Now Reading
Το πρωτόκολλο απαγορεύει στην Kate Middleton να κάνει ένα πράγμα και το αποκάλυψε η ίδια δημοσίως

Το πρωτόκολλο απαγορεύει στην Kate Middleton να κάνει ένα πράγμα και το αποκάλυψε η ίδια δημοσίως

Avatar photo
KATE MIDDLETON

Η πριγκίπισσα Kate αποκαλύπτει τη βασική εργασία που απαγορεύεται να κάνει λόγω του βασιλικού της ρόλου και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί.

Η πριγκίπισσα Kate συμφώνα με τον βασιλικό της ρόλο απαγορεύεται να ολοκληρώσει μία πολύ απλή εργασία και είμαστε κάπως σοκαρισμένοι γι’ αυτό! Τη Δευτέρα 22/05, η πριγκίπισσα της Ουαλίας παρακολούθησε στο Λονδίνο στην έκθεση λουλουδιών Chelsea Flower Show. Ενώ βρισκόταν στην εκδήλωση, η βασίλισσα αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να ολοκληρώσει μια πολύ βασική εργασία λόγω πρωτοκόλλου. 

Το bubble-gum ροζ φόρεμα της Kate Middleton και οι go-to εσπαντρίγιες ήταν το τέλειο καλοκαιρινό statement look, καθώς η πριγκίπισσα βγήκε στο Λονδίνο στο Chelsea Flower Show. Η πριγκίπισσα συναντήθηκε με μαθητές δημοτικού σχολείου στο πρώτο παιδικό πικνίκ της εκδήλωσης, συνομίλησε μαζί τους και ζωγράφισε εικόνες από τα φυτά και τα λουλούδια της εκδήλωσης.

KATE MIDDLETON
instagram/princeandprincessofwales/

Πρόκειται για μια υπέροχη υγιή εκδήλωση κατά τη διάρκεια μιας ηλιόλουστης ημέρας στο Λονδίνο, αλλά υπήρξε μια συγκεκριμένη στιγμή που η Kate αποκάλυψε έναν αρκετά σκληρό περιορισμό που την εμπόδισε να ολοκληρώσει ένα απλό αίτημα ενός από τους μαθητές. Σύμφωνα με την Daily Mail, όταν η πριγκίπισσα ζωγράφιζε λουλούδια με τα παιδιά, κάποια από αυτά της ζήτησαν να υπογράψει τα σκίτσα τους ως ενθύμιο. Δυστυχώς, η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε ότι δεν της επιτρέπεται να γράφει το όνομά της και αρνήθηκε να υπογράψει τις ζωγραφιές. 

«Δεν μπορώ να γράψω το όνομά μου», είπε αλλά πρότεινε, «αλλά μπορώ να ζωγραφίσω». Στη συνέχεια φέρεται να ζωγράφισε ένα λουλούδι για μια επτάχρονη που ονομάζεται Ruby, ένα δέντρο για ένα άλλο κοριτσάκι και μια λίμνη περιτριγυρισμένη από φυτά για ένα τρίτο παιδί. Όταν ρωτήθηκε ξανά για το όνομά της, η πριγκίπισσα εξήγησε περαιτέρω: «Το όνομά μου είναι Catherine. Δεν μου επιτρέπεται να γράψω την υπογραφή μου, είναι ένας από αυτούς τους κανόνες».

Μια φωτογραφία του σκίτσου της πριγκίπισσας αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και η λανθασμένη γραφή του ονόματός της ως «Catherine» επιβεβαίωσε ότι η Catherine δεν ήταν το πρόσωπο που υπέγραψε το σκίτσο. Γιατί λοιπόν η Kate δεν μπορούσε να γράψει το όνομά της; Ακόμα και ως αυτόγραφο για παιδιά; Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έχουν να κάνουν με την πλαστογραφία και η άρνηση να υπογράψει οτιδήποτε είναι ένας τρόπος με τον οποίο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μπορούν να προστατευτούν.

Η Express ανέφερε το 2017: «Αν ζητήσετε από τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ (τώρα πριγκίπισσα της Ουαλίας) ένα αυτόγραφο, θα αναγκαστεί να αρνηθεί ευγενικά. Η Kate Middleton δεν είναι το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας που θα σας αρνηθεί». Πρόσθεσαν ότι ο κανόνας αυτός ισχύει για όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. «Ο μακροχρόνιος κανόνας παραμένει σε ισχύ για όλους τους βασιλικούς λόγω του κινδύνου πλαστογράφησης της υπογραφής. Είναι απλώς ένα στοιχείο σε έναν μακρύ κατάλογο αυστηρών πρωτοκόλλων που πρέπει να ακολουθούν όλοι οι βασιλικοί».

KATE MIDDLETON
instagram/princeandprincessofwales/

Υπάρχουν περιπτώσεις που οι βασιλικοί έχουν παραβιάσει αυτόν τον κανόνα, αλλά φαίνεται ότι στο σύνολό τους οι βασιλικοί προτιμούν να ποζάρουν για selfies ή να συναντούν τους θαυμαστές τους από κοντά παρά να υπογράψουν κάτι γι’ αυτούς.

Διάβασε επίσης:

Πραγματική Πριγκίπισσα: Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Kate Middleton στη στέψη του Καρόλου

Ο πρίγκιπας, η πριγκίπισσα της Ουαλίας και τα παιδιά τους έφτασαν στο Αβαείο του Γουέστμινστερ για να παραστούν στην τελετή στέψης. Η Kate Middleton, πραγματική πριγκίπισσα έλαμπε μέσα στο ιβουάρ φόρεμα της.

πριγκίπισσα
ΑΠΕ

Η Kate φόρεσε ένα φόρεμα Alexander McQueen από ιβουάρ μεταξωτό κρεπ με ασημένιο και χρυσό κέντημα που απεικονίζουν μοτίβα τριαντάφυλλου, γαϊδουράγκαθου, νάρκισσου και τριφυλλιού. Τα λουλούδια αυτά συμβολίζουν καθένα ένα από τα 4 έθνη. Το φόρεμα της το κάλυψε με τον μανδύα του βασιλικού βικτοριανού τάγματος.

Αντί για τιάρα φόρεσε στο κεφάλι της ένα head piece, Jess Collett x Alexander McQueen με τρισδιάστατο κέντημα φύλλων από ασημένιο, χρυσό, κρύσταλλα και ασημένια κλωστή.

Δες εδώ την εμφάνιση της Kate στην στέψη 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών μετατρέπεται σε Όπερα
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-α



Ακολούθησε το TheIssue.gr στο Google News και μάθε πρώτη όλα τα νέα!







OPINION POST

Dnews

theissue.gr

OPINION POST

Copyright © 2022 – 2024 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by OPINION POST