Now Reading
Αν έχεις κόντα νύχια έχουμε το ιδανίκο μανικιουρ για σενα

Αν έχεις κόντα νύχια έχουμε το ιδανίκο μανικιουρ για σενα

Avatar photo
μοντελο με κοκκινα νυχια

Τα κοντά νύχια είναι εύκολα και βολικά για κάθε περίσταση, αν είσαι και εσύ σαν εμάς και αγαπάς τα κοντά νύχια σου έχουμε νέα από το TikTok και το ιδανικό τύπο μανικιούρ για σένα.

Ενώ τα μακριά νύχια μπορούν να κάνουν αμέσως οποιοδήποτε ντύσιμο να δείχνει πιο εντυπωσιακό, συχνά μπορεί να είναι μη πρακτικά. Είτε η δουλειά σου απαιτεί να έχεις κοντά νύχια, είτε συμμετέχεις σε δραστηριότητες που δεν επιτρέπουν μακριά νύχια, είτε χρησιμοποιείς τα χέρια σου πολύ στην καθημερινότητά σου, ξέρεις ότι τα μακριά νύχια απλά δεν είναι για σένα.

μοντελο με κοκκινα νυχια

Αν δεν έχεις την υπομονή για νύχια που μακραίνουν γρήγορα ή που ξεφλουδίζουν συνεχώς, μπορεί να έχεις ξεχάσει εντελώς να φτιάχνεις τα νύχια σου. Το βερνίκι νυχιών διαρκεί μόνο για λίγες ημέρες, ενώ σπάει μέσα σε μια εβδομάδα. Εν τω μεταξύ, τα νύχια σε τζελ είναι μια ταλαιπωρία για να τα βγάλεις, ξεφλουδίζοντας και καταστρέφοντας τα φυσικά σου νύχια, αν δεν αφαιρεθούν με τον κατάλληλο τρόπο.

Μπορεί να φαίνεται ότι ακόμα κι αν σου αρέσει να φτιάχνεις τα νύχια σου, είναι αδύνατο λόγω του τρόπου ζωής σου. Ωστόσο, υπάρχει ένα μανικιούρ που μπορεί να διαρκέσει για εβδομάδες, χωρίς να σπάσει, να ξεθωριάσει ή τις άλλες ενοχλήσεις που συνοδεύουν το κανονικό βερνίκι ή τα νύχια σε τζελ.

μοντελο με κοντα νυχια

Το καλύτερο μανικιούρ για κοντά νύχια

Τα μανικιούρ με εμβάπτιση σε πούδρα περιλαμβάνουν εμβάπτιση των νυχιών σε μια χρωματιστή πούδρα και στη συνέχεια χρήση ενός διαφανούς top coat για να σφραγίσει το μανικιούρ. Ορισμένοι τεχνικοί συχνά επιλέγουν να συσσωρεύουν την πούδρα στην κορυφή του νυχιού για να είναι πιο υγιεινό. Το μανικιούρ αυτό είναι σχετικά οικονομικό και  προσιτό για κάθε πορτοφόλι.

 

μοντελο με κοκκινα νυχια

Η προετοιμασία για το μανικιούρ είναι παρόμοια με οποιοδήποτε άλλο μανικιούρ: η τεχνικός νυχιών καθαρίζει τα νύχια από τυχόν εναπομείναντα βερνίκια και στη συνέχεια χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρικό ρυθμιστικό για να τα λιμάρει. Η διαδικασία τριών βημάτων ξεκινά με τη χρήση ενός bonder που λειτουργεί ως συγκολλητικό υλικό για την πούδρα. Στη συνέχεια, το νύχι βυθίζεται σε δύο πούδρες- πρώτα, μια διάφανη πούδρα βάσης και στη συνέχεια μια χρωματιστή πούδρα-. Αφού απομακρυνθεί η περίσσεια της πούδρας, εφαρμόζεται μια τελική στρώση από διάφανο βερνίκι.

@mplyly

#UnlimitedHPInk #fyp #tiktok #HavaianasLivreDeCliches #nails #dippingpowder

♬ Music with a sense of happiness for orchestra and piano – Tak Music

Χάρη στην προστατευτική τους επίστρωση, το μανικιούρ με εμβάπτιση  σε πούδρα είναι ιδανικά για κοντά νύχια που είναι επιρρεπή στο σπάσιμο, βοηθώντας τα να μεγαλώσουν και να παραμείνουν ανθεκτικά. Διαρκούν επίσης πολύ περισσότερο από τα νύχια σε τζελ και τα ακρυλικά, αντέχοντας έως και έξι εβδομάδες. Σε αντίθεση με το τζελ μανικιούρ και δεν απαιτούν υπεριώδες φως, το οποίο μπορεί να βλάψει το δέρμα των χεριών σου.

 

Διάβασε επίσης

Πώς να επιλέξεις το ιδανικό σχήμα νυχιών για τα χέρια σου

Το μανικιούρ είναι μια από τις απόλυτες δραστηριότητες αυτοφροντίδας, όπως το μπάνιο ή η αρωματοθεραπεία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απαιτεί κάποιες δύσκολες αποφάσεις. Εκτός από το χρώμα που θα επιλέξεις, το σχήμα των νυχιών σου θα επηρεάσει σημαντικά την τελική εμφάνιση του μανικιού. Η γνώση των διαφόρων σχημάτων νυχιών δεν είναι η μόνη πρόκληση, πρέπει επίσης να βρεις ποιο είναι το κατάλληλο για εσένα. Ενώ ορισμένα σχήματα μπορούν να κάνουν τα δάχτυλά σου να φαίνονται μακρύτερα, άλλα μπορούν να τα κάνουν να φαίνονται φαρδύτερα ή πιο φυσικά. 

Πώς θα επιλέξει λοιπόν ένα κορίτσι το καλύτερο; Σύμφωνα με τους ειδικούς, το καλύτερο σχήμα για τον καθένα εξαρτάται από το σχήμα και το μήκος των δαχτύλων σου. Συνήθως, το σχήμα των νυχιών σας πρέπει να ακολουθεί το φυσικό σχήμα της γραμμής της επιδερμίδας σας και να τονίζει το φυσικό σχήμα των δαχτύλων σας. Για να εξαλείψετε τη σύγχυση στο επόμενο ραντεβού σας (είτε αυτό είναι μόνο με τον εαυτό σας είτε με μια επαγγελματική μανικιουρίστα), μιλήσαμε με nail artists και ειδικούς στο μανικιούρ και τους ζητήσαμε να μοιραστούν μερικές γνώσεις για το σχήμα των νυχιών. 

Οδηγός σχήματος νυχιών 

  1. Οβάλ 

Το ωοειδές σχήμα είναι παρόμοιο με το αμυγδαλωτό, αλλά η άκρη του είναι φινιρισμένη για να μιμείται την εμφάνιση ενός αυγού. Είναι ένα σχήμα που επιμηκύνει, οπότε λειτουργεί καλά για μικρά χέρια με κοντύτερα δάχτυλα, επειδή τείνει να κάνει το νύχι να φαίνεται μακρύτερο, αφού είναι φινιρισμένο στα πλάγια, γεγονός που προσθέτει μήκος. 

Ιδανικό για: Μικρά χέρια με κοντά δάχτυλα 

2. Στρογγυλό 

Τα στρογγυλά νύχια αντικατοπτρίζουν το περίγραμμα του νυχιού με μια κυκλική άκρη στην άκρη. Αν τα δάχτυλά σου είναι κοντά, τα στρογγυλά νύχια θα πρέπει να είναι στο σχήμα που θα επιλέξεις. Μαλακώνει και λεπταίνει την όψη των φαρδιών νυχιών και βοηθά τα κοντύτερα δάχτυλα να φαίνονται μακρόστενα, μιας μάρκας περιποίησης νυχιών εμπνευσμένης από την ευεξία. Πάρε τη λίμα και ακολουθήσε το φυσικό σχήμα του νυχιού, φροντίζοντας οι πλευρές να είναι ευθείες και η άνω άκρη στρογγυλεμένη. 

 

Διάβασε τη συνέχεια εδώ 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
υγιή μαλλιά


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top