Now Reading
Ο Pete Davidson και η Chase Sui Wonders ενεπλάκησαν σε τροχαίο στο Beverly Hills

Ο Pete Davidson και η Chase Sui Wonders ενεπλάκησαν σε τροχαίο στο Beverly Hills

Avatar photo
Ο Pete Davidson και η Chase Sui Wonders ενεπλάκησαν σε τροχαίο στο Beverly Hills

Ο κωμικός Pete Davidson, που φέρεται να είναι μαζί με τη φίλη του Chase Sui Wonders, ήταν σε ένα αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με πυροσβεστικό κρουνό το βράδυ του Σαββάτου, όπως επιβεβαίωσαν αξιωματούχοι στο PEOPLE.

Ο κωμικός Pete Davidson ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ του Σαββάτου, στο οποίο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε πάνω σε πυροσβεστικό κρουνό στην πόλη Beverly Hills της Καλιφόρνια, όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία στο PEOPLE. 

Σύμφωνα με το TMZ, που πρώτο ανέφερε το δυστύχημα, ο 29χρονος Davidson βρισκόταν πίσω από το τιμόνι του οχήματος και συνοδευόταν από τη φίλη του, την ηθοποιό ChaseSui Wonders, 26 ετών. Σύμφωνα με το TMZ, ο ηθοποιός οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα αυτό να περάσει πάνω από το πεζοδρόμιο, να χτυπήσει στον κρουνό και τελικά να πέσει στην πλευρά μιας κατοικίας. Το TMZ ανέφερε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε. 

  Ο Pete Davidson και η Chase Sui Wonders ενεπλάκησαν σε τροχαίο στο Beverly Hills

Ο υπαστυνόμος Christopher Coulter της αστυνομίας του Beverly Hills επιβεβαίωσε στο PEOPLE ότι οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε μια αναφορά το Σάββατο που συνέβη γύρω στις 11 το βράδυ, κατά την οποία ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πυροσβεστικό κρουνό. 

Ο Coulter επιβεβαίωσε ότι ο «απόφοιτος» του Saturday Night Live βρισκόταν στο αυτοκίνητο, αλλά δεν ανέφερε αν οδηγούσε ο ίδιος ούτε αν η Sui Wonders ήταν επιβάτης. Έγινε αναφορά ατυχήματος για υλικές ζημιές στην πόλη, σημείωσε ο Coulter. Εκπρόσωποι τόσο του Davidson όσο και της Sui Wonders δεν απάντησαν άμεσα στο αίτημα του PEOPLE για σχολιασμό. 

  Ο Pete Davidson και η Chase Sui Wonders ενεπλάκησαν σε τροχαίο στο Beverly Hills

Ο Davidson και η Wonders πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες για ειδύλλιο τον Δεκέμβριο, όταν παρακολούθησαν μαζί έναν αγώνα των New York Rangers, μαζί με τη συμπρωταγωνίστρια Rachel Sennott. Στις 9 Ιανουαρίου, οι δύο τους εθεάθησαν αγκαλιά σε ένα εστιατόριο στο Μπρούκλιν, καθώς περίμεναν μαζί το φαγητό. Το ζευγάρι τροφοδότησε περαιτέρω τις φήμες για το ειδύλλιό του όταν βγήκαν χέρι-χέρι στα Universal Studios Hollywood στις 19 Ιανουαρίου. Πιο πρόσφατα, εθεάθησαν μαζί στη Χαβάη νωρίτερα αυτό το μήνα. 

   Ο Pete Davidson και η Chase Sui Wonders ενεπλάκησαν σε τροχαίο στο Beverly Hills

Μια πηγή κοντά στον Davidson δήλωσε στο PEOPLE τον Ιανουάριο: «Ο Pete και ο Chase Sui κάνουν παρέα και διασκεδάζουν», προσθέτοντας: «Δεν φαίνεται να είναι κάτι μακροπρόθεσμο, όμως». 

  Ο Pete Davidson και η Chase Sui Wonders ενεπλάκησαν σε τροχαίο στο Beverly Hills

Το ζευγάρι πρωταγωνίστησε μαζί στο Bodies Bodies Bodies Bodies και η Wonders θα εμφανιστεί στην επερχόμενη σειρά του Davidson στο Peacock, Bupkis. 

 

Διάβασε επίσης

Pete Davidson-Emily Ratajkowski: Όλοι μιλούν για το νέο ζευγάρι της showbiz

Τον Pete Davidson τον έχουμε γνωρίσει μέσα από το «Saturday Night Live», ενώ την Emily Ratajkowski την έχουμε δει στις πασαρέλες αλλά και σε ρόλους σε ταινίες. Οι δυο τους καθώς φαίνεται έχουν αρχίσει να γνωρίζονται λίγο καλύτερα.

Το πρώτο περιοδικό που ανέφερε αυτή την είδηση ήταν US Weekly καθώς έγραψε πως τους είδαν να κάνουν βόλτα σε δρόμους της Νέας Υόρκης. Και το περιοδικό PEOPLE στη συνέχεια προσπάθησε να πάρει πληροφορίες από εκπροσώπους και των δυο, αλλά δεν απάντησαν στο αίτημα του γνωστού περιοδικού.

Emily

Η πρώην σχέση Pete

Ο Pete είχε συνάψει σχέση με την Kim Kardashian. Η σχέση τους ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2021 μέχρι που χώρισαν τον Αύγουστο του 2002, μετά από εννέα μήνες σχέσης. Οι ίδιοι βέβαια δεν έχουν επιβεβαιώσει επίσημα αν έχουν χωρίσει ή όχι, αλλά ένας δημοσιογράφος του περιοδικού PEOPLE αναφέρει πως ένας από τους λόγους που χώρισαν ήταν εξαιτίας του πολυάσχολου προγράμματος τους καθώς ταξιδεύουν πολύ με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο να συνεχιστεί αυτή η σχέση.

Η πρώην σχέση της Emily

Η Emily, από την άλλη, ήταν παντρεμένη με τον σκηνοθέτη και παραγωγό Sebastian Bear-McClard για τέσσερα χρόνια κι έχουν ένα γιο 20 μόλις μηνών, τον Sylvester. Χώρισαν το Σεπτέμβριο του 2022. Η Emily και ο σκηνοθέτης έκαναν σχέση το 2018, ενώ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου λίγες εβδομάδες αργότερα σε μια τελετή που έγινε στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης.

Τον περασμένο μήνα, η Emily αποκάλυψε ότι απολαμβάνει μια νέα αίσθηση «ελευθερίας» μετά τον χωρισμό της από τον Bear-McClard σε συνέντευξή της στο Variety. Επίσης είπε πως πρόσφατα νιώθει ουσιαστικά ελεύθερη στη ζωή της και πρόσθεσε: «Και απλά νιώθω πως απολαμβάνω την ελευθερία του να μην ανησυχώ υπερβολικά για το πώς με αντιλαμβάνονται». Κοντινό της άτομο είπε ότι το διαζύγιο της ήταν απροσδόκητο και καταστροφικό και πως νιώθει πολύ ανακουφισμένη που βρίσκεται στην άλλη πλευρά πλέον.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η παράξενη απαίτηση της Kim Kardashian από τους βοηθούς της πριν πιει καφέ το πρωί
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Είσαι θαυμαστής του Harry Styles; Απόδειξέ το και γίνε ξεναγός στο χωριό που μεγάλωσε



Ακολούθησε το TheIssue.gr στο Google News και μάθε πρώτη όλα τα νέα!







OPINION POST

Dnews

theissue.gr

OPINION POST

Copyright © 2022 – 2024 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by OPINION POST