Now Reading
10 λόγοι που απομακρύνεις τους άνδρες χωρίς καν να το συνειδητοποιείς

10 λόγοι που απομακρύνεις τους άνδρες χωρίς καν να το συνειδητοποιείς

Avatar photo

Είτε μας αρέσει να το παραδεχόμαστε είτε όχι, όλοι έχουμε γνωρίσει τουλάχιστον μία γυναίκα που φαινόταν να μην έχει καμία απολύτως αυτογνωσία. Αυτή είναι και εκείνη που απλά δεν καταλαβαίνει πλήρως γιατί ο άντρας που της αρέσει δεν της ζητάει να βγουν.

Όλοι μπορούμε να μαντέψουμε τους λόγους που μία γυναίκα μπορεί να απομακρύνει τους άντρες και να μην θέλουν εκείνοι να συνεχίσουν να έχουν επαφές μαζί της. Για πολλούς από εμάς, ο μεγαλύτερος εφιάλτης μας είναι να είμαστε αυτό το άτομο, αν μη τι άλλο, επειδή συχνά αυτό σημαίνει ότι ενεργούμε τόσο εκτός ορίων. Το θλιβερό είναι ότι μπορεί να απομακρύνεις τους άντρες χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Στην προσπάθειά σου να μάθεις πώς να κάνεις έναν άντρα να σε συμπαθήσει, αν κάποιο από αυτά τα πράγματα είναι αλήθεια, μπορεί να είσαι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σου.

Γιατί διώχνεις τους άνδρες μακριά χωρίς καν να το συνειδητοποιείς

 1. Σε αποκαλούν συχνά «κολλημένη» ή σου έχουν πει ότι συμπεριφέρεσαι σαν να κάνεις χάρη στους άντρες μιλώντας τους

Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα κακό στο να απορρίπτεις έναν άντρα που δεν σου αρέσει ή απλά να διακόπτεις μια συζήτηση επειδή δεν είναι ο τύπος σου. Ωστόσο, ένας καλός τρόπος για να απομακρύνεις τους πάντες είναι να συμπεριφέρεσαι σαν να είσαι πολύ καλή γι’ αυτούς, να τους κοροϊδεύεις ή να τους μιλάς με συγκαταβατικό τρόπο.

Ακόμα κι αν ενδιαφέρεσαι για έναν άντρα, τη στιγμή που θα σε δει να συμπεριφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο σε κάποιον, πιθανότατα θα φύγει.

 1. Αν ήσουν πραγματικά ειλικρινής με τον εαυτό σου, θα έλεγες ότι μισείς τους άντρες;

Έχεις γνωρίσει ποτέ έναν άντρα που μισούσε τις γυναίκες με πάθος; Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να καταλάβεις ποιοι είναι αυτοί. Ακόμα κι αν προσπαθούν να συγκρατηθούν, αυτό το μίσος αναβλύζει. Και αν μπορείς να καταλάβεις πότε οι άντρες μισούν τις γυναίκες, οι άντρες θα καταλάβουν ότι τους μισείς.

χερια σε ασπρομαυρη φωτογραφια

 1. Πηγαίνεις από το 0 στο 100, πολύ γρήγορα

Όταν ένας άντρας σε απορρίπτει, του φέρεσαι σαν τρελή; Αισθάνεσαι ότι πρέπει να κάνεις σκηνή ή να τους επιτεθείς για να τους «δώσεις ένα μάθημα»;

Πίστεψέ μας όταν σου λέμε ότι, ενώ μπορούμε να καταλάβουμε απόλυτα γιατί θέλεις να το κάνεις αυτό, ξέρουμε σίγουρα ότι θα μαθευτεί ότι το κάνεις αυτό. Αυτό με τη σειρά του θα κάνει τους άντρες να σε αποφεύγουν και θα καταλήξει να σου δώσει την ταμπέλα της «τρελού» σε φίλους και γνωστούς.

 1. Είσαι διάσημη για την εκρηκτική σας ιδιοσυγκρασία

Ακόμα κι αν δεν τρελαίνεσαι με τον άντρα, οι περισσότεροι άντρες είναι απολύτως τρομοκρατημένοι από μια θυμωμένη γυναίκα. Όταν βλέπουν προβλήματα θυμού, θα υποθέσουν τα χειρότερα για σένα όταν πρόκειται για ραντεβού.

 1. Όταν δεν προσεχείς κυριολεκτικά καθόλου την εμφάνισή σου

Όσο κι αν μας πονάει όλους να πούμε κάτι γι’ αυτό, η εμφάνιση μετράει. Είναι αλήθεια. Πρέπει να δείχνεις αξιοπρεπής και προσεγμένη για να προσελκύσεις άντρες.

 1. Σε έχουν τραβήξει στην άκρη για να σου πουν ότι είναι πολύ δύσκολο να σου μιλήσουν ή ότι συμπεριφέρεσαι ανάρμοστα

Αν συμπεριφέρεσαι σαν θερμή γάτα ή συμπεριφέρεσαι σαν να πρέπει να είναι όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω σου, αυτό είναι πολύ άσχημο. Και, θα κάνεις τους άντρες να τρέξουν προς την άλλη πλευρά, μακριά σου.

χερια σε ασπρομαυρη φωτογραφια

 1. Είσαι τρελή για να κάνεις μωρό ή για γάμο και το προσεγγίζεις σαν να έχεις προθεσμία

Αν μιλάς για παιδιά και την ανάγκη σου για παιδιά στο πρώτο ραντεβού, οι άντρες θα τρέξουν. Ακόμα κι αν, όπως κι εσύ, επιθυμούν απεγνωσμένα το γάμο ή τα μωρά, θα το βάλουν στα πόδια.

 1. Είσαι κολλημένη στο τηλέφωνό σου όταν είναι άντρες γύρω σου

Κλείσε το τηλέφωνο. Άφησε κάτω το κινητό και τα γραπτά μηνύματα. Δεν χρειάζεται να παίζεις  Candy Crush τόσο συχνά. Αν θέλεις οι άντρες να νομίζουν ότι ενδιαφέρεσαι, θα πρέπει να κάνεις κάτι που τους περιλαμβάνει, να τους κοιτάς και όχι να κοιτάς το τηλέφωνό σου.

 1. Είσαι γνωστή για την κτητικότητά σου

Το να ζηλεύεις, ειδικά αν αυτό συμβαίνει αμέσως, δεν σε κάνει καλή επιλογή για τους άντρες. Σε κάνει να φαίνεσαι τρελή… επειδή φέρεσαι σαν τρελή.

 1. Φέρεσαι σαν drama queen

Αν μιλάς άσχημα για άλλες γυναίκες, δεν κάνεις τίποτα άλλο από κουτσομπολιά και επισημαίνεις πόσο πολύ «δεν είσαι σαν τις άλλες κοπέλες», θα τον τρομάξεις. Οι άντρες δεν θέλουν δράμα στη ζωή τους. Εξάλλου, θέλουν μία σύντροφο ζωής, όχι ένα επεισόδιο ενός ριάλιτι.

Το συμπέρασμα είναι ότι η συμπεριφορά σου πιθανότατα απομακρύνει τους ανθρώπους. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Θα έβγαινες με εσένα; Αν όχι, έχεις να κάνεις λίγη δουλειά.

Διάβασε επίσης

Τι δεν πρέπει ποτέ, μα ποτέ να κάνεις για έναν άντρα

Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με το πότε έχουμε βρει πραγματικά «τον ένα και μοναδικό». Αλλά δεν υπάρχει ακριβής επιστήμη στην αγάπη. Δεν υπάρχει καμία φόρμουλα, λίστα ελέγχου ή σύνολο δοκιμών για να αποκρυπτογραφήσεις αν έχεις τελικά συναντήσει την αδελφή ψυχή σου. Δυστυχώς, όλα εξαρτώνται από το ένστικτο.  Το να ακολουθήσεις το ένστικτό σου, ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο. Με όλους αυτούς τους περισπασμούς και τα ανάμεικτα σήματα εκεί έξω, χανόμαστε στην ιδέα της αγάπης και ξεχνάμε πώς να την εντοπίσουμε στην πραγματικότητα. 

ζευγαρι σε που χαμογελαει

Πάρα πολλοί από εμάς ακολουθούμε προκατασκευασμένες κυρίως χολιγουντιανές αντιλήψεις για τον ρομαντισμό. Νομίζουμε ότι η αγάπη είναι ένα μεγάλο δράμα γεμάτο σκαμπανεβάσματα και αποτυχίες, μηνύματα που δεν απαντήθηκαν και συνεχή αγωνία. Νομίζουμε ότι αν δεν κλαίμε γι’ αυτόν κάθε βράδυ, δεν είναι σωστό. Νομίζουμε ότι αν η αγάπη δεν συνοδεύεται από μεγάλες χειρονομίες και έντονες ερωτικές σκηνές, δεν είναι σωστή. 

Δεν μπορούμε να σου δώσουμε μια ακριβή συνταγή ή μια λίστα για να τσεκάρεις κουτάκια για να ξέρεις αν έχεις βρει τον κατάλληλο, αλλά υπάρχουν κάποια σημάδια όταν σίγουρα δεν τον έχεις βρει. Το πρώτο πράγμα που αφορά τους ανθρώπους που κάνουν εικασίες για το πότε έχουν συναντήσει τον έναν και μοναδικό: Αν πρέπει να αναρωτιέσαι, τότε αυτό το άτομο δεν είναι ο ένας και μοναδικός. 

Ο άνθρωπος με το οποίο είναι γραφτό να είστε μαζί είναι εκείνος που απάντα όλες τις ερωτήσεις και ηρεμεί τις ανησυχίες σου. Ενώ κάθε σχέση είναι τόσο διαφορετική όσο και κάθε αγάπη, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν χρειάζεται ποτέ να γίνουν σε μια σχέση αγάπης. Αν πιάνεις τον εαυτό σου να κάνει κάποιο από τα παρακάτω πράγματα, δεν είσαι με τον κατάλληλο. 

7 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνετε για έναν άντρα 

 1. Να τον κυνηγάς

Οι ταινίες τα έχουν κάνει όλα λάθος. Παρουσιάζουν τον μεγάλο έρωτα με μεγάλη εμμονή. Την απεικονίζουν με χρόνια μέσα στο μαράζωμα και εμμονή. Το κάνουν να φαίνεται σαν να μην αξίζει τον κόπο αν δεν έχει καθόλου δουλειά και πόνο. 

Αλλά η αγάπη υποτίθεται ότι δεν είναι δουλειά. Η αγάπη υποτίθεται ότι είναι η πιο εύκολη δουλειά που έχεις κάνει ποτέ. Γιατί πρέπει να κυνηγάς κάποιον που υποτίθεται ότι σε αγαπάει; Το θέμα με αυτόν που είναι γραφτό να είσαι μαζί του είναι ότι δεν είναι σαν κανέναν άλλον. Ήξερε από τη στιγμή που σε γνώρισε ότι ήθελε να ξεκινήσει μια ζωή μαζί σου. 

 

Διάβασε τη συνέχεια εδώ 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ατζέντα
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
λευκο μπολ με βρωμη και φραουλες


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top