφοι πουλούν τις φωτογραφίες τους για να στηρίξουν παιδιά του πολέμου

Εξ ‘αίτιας του πολέμου στην Ουκρανία, 5,5 εκατομμύρια παιδιά έχουν σήμερα ανάγκη ανθρωπιστικής βοήθειας ως συνέπεια ενός πολέμου που δεν οφείλεται στα ίδια, προκαλώντας όμως τον εκτοπισμό τους από την χώρα τους, σε κλίμακα και ταχύτητα που έχει να παρατηρηθεί στην Ευρώπη από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Η Dust Off ξεκίνησε φέτος, μία νέα πρωτοβουλία με στόχο να κινητοποιήσει την εκλεκτική και δημιουργική κοινότητα των μελών της φωτογραφίας. Η Dust Off θα επιμεληθεί και θα πούλα εκτυπώσεις μερικών από τους μεγαλύτερους και πιο προβεβλημένους φωτογράφους της εποχής μας στην τιμή των 125 λιρών η κάθε μία και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατίθενται στο War Child UK ,μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που προστατεύει, υποστηρίζει και υπερασπίζεται τα δικαιώματα των παιδιών που ζουν μέσα σε συγκρούσεις σε όλο τον κόσμο. 

Η Dust Off είναι μια διαδικτυακή πρωτοβουλία με βάση τη φωτογραφία, η όποια ξεκίνησε φέτος χάρις την στιλίστρια και δημιουργική σύμβουλο Nancy Rohde και την παγκόσμια διευθύντρια της Artistry, Elizabeth Norris. «Ήταν στο Βερολίνο που ήρθα αντιμέτωπη από πρώτο χέρι με την έξοδο των γυναικών και των παιδιών που έφευγαν από την Ουκρανία και αποβιβαζόντουσαν από τα τρένα και έβγαιναν στην πλατφόρμα», λέει η Rohde. «Ένιωσα την απελπισμένη ανάγκη να βοηθήσω. Σκέφτηκα τους τρόπους με τους οποίους οι δημιουργοί εικόνων θα μπορούσαν να επωφεληθούν και μέσα από συζητήσεις με συναδέλφους της βιομηχανίας ξεκίνησε το Dust Off». 

Διάβασε τη συνέχεια εδώ 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top