Now Reading
Coastal cowgirl, το viral fashion trend για την άνοιξη και το καλοκαίρι

Coastal cowgirl, το viral fashion trend για την άνοιξη και το καλοκαίρι

Ιωάννα Σαλαμουρα
σορτς με πλεκτό

Coastal cowgirl μια τάση που δε θα μπορέσεις να τις αντισταθείς.

Υπάρχει μια viral fashion τάση που θα λατρέψεις αυτήν την άνοιξη καθώς «παντρεύει» τη θάλασσα με την Άγρια Δύση και ονομάζεται coastal cowgirl. Μια τάση που παντρεύει τη χαλαρότητα του κλασικού παράκτιου με το ελαφρύ πλεονέκτημα της δυτικής ένδυσης. Τα βασικά κομμάτια που έχει η νεοφερμένη-παλιά τάση είναι οι καουμπόικες μπότες, το καουμπόικο καπέλο σε συνδυασμό με διακοσμημένα αξεσουάρ όπως τσάντες με κρόσσια μέχρι ανάλαφρα jeans.

Σύμφωνα με το theeverygirl.com, για να δημιουργήσεις αυτό το ύφος θα χρειαστεί να έχεις ως βάση θηλυκές σιλουέτες με ανάλαφρες υφές όπως λινά ή ελαφριά πλεκτά με πινελιές ενός cowgirl όπως καουμπόικες μπότες, μεγάλες ζώνες και jeans, από σορτς μέχρι φούστες. Μπορείς να ολοκληρώσεις την εμφάνιση σου με ένα καουμπόικο καπέλο. Φόρεσε ένα ζευγάρι καουμπόικες μπότες με οποιοδήποτε ρούχο για να δώσεις αυτή την «παραθαλάσσια καουμπόικη ατμόσφαιρα».

1. Denim midi φούστα + μαύρες cowboy boots

τζην φούστα και μπότες
Instagram@raeannlangas

Για μια πιο χαλαρή επιλογή συνδύασε μια jeans μακριά φούστα με μαύρες καουμπόικες μπότες, ένα απλό μαύρο μπλουζάκι και ένα δερμάτινο μπουφάν.

2. Midi φούστα + κορσέ + μπολερό

Μια άλλη επιλογή είναι να φορέσεις τις μπότες με πλεκτή ζακέτα μπολερό, ένα τοπ σε στιλ κορσέ και τη midi φούστα για να δημιουργήσεις το coastal cowgirl.

3. Kαπιτονέ σακάκι + ψηλές καουμπόικες μπότες

Φόρεσε δύο από τα βασικά στοιχεία κάθε γκαρνταρόμπας για μια «παραθαλάσσια καουμπόισσα» που είναι ένα καπιτονέ σακάκι και ψηλές καουμπόικες μπότες, για να δημιουργήσεις μια αβίαστη εμφάνιση.

4. Πλεκτό top + jeans σορτς

σορτς με πλεκτό
instagram@tecovas

Ο πιο cool συνδυασμός είναι με το φαρδύ σορτς και το πλεκτό. Κάνε τη διαφορά και φόρεσε ένα πιο ιδιαίτερο χρώμα στις μπότες όπως αυτές που είναι γκρι-μπλε.

5. Μαγιό + καουμπόικο καπέλο

Πρόσθεσε ένα κομψό καουμπόικο καπέλο στο look σου στην παραλία. Ένα ουδέτερο μπικίνι, ένα τζιν σορτς κι ένα καουμπόικο καπέλο είναι ένας συνδυασμός που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ.

Διάβασε επίσης:

Τα skinny jeans επέστρεψαν αλλά με ένα twist που τα κάνει πιο κολακευτικά

Τα skinny jeans έχουν επιστρέψει δυναμικά όμως αυτό που βλέπουμε είναι ότι διαθέτουν μια άνεση που έχει αναμιχθεί με νέα στοιχεία. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε αυτή την επιστροφή, όμως υποστηρίχθηκε δυναμικά από τη GenZ κι έτσι εμφανίστηκαν αλλά με ένα twist που τα έχει κάνει πιο κολακευτικά.

κοπέλα κατεβαίνει σκάλες
Launchmetrics Spotlight

Η επιστροφή του skinny jean είναι λίγο πιο χαλαρή και θυμίζει λιγότερο τις «ελαστικές-jegging» μέρες. Μοιάζει περισσότερο με ένα ψηλόμεσο και slim-fit denim παρά με την πολύ στενή δομή του skinny παντελονιού. Αυτή η hot επιστροφή συγκεντρώνει με ενθουσιασμό χρήστες του TikTok που βρίσκουν αυτή τη νέα τάση εξαιρετικά χαριτωμένη και κολακευτική.

Δες εδώ όλα τα στιλ.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Jennifer Garner έκανε μια ανοιξιάτικη εμφάνιση φορώντας τα trendy χρώματα της σεζόν
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η επιστροφή του chemisier ή shirt dress είναι η τάση που θα φορέσεις και στο γραφείο σου



Ακολούθησε το TheIssue.gr στο Google News και μάθε πρώτη όλα τα νέα!







OPINION POST

Dnews

theissue.gr

OPINION POST

Copyright © 2022 – 2024 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by OPINION POST