Now Reading
Η Alexandria Ocasio-Cortez έχει «ανοικτούς λογαριασμούς» με το Met Gala- Το ποσό που οφείλει

Η Alexandria Ocasio-Cortez έχει «ανοικτούς λογαριασμούς» με το Met Gala- Το ποσό που οφείλει

Avatar photo
aoc

Η βουλευτής Alexandria Ocasio-Cortez καθώς φαίνεται δεν έχει κλείσει τον λογαριασμό της στο Met Gala.

Η βουλευτής και ακτιβίστρια Alexandria Ocasio-Cortez καθώς φαίνεται έχει καθυστερήσει να πληρώσει την εμφάνιση στο Met Gala που έκανε πριν από 2 χρόνια σύμφωνα με τα ευρήματα μιας έρευνας που έχει γίνει. Η βουλευτής της Νέας Υόρκης βρισκόταν στο επίκεντρο μιας έρευνας στο Καπιτώλιο για περίπου 1 χρόνο και πρόσφατα τα αποτελέσματα κυκλοφόρησαν.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, φαίνεται ότι η AOC και το προσωπικό της ήταν λίγο «αργοί» στην πληρωμή ανθρώπων που εργάστηκαν γι’ αυτούς και τα χρήματα που τους χρώσταγαν ήταν κάποια χιλιάδες δολάρια.

AOCΣύμφωνα με το tmz.com, η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής των Αντιπροσώπων αποδοκίμασε την έκθεση της, λέγοντας ότι έχουν «ουσιώδεις λόγους» να πιστεύουν ότι η εκπρόσωπος Ocasio-Cortez μπορεί να παραβίασε τους κανόνες δεοντολογίας για τα μέλη του Κογκρέσου και ίσως ακόμη και να παραβίασε τους ομοσπονδιακούς νόμους σχετικά με δώρα και προνόμια που έλαβε στο Met Gala, όταν περπάτησε στο κόκκινο χαλί με το φόρεμα «Tax the Rich» προσπαθώντας να στείλει το δικό της μήνυμα.

Σύμφωνα με την Επιτροπή, δεν είναι σαφές εάν η AOC επρόκειτο ποτέ να πληρώσει τους ανθρώπους που της παρείχαν το φόρεμα, τις υπηρεσίες μακιγιάζ, τα έξοδα του ξενοδοχείου, τα αξεσουάρ ή οτιδήποτε άλλο έλαβε ως μέρος της εμφάνισης της. Επίσης  ισχυρίζονται ότι με την έναρξη της έρευνας φαίνεται πως αυτό ώθησε τη βουλευτή και το προσωπικό της να δράσουν και να εξοφλήσουν το ποσό των 7.700 $ συνολικά.

aoc
απε-μπε

Στους απλήρωτους συνεργάτες φαίνεται να ήταν και η σχεδιάστρια του φορέματος  Aurora James. Ερευνάται επίσης κάτω από ποιες συνθήκες ήταν καλεσμένη η AOC στο gala διότι κι εκεί τι τοπίο είναι θολό.  Προφανώς, ήταν καλεσμένη της Vogue αλλά η Anna Wintour, προφανώς εμπλέκεται βαθιά στην προετοιμασία του Met Gala αλλά και στα πρόσωπα που προσκαλεί. Αν και μπορεί να φαίνεται σαν σύγκρουση συμφερόντων η Επιτροπή Δεοντολογίας βρήκε πως η πρόσκληση ήταν εντάξει και δεν την έκρινε και γι’αυτό.

Η βουλευτής AOC επικαλείται άγνοια και αναφέρει ότι δεν γνώριζε ότι αυτές οι πληρωμές οφείλονταν και λυπάται που έφτασαν σε αυτό το σημείο. Ο δικηγόρος της σημειώνει επίσης ότι μόνο και μόνο επειδή η Επιτροπή Δεοντολογίας μπορεί να βρήκε αποδείξεις πιθανής παράβασης, δεν σημαίνει στην πραγματικότητα ότι έγινε κάτι λάθος ειδικά από τη στιγμή που έχει εκκαθαρίσει τον λογαριασμό της.

aoc
απε-μπε

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το ποια περαιτέρω τιμωρία, εάν υπάρχει, θα επιβληθεί στο μέλλον.

Διάβασε επίσης:

Ο Pete Davidson και η Chase Sui Wonders ενεπλάκησαν σε τροχαίο στο Beverly Hills

Ο κωμικός Pete Davidson ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ του Σαββάτου, στο οποίο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε πάνω σε πυροσβεστικό κρουνό στην πόλη Beverly Hills της Καλιφόρνια, όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία στο PEOPLE.

Σύμφωνα με το TMZ, που πρώτο ανέφερε το δυστύχημα, ο 29χρονος Davidson βρισκόταν πίσω από το τιμόνι του οχήματος και συνοδευόταν από τη φίλη του, την ηθοποιό ChaseSui Wonders, 26 ετών. Σύμφωνα με το TMZ, ο ηθοποιός οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα αυτό να περάσει πάνω από το πεζοδρόμιο, να χτυπήσει στον κρουνό και τελικά να πέσει στην πλευρά μιας κατοικίας. Το TMZ ανέφερε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε. 

Διάβασε εδώ τη συνέχεια.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
kim basinger
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
monica bellucci


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top